Koodi-puhelin
Pukuhuoneessa 80-luvulla
ikuinen orjasi

Tämä tarina "eräästä" nimeltä mainitsemattomasta henkilöstä . . pelkkä fantasia tarina.

Olin menossa katsomaan ekaa kertaa suosikki metalli bändiäni joskus 80-luvun alkupuolella. Mielessäni oli lähinnä nimmarin saanti mukanani olevaan levyn kanteen. Lähestyin pukuhuonetta josta porukkaa lappasi pois ja ajattelin, että toivottavasti kerkeän ennen konsertin alkua nyt saamaan edes nimmarin ja näkemään jumaloimani idolini ihka elävänä. Pukuhuoneen oven raosta näin sitten lopulta heidät kaikki (koko bändi). Sydän alkoi takomaan villinä kun näin tuon tutun hahmon bändin laulajan jota olin rakastanut tieskö kuinka kauan. Eipä aikaakaan kun olin heidän keskellään siellä, olin tietenkin vähän eksyksissä olevan näköisenä enkä oikein tiennyt kenen luo ensimmäisenä suunnata, mutta se suunnitelma tyssäsi siihen kun bändin kundit lähtivät kiireen vilkkaan pois ja sanoivat mennessään laulajalle, että ei ole enää aikaa vaan pitäisi olla jo lavalla.

Olin hieman pettynyt koska ajattelin, että enpä saanut sitten yhtään mitään. Mutta huoneeseen jäi laulaja joka oli selin minuun päin eikä nähnyt minua. Olin aivan hermona en tiennyt kääntyäkö kannoillani ja lähteä pois vai ehkä sittenkin pyytää se hemmetin nimmari kun tänne asti nyt pääsin. Olin jo kääntymässä ja lähdössä pois kunnes laulaja kääntyi äkkiä ja huomasi minut ja näytti hieman säpsähtävän kun ei tiennyt, että olin seisonut siinä takana hiiren hiljaa ja todella nolona, mutta hän sanoi vain hymyillen

-hei kaveri mitäs kuuluu, samalla antaen katseensa nopeasti vaeltaa päästä jalkoihini aivan kuin arvioiden minut mielessään.

Olin varmaan onneton näky siinä, niin hermostunut vasta 18 täyttänyt metallipää farkuissa ja farkkuliivissä ja pitkissä tummissa hiuksissa. Levy kainalossa suuntasin lähemmäs laulajaa ja tarjosin levyn kynän kanssa hänelle johon hän kirjoitti tottuneesti nimmarinsa. Sain tarkastella häntä nyt ihan läheltä, hän oli pidempi mitä olin kuvitellutkaan, varmaan jotain yli 180cm ja todella vaikuttavan komea ja seksikäs näky siinä nahkavaatteissaan ja ihan valui seksikkyyttä jokaista niittiäkin myöten. Hän oli luonnossa paljon komeampi kuin kuvissa ja luoja, että olinkin sen kuvia kuolannut ja nyt hän seisoi tässä vieressäni ilmi elävänä. Hänen avonaisesta niiteillä koristellusta nahkaliivistä näkyi runsasta karvoitusta rinnalla, vatsalla sekä lihaksikkaat karvaiset käsivarret joissa oli pitkät niittirannekkeet.. Ajatus karkasi taas noihin fantasioihin mitä olin ajatellut hänestä niin usein, en edes tiennyt tuolloin vielä, että hän olisi homo.

Hän antoi levyn takasi ja aloin kyselee häneltä kaikenlaista, jotta saisin rikottua tuon hermostuneen tilanteen. Kyselin häneltä varmaan samoja jonnin joutavia kysymyksiä joita häneltä kysellään muutenkin jatkuvasti (lähinnä musiikkiin liittyen), ja muutenkin Englantinikin oli vähän mitä sattuu joten ei varmaan ihme jos sitä kyllästyttäisi, mutta ihme kyllä hän vastaili rauhallisesti ja samalla katsoi minua hymyillen mielenkiinnolla aivan kuin kysymykseni olisivat muka kiinnostaviakin ja hän hivuttautui hiljaa yhä lähemmäs.

Siinä olin ja katsoin häntä silmiin noihin silmiin jotka olivat vuosia sitten saaneet minut sekoamaan tähän mieheen ja nuo silmät oli luonnossa vielä vaikuttavammat, että ei ihme jos meikäläinen oli siinä vähän heikkona. Hänen katseensa pysähtyi usein huulilleni kun puhuin ja samalla hieman antoi kielensä kärjen vaeltaa hitaasti huulillaan aivan kuin miettien jotain . . jotain villiä. No puheeni alkoi selvästi jo kyllästyttämään häntä ja huomasin hänen ajattelevan jotain muuta, epäilin hetken missä hänen ajatuksensa olisivat kun hänen kuuma katseensa oli niin keskittynyt kasvoihini ja etenkin huuliini, en edes osannut villeimmissä ajatuksissanikaan kuvitella, että hän saattaisi olla homo, vaikka itse olinkin. Hän oli lopulta niin lähellä ja katsoi niin intensiivisesti syvälle silmiini, että lopulta en yksinkertaisesti kyennyt saamaan enää sanaakaan suustani ja tunsin miten lehahdin tulipunaiseksi . . ja sitten se tapahtui . .

Meni varmaan pari sekuntia ennen kuin tajusin, että hän suuteli minua. Se oli tapahtunut niin äkkiä, meni tovi, että tajusin ettei se ollut unta vaan totta, että tuo palvomani jumala suuteli mua siinä. Vastasin pian hänen kiimaisiin huuliinsa hänen kielensä työntyessä yhä syvemmälle suuhuni. Olin tietty täysin sekaisin siinä ja hetkessä täysin kiimassa antaessani hänen viedä tilannetta halujensa mukaan ja antauduin täysin siihen, tilanne oli nyt niin uskomaton, mutta tottahan se nyt kumminkin oli.

Halusin häntä niin paljon ei hän varmaan osannut kuvitella miten paljon häntä olen ajatellut ja halunnut. Hän työnsi minua kiihkeästi lavuaarin reunaa vasten painaen samalla tiukasti lantiotaan omaani vasten hieroen pullottavaa isoa etumustaan omaa kivikovana olevaa kaluani vasten. Aloin hyväilee häntä kaikkialta hänen karvaisia lihaksikkaita niittirannekkeilla varustettuja käsivarsiaan, hänen karvaista rintaansa pitkin alemmas mukaillen tuota seksikästä karvarataa vatsallaan joka johti kohti vielä tiheämmän karvoituksen omaavaa alavatsaa. Hyväilin hänen niittivyöllä varustettuja lanteitaan ja hänen seksikästä persettään joka tuntui niin hyvältä tiukkojen nahkahousujenkin läpi.

Jostain alkoi kaikua kitarointia ja tajusin usvan läpi, että konserttikin oli jo alkanut, mutta en välittänyt vaan halusin tämän uskomattoman hetken kestävän ikuisesti. Sain tuntea tuota jumalaa jota palvoin yli kaiken, tuntea hänen ihonsa, tuoksuna, makunsa, halunsa, kiimansa. . olin niin kiimassa, että sitä ei voi edes kuvata. Hän imi kiimaisena kaulaani ja samalla hän tarttui käteeni ohjaten sen isona pullottavan etumuksensa luo kuiskaten . .

- tunnut niin hyvältä haluun sua tässä nyt heti. .

Mutta se maailman nautinnollisin hetki loppui lyhyeen kun joku äijä tuli ovelle huutaen . .

- LAULAJAA TARVITAAN LAVALLE JA HETI!!!!!!

Olimme molemmat pettyneitä tilanteeseen. Laulaja sanoi, että hänen on pakko vetää konsertti läpi, mutta pyysi mua tulemaan heti konsertin jälkeen hotelliinsa johon tietty suostuin. Jäin typertyneenä katsomaan Jumalani perään joka häipyi pukuhuoneen ovesta niitteineen ja ketjuineen päivineen ja ei aikaakaan kun lavalta alkoi kuulua tuttua huutoa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute