Koodi-puhelin
Mustikkamaalla kanervikossa
nuorukainen kesäteatterilla

Tämä tapahtui muutama päivä sitten, ollessani mustikkamaalla aurinkoa ottamassa. Päivä oli jo pitkälle kääntynyt illaksi ja olin jo joutunut pukemaan päälleni. Hyvän kirjan parissa ja illan lämmössä olin jäänyt rannalle viimeiseksi. Olen jo pitempää käynyt mustikkamaalla vanhemman herra seurankin takia ja ajattelin toki tänäänkin käydä notkumassa kesäteatterilla. Jos vaikka seuraa löytyisi. Mustikkamaa on jäänyt hiljaisemmaksi tapaamispaikaksi Helsingissä, sinne toki joutuu melkein käymään omalla autolla. Parkki tilaa löytyy kyllä mukavasti, mutta vasta illalla on tilaa ja rauhaa paremmin. Siirryin kesäteatterin penkille lukemaan ja odottelemaan. Muutamia lenkkeilijöitä kulki ohitseni, menivät kuitenkin sen verran urheilullisesti etteivät seuraa ainakaan olleet hakemassa. Kolmen vartin jälkeen huomasin tenniskentältä hiljakseen kävelevän vanhemman herran. Hän selvästi pälyili ympärilleen, aivan kuin etsien jotain. Minut huomatessaan hidasti vauhtiaan ja poikkesi tieltä, käveli hymyillen ohitseni. Vastasin hymyyn leveästi, laskin kirjan alas otin vesipullostani pitkän kulauksen työntäen pulloa syvälle suuhuni samalla. Mies jäi selvästi katsomaan hiukan jälkeensä ja hidasti kulkuaan entisestään. Mies kulki kalliota pitkin kohti kesäteatteri katosta, jääden sen reunaan. Avasi housunsa ja oli kusevinaan. Huomasin että hän veteli esinahkaansa edes takaisen ja aavistuksen kääntyi suuntaani, aivan kuin vahingossa ravistaakseen. Vilkaisi suuntaani ja jatkoi kulkuaan katoksen taakse.

Laitoin kirjani ja pulloni pikkureppuuni ja suuntasin kulkuni kesäteatterin suuntaan. Huomasin paikan kuivaksi missä mies oli ollut kusevinaan. Mies seisoi hieman epävarman ja odottavan näköisenä katoksen takana. Hymyilin hänelle vein oman käteni sepalukseni napeille, kouraisin haarojani hieman pitempään. Mies vei kätensä omalle sepalukselleen, hieman puristellen jalkojen väliään.

Rohkaisin mieleni tästä ja kysyin, oletko seuraa vailla?

Hymy palasi miehen kasvoille, sanoi etsivänsä helpotusta paineille. Sanoi parin viikon mällit odottavan purkautumista. Kerroin että itsekkään en ole melkein viikkoon lauennut. Kysyin mitä mies haluaisi samalla avatessani leviksen nappejani ja kaivaen kulliani esille. Mies laski verkkarinsa polviin paljastaen komeasti nousseen kalunsa. Kalu oli komean paksu ja noin 17 senttinen. Tarrasimme toistemme kaluihin kiinni ja aloimme runkkaamaan hiljakseen puristellen. Painoin kalujamme yhteen samalla yhtä aikaa niitä runkaten. Mies huokasi syvään ja alkoi värisemään kauttaaltaan kalujemme tarrautuessa yhteen. Pyytämättä laskeuduin polvilleni ja otin tuon komeuden suuhuni. Kulli täytti suuni kokonaan ja jouduin keskittymään hengittämiseen ja kalusta nauttimiseen melkein yhtä paljon. Ihana puhtaan kullin tuoksu ja aavistuksen kiimatippojen maustama maku täyttivät sieraimeni ja suuni. Imuttelin antaumuksella miestä samalla hiljalleen runkaten, mies huokaili ja hieroi lyhyitä hiuksiani. Hän alkoi hellästi liikuttamaan päätäni lantiotaan kohti, se tuntui ihanan kiihottavalta. Oma kullini seisoi taivasta kohti kovana ja sykki niin että pakotti koko vartta pitkin kyyristellessäni ja nauttiessani tuosta kyrvästä. Hyvän tovin imuteltuani mies työntyi irti suustani ja sanoi olevansa liian lähellä. Suutelimme märkiä kiimaisia kielareita, samalla kouriessamme toistemme pakaroita kulliemme hieroen toisiaan. Tämä oli ehdottomasti yksi kiihottavimmista kokemuksistani. Vilkuilimme välillä ympärille, olimme kohtalaisen näkyvällä paikalla kahteen suuntaan. Mies laskeutui polvilleen imaisten maiskauttaen kullini suuhunsa hän alkoi imemään aika kovalla tahdilla samalla puristellen isoilla käsillään pakaroitani. Parta kutitti ja raapi vuorotellen, miehen upottaessa kullini kokonaan suuhunsa. Huomasin vaikka koitin ajatella mitä tahansa muuta, orgasmini lähestyi kovaa kyytiä. Irrottauduin vuorostani miehen suusta, jotta saisin nauttia tästä vielä pidempään.

Mies kysyi sopisiko minulle että hän voisi laueta suuhuni, jos voisin sitten panna häntä. Sanoin että minulla on kumeja liukkaria mukana, tehdään vain niin.

Mies sanoi että aloitetaan hiljaa, hän haluaisi nauttia pitempää. Viimeisestä miesten välisestä on kuulemma muutama vuosi. Aloin nauttimaan tuon kullin imemisestä, pyörittelin kieltä terskan ympärillä ja juurta kiusoitellen. Rytmikäs imuttelu samalla runkaten sai miehen kalun kovettumaan äärimmilleen. Hidastin tahtiani halusin itse myös nauttia täysin aistein tästä illasta. Huomasin miehen ollessa lähellä laukeamistaan, otin kullin suustani ja katseemme naivat toisiaan. Huomasin että hän nautti vähintään yhtä paljon kuin minä. Imuttelimme ja midimme taukoa varmaan reilu puolituntia, ajantaju katosi meiltä molemmilta, nauttiessamme tästä.

Kohta mies otti niskastani hieman määrätietoisemman otteen ja rupesi naimaan suutani. Muistan elävästi vielä miten sylki valui leualleni ja tuntui lämpimälle tuulen hiukan viilentäessä kasvojani. Tahti niskassani kiihtyi, kullin kovettuessa jälleen äärimmilleen suussani. Tuttu kivespussien nouseminen ja kuuman kalun hiukan pidättelevä ja lopulta kiihtyvä syke loppuivat lämpimän sperman purkautumiseen nieluuni ja suuhuni. Jouduin lopulta ottamaan kalun suustani ja runkkaaman molemmin käsin viimeiset ruiskaukset kasvoilleni. Miten ihanalta tuo maku suussani ja tuoksu sieraimissani tuntuikaan. Miehen sperma oli paljon liisterimäisempää mitä olin aikaisemmin kokenut. Muistan avatessani suutani ja maiskutellessani kieltäni kitalakeani vasten, viimeisten sykäysten tullessa kullista. Olin aivan hurmoksessa, oma kullini sykki täyttä kyytiä haluten myös purkautua omasta paino kuormastaan.

Mies nosti minut hellästi kaulasta ylös ja antoi ihanan piiiitkän kielarin, aivan kuin kiitokseksi äskeisestä.

Yllättäen mies kävi istumaan ja veti verkkarihousunsa jaloistaan, laittaen pakaroittensa alle.

Hän sanoi nyt on sitten minun vuoro nauttia.

Muistan kun ihmettelin, että eikö nyt ollut minun vuoro nauttia ja panna? Mutta ymmärsin hänen nauttivan panoista, laukeamisensa jälkeen.

Kaivoin pikkurepustani, kondomin ja kertakäyttöannoksen liukkaria.

Rullasin kumin kalulleni ja voidellessa sitä, mies kertoi huuhdellessaan suolensa tätä iltaa varten. Voitelin viimeiset liukkarit miehen reiän ympärille ja työnsin keskisormen muutaman kerran sisään. Reikä tuntui juuri sopivalta kalulleni, ei liian löysältä sopin vastaanottavaiselta. Painoin odottavan sykkivän kullini hänen sisäänsä ja aloin rauhallisen nauttivan työntelyn. Mies levitteli jalkojaan ensin ylös, sitten sivulle. Ihailin hänen notkeuttaan ja nautin täysin työnnöin nussimisestani.

Hetken naituani häntä lähetyssaarnaaja asennossa pyysin kääntymään ympäri. Hän kääntyi vatsalleen, mutta ei nostanut lantiotaan, kuin ainoastaan hieman. Jouduin painautumaan tässä asennossa enemmän hänen lantiotaan vasten. Pian huomasin painaessani polvet mättäälle mies puski minut ilmaan ja supisti samalla voimakkaasti pakaroitaan. Huomasin että tuossa täytyy olla voimakkaat selkä ja vatsalihakset, jotta kykenee moiseen suoritukseen. Itse kyllä nautin aivan yllättäen ja suunnattomasti tästä, uudesta ja odottamattomasta asennosta ja tavasta naida.

Mies siis painoi lantionsa alas lähes kuin irrottautuisi kullistani ja nosti minut kuitenkin ilmaan nostaessaan lantionsa täysin yläasentoon. Tuo puristus sulkija lihaksessa oli aivan myös omaa luokkaansa. Minua ei tarvinnut kovinkaan kauaa heittelehtiä tällä tavoin, kuin laukesin hänen suoleen samalla maiskutellessani suussani hänen spermansa makua.

Hetken aikaa maatessani hänen päällään, nousin hieman häpeillen pois ja sanoin tuo tuntui aivan taivaalliselta. Mies hymyili että hän nautti aivan täysin myös... Sitten vasta tunnistin hänet julkisuuden tanssijaksi ja ihmettelinkin hänen vartalon hallintaansa. Mies sanoi huomanneensa että nautin hänen nostaessaan minua naidessamme.

Otin pikkurepustani paperia, kuivataksemme tahramme. Lähdimme eri suuntaan, jälkeen päin kaipasin että olisimme vaihtaneet yhteystietomme...

Mutta joskus hetken huuma tuntuu parhaalta, jos tunnistit itsesi voit laittaa pitemmänkin ajan jälkeen viestiä. Jos vaikka uusimme tapahtuman...

Itse ainakin suosittelen mustikkamaata ainakin viikonloppu aikaan aamulla ja illalla myöhempään. Aamulla löytyy kovakullisempia miehiä, kuin Laaksosta.

Mustikkamaa sopivasti kaupungin laidalla, minulle sopivasti kävelymatkan päässä ;oP

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute