Koodi-puhelin
Nurmenleikkaajapojat
Setä parvekkeelta

Hellepäivä taas. Makailin parvekkeellani aurinkoa ottamassa. Olin tietysti ilkosen alastomana, koska en halunnut rusketusraitoja. Kääntyilin kuumassa auringonpaahteessa ja haaveilin kylmästä lasillisesta appelsiinimehua. Sitten tajusin mikä minua oli hetken häirinnyt ja jopa herättänytkin puoliunisesta haaveiluistani: alhaalla päristeli huoltoyhtiön kaverit nurmea lyhyeksi ja päpätys alkoi ottaa todella kaaliin.

Nousin ylös ja nojauduin kaidetta vasten. Alhaalla oli pickup jonka lavalta huoltomiehet olivat työntäneet päältä ajettavan ruohonleikkurin pihallemme. Toinen ajoi tiukkaa ympyrää puitten ympyrällä ja toinen -niin. Toinen, nuorempi, näköjään kaiveli muniaan istuen auton ohjaamossa. Koska ovi oli auki näin selvästi ylhäältä päin kuinka tämä kesäpoika rassasi housujaan joissa ilmeisen hikinen muna kutitti.

Hain keittiöstä kannullisen appelsiinimehua. Tulin uudelleen kaiteelle ja huusin alas:"Hei junnu! Jos on kuuma voisitte tulla tänne ylös katsomaan onko mun lavuaari tukossa vai mitä siinä on vikana!" Junnu katsahti ylös ja tuli autosta sen vierelle seisomaan. Kalun pullotus erottui työshortseissa. "Joo me tullaan, mutta vasta kohta. Mikä sun asunnon numeros on?" Heitin vastauksen ja poika heilautti kättään. Istuin parvekepöydän ääreen odottelemaan. Kohta nurmenleikkuri sammuikin ja ovikello soi.

"Morjens!" tervehti tuttu huoltomies, arviolta parikymppinen irokeesitukkainen kaveri. Hänellä oli yllään raskaat turvakengät, polvipituiset työhousut ja kirkkaankeltainen turvaliivi. Koska oli kuuma, ei sen alla ollut mitään muuta kuin hyvinruskettunutta ihoa. "Mikäs nyt on hätänä?" Hän ei ihmetellyt lainkaan sitä että olin täysin alasti. Tämä oli hänelle ennestäänkin mieluisa keikka...

Vein kaverin keittiöön ja sanoin että allas ei vedä. Koska olimme aikaisemminkin tavanneet hän ymmärsi "yskän" ja kumartui tutkimaan allaskaappia laskien ensin housut ja bokserinsa hitaasti edessäni kinttuihinsa että saatoin katsella häntä runkaten samalla kun hän oli tutkivinaan missä vika oli. Poika oli rento homo ja olimme harrastaneet jo tätä leikkiä aiemminkin, joten homma sujui. Pylly pystyssä hän kumarteli edessäni ja samalla vilkuili myös valtavaa seisokkiani. "No sama vikahan täällä kuin aiemminkin..." hän hymyili ja jatkoi pyllistellen ja kontaten lattialla. Samalla hän hieroi roikkuvia kiveksiään jotka suorastaan kaipasivat kiimaista nuoleskelua.

"Tarttee pyytää autosta joku rassi että saadaan kuntoon." poika sanoi ja nousi seisomaan. Hän veti housunsa ylös mutta huomasin kuinka hänen pitkä kyrpänsä sojotti pystyssä. Poika sipaisi kiusoitellen kaluani ohi kulkiessaan. Sitten hän meni parvekkeelle ja huusi alhaalla olevalle kaverilleen, että toisi lavalta ohuen vaijerin ja putkenavausvehkeet. Istuin sohvalle ja ojensin poitsulle appelsiinimehulasillisen. Poika istui viereeni ja antoi minun runkata kovaa kyrpäänsä. Olin aivan kiimassa koska kaveri oli jäntevä, nuori ja hikinen. Nuolin hänen suonikasta kulliaan juuri kun ovikello soi.

Kaveri veti housut ylös ja meni avaamaan. Toinen kundi tuli sisälle kädessään tarvittavat työkalut. Hän pysähtyi ihmettelemään näkyä mykistyen seisomaan olohuoneen ovelle. "No menes keittiöön ja rassaa tiskialtaan putki." vanhempi huoltopoju käski ja palasi mehulasinsa ääreen. Katsoin sohvalta uutta kesäpoikaa pyyhe kaluni edessä. Poika ohitti meidät vilkuillen naama punaisena ja meni keittiöön.

"No ei perkele tartte siellä hei oikeesti rassata!" hänen kaverinsa huusi heti perään. "Tuu tänne!" Samalla hän veti housunsa uudelleen alas ja ojentautui jäykän kyrpänsä kanssa nuoltavakseni. "Tää kaveri tarttee hei helpotusta ja rassausta, ei ne putket, ota säkin housus veks."

Nuorempi tuli keittiöstä. Hetken emmittyään hän teki työtä käskettyä, mutta otti pyynnöstäni shortsinsa kokonaan pois. Pyysin häntä jättämään turvakengät jalkaan, samoin huomioliivin. Poika seisoi lasi kädessään runkaten kulliaan kun vanhempi kaveri imutti jäykkää sojottavaa kaluani. Nousin ylös ja kumarruin sohvan päälle. Levitin sitten jalkani ja katsoin nuorempaa olkani yli. "Saat vetää ekana niin opit hommat!" Pojalla seisoi jo komeasti ja hän puristeli pallejaan innokkaana. Hän tuli taakseni ja alkoi varovasti työntää kaluaan persereikääni. Tuntui taivaalliselta. Vanhempi kiersi sohvan toiselle puolelle ja otin häneltä samanaikaisesti suihin kun nuori kolli tikutti persettäni puristellen minua samalla kyljistä. Tuntui ihanalta.

Vanhemman pojan kyrpä maitui suolaiselta ja sitä riitti hitailla työnnöillä syvälle kurkkuuni. Pojat naureskelivat ja hoitivat hommansa huohottaen ja taidolla. Muutama minuutti mentiin näin. Juuri ennen laukeamista pyysin taukoa.

Otin mehua ja annoin poitsuillekin. Istuimme vanhemman kanssa kyrvät pystyssä sohvalla katsellen nuoren huoltomiehen paksuhkoa suonikasta kalua joka sojotti sykkien tanassa silmiemme edessä kiimatippoja valuen. Poika työnteli kiimaisena sormia persereikäänsä ja arvasin heti hänen himoitsevan jotain sisäänsä.

"Uusi firmassa?" kysyin ja poika nyökkäsi hymyillen. "Pääsin amiksesta just ja kun sain ajokortin niin hommat alkoi pari viikkoo sitte." hän jatkoi. Vanhemman runkatessa kaluani hiljalleen joimme appelsiinimehua ja nautimme helteestä. "Haluuko kesäpoika kyrpää?" kysyin ja heilutin hänelle parikymmensenttistä kaluani. Pojan katseesta näki, että mieli teki kovasti. "Menes tohon seinää vasten" sanoin ja poika teki käsketysti. Työnsin hänen peppuunsa kullia vanhemman runkatessa nuorta samalla polvillaan lattialla. Hän katsoi touhuamme ihan läheltä kalu sojottaen kiimaisena.

Pojan perse oli tosi tiukka, kiinteälihainen ja kapea. Työntelin paksua kaluani siihen nautinnolla ja hiljalleen samalla näykin häntä niskasta hampaillani. Suutelin pojan kaulaa ja hieroin käsilläni hänen hikisiä kainaloitaan. Olin aivan hurmiossa. Vierellä toinen huoltomies runkkasi kulliaan ja alkoi ottaa nuorelta poitsulta suihin. Painoin poikaa takaapäin pari minuuttia ja vaihdoin sitten asentoa.

Käänsin pojan pois seinän vierestä ja katselin meitä kolmea olohuoneen ison peilin kautta. Näky oli kiimainen. Olohuoneessa alkoi olla melkoinen meno päällä, hah. Irokeesipää istui lattialla nuoleskellen nuoren toverinsa kalua ja minä painoin takaa kuin kani. Rynkytin nyt kiimaisena niin että hiestä märät turvaliivit kahisivat.

Hetken kuluttua nuorelta alkoi jalat pettää ja arvasin että hän laukeaisi juuri nyt. Irokeesitukkainen ohjasi hänen kalustaan suihkuavan sperman suuhunsa juuri samalla hetkellä kun tunsin itse laukeavani pojan hikiseen pyllyyn. Olin ihan poikki ja rojahdin sohvalle vetäen kiimasta huohottavan nuoren kaverin perässäni. Irokeesipää laukesi sitten molempien päälle oman tahmaisen lastinsa runkattuaan kaluaan kiivaasti. Onnistuin saamaan osan spermasta suuhuni.

Meni hetki ja istuimme taas, mutta pojat toki housut jalassa ja naamat hehkuen, sohvalla. Mehu maittoi. Oma pulssi oli vieläkin varmaan parisataa eikä kullini meinannut millään laskeutua.

"No eipähän ollut taaskaan iso vika...." naureskelin ja ojensin molemmille parikymmentä euroa vaivan palkkaa. "Tossa kahvirahaa." Nuorempi punasteli mutta näytti tyytyväiseltä. Vanhempi hymyili iloisena sulkien työshortsiensa vyötä. "Palvelu pelaa!" hän naurahti.

Vanhemman noustessa ylös ja lähtiessä kohti eteistä pujotin huomaamatta nuoremman käteen vielä parikymppiä lisää.

"Voit tulla hei joskus vaihtamaan meille patteritermostaatteja tai jotain..." kuiskasin ja läpsäytin pepulle. Sain vastaukseksi kivan hymyn ja silmäniskun. Kaverukset läksivät naamat hymyillen takaisin töihinsä ymmärtäen pyyntöni vihjeeksi tulla uudelleen.

Viilentävän suihkun jälkeen mennessäni jatkamaan keskeytynyttä auringonottoa alkoi alhaalta kuulua tuttu nurmenleikkuukoneen päpätys, tosin nyt naapuriyhtiön pihalta.

Mutta se ei enää häirinnyt yhtään.... :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute