Koodi-puhelin
Jalkafetistin unelma
JamiBoy

Oli lämmin elokuu. Olimme olleet juhlimassa 18-vuotissynttäreitäni ystäväni luona ja juhlat olivat olleet loistavat. Juomaa oli mennyt aika lailla olin aika tukevassa humalassa.

Oli hiukan paha olla, joten ajattelin nukkua hiukan aikaa humalaa pois.

Ainut rauhallinen paikka näytti olevan kaverin vanhempien makuuhuone. Se ei kuitenkaan haittaisi, sillä heidän on tarkoitus olla pois aamuun asti, tai kaverin äiti oli työmatkalla jossain Saksassa ja hänen uusi miehensä Matti jossain ryyppäämässä.

Kellahdin siis isoon parisänkyyn ja nukahdin aika pian.

Yhtäkkiä heräsin ja talossa oli ihmeen hiljaista. Joku oli hämärässä huoneessa ja riisui päälivaatteitaan horjuen. Tunnistin, että sehän oli kaverini isäpuoli Matti aika tukevassa humalassa. Ilmeisesti olin nukkunut jo aamuhämäriin ja bileetkin jo loppuneet.

En oikein tiennyt mitä tehdä, joten teeskentelin nukkuvani sikeästi. Tunsin kun Matti asettui viereeni sängylle nukkumaan. Olin kuitenkin sen verran humalassa ja väsynyt etten jaksanut lähteä mihinkään, joten laitoin silmäni kiinni ja aloin myös nukkumaan.

Yhtäkkiä heräsin uudestaan... Ihan ku joku olisi koskenut jalkaani, mutta nukahdin uudestaan. Sitten heräsin taas... Tällä kertaa tunsin että Matin käsi oli jalkani päällä. Varmaankin unissaan kääntynyt ja heilunut.. Minulla oli vain sortsit ja t-paita ja jalkani olivat paljaat.

Jalkafetistinä se tuntui aika kivalta. Mielestäni koon 41 korkeaholviset jalkani ovat oikeastaan hyvinkin houkuttelevat varmasti asian parissa viihtyvien mielestä. En siirtänyt jalkaani vaan yritin jatkaa nukkumista. Juuri kun olin nukahtamassa tunsin kuinka matin käsi liikkui varovasti jalkani päällä sivellen sitä varovasti sormilla.

Silloin tajusin ettei tämä ollutkaan vahinko... Minua rupesi kiihottamaan entistä enemmän vaikka tilanne tuntui tosi oudolta.

Esitin edelleen, että olen sammunut. Hetken päästä Matin käsi alkoi koskettelemaan voimakkaammin jalkaani. Hän hyväili sitä joka puolelta pitkin vedoin kantapäästä varpaisiin, kuulin kuinka hän huohotti hiljaa.

Se tuntui todella hyvältä ja tilanne itsessään lisäsi vielä sitä. Nautin hiljaa hyväilystä joka muuttui kokoajan rohkeammaksi.

Hetken päästä Matti vaihtoi paikkaa sängyssä jalkopäähäni ja otti jalkani käsiinsä, laittoi ne yhteen ja nosti vähän ylöspäin. Tämän jälkeen hän alkoi nuolla jalkapohjiani ja varpaitani. Olin aivan ekstaasissa ja en voinut enää teeskennellä nukkuvani vaan aloin runkata itseäni.

Matti nosti jalkani ylemmäs ja nuoli jalkojani kiimassa joka puolelta. Hetken päästä en pystynyt enää pidättämään ja laukesin...

Tämän huomattuaan Matti päästi irti ja asettautui paikalleen nukkumaan mitään sanomatta. Itseäni hiukan nolotti kohdata Matti aamulla, joten heti kun ajattelin hänen nukkuvan nousin ylös ja lähdin pysäkille odottamaan ensimäistä bussia. Kokemus oli ollut upea ja todella yllättävä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute