Koodi-puhelin
Opettaja
muistoja

Tarina sijoittuu 7 vuoden taa kun olin juuri täyttänyt 18 ja synttärijuhlien jatko bileissä tuli kännipäiten otettua kaverilta suihin. Hävettihän se mutta tykkäsin.

Viikon verran pyörittelin ajatusta päässäni että saisin uudestaan imeä toista miestä. Halusin myös uusiakin kokemuksia joten rustasin seuranhaku ilmoituksen nettiin jossa hain opettajaa.

Vastauksia tuli paljon mutta jotenkin yksi oli ylitse muiden. Reima, 180cm ja 57v. Itseäni 20cm pidempi ja lähes 40vuotta vanhempi mies kiinnosti eniten, outoa, en ollut koskaan edes ajatellut vanhempia miehiä.

Viestittelimme pitkään ja koko ajan tunne voimistui että juuri Reima saa minua opettaa.

Oli keskiviikko aamu kun sain viestin että hänen vaimonsa oli lähtenyt jollekin työreissulle ja tulisi vasta perjantaina.

Sovimme paikan jossa tapaisimme. Muistan elävästi sen jännityksen kun kävelin paukku pakkasessa sovittuun paikkaan. Kerkesin hetken odottamaan ennen kuin näin auton valot. Auto pysähtyi viereeni ja Reima nousi ylös autosta ja tarttui minua kädestä ja ohjasi autoon.

Jännityksestäni huolimatta puhuimme paljon ja aloin pikkuhiljaa rentoutumaan. Saavuimme hänen pihaansa ja nousin autosta, siirryimme lähes juosten sisälle lämpimään. Menin sohvalle istumaan ja Reima pisti porno leffan pyörimään. Mennäänkö suoraan asiaan hän kysyi ja vastasin myöntävästi. Hän riisui itsensä alasti ja seisoi edessäni. Hänen kullinsa seisoi komeasti. Se ei ollut arviolta kun vajaat 15cm mutta todella komea, paljas, valtava terska kiilsi limaisena. Hän tuli eteeni ja toi kullin huulilleni. Tartuin siihen kiinni ja aloin nuolemaan sitä kuin tikkaria. Vaivoin sain koko terskan mahtumaan suuhuni ja imin sitä minkä pystyin.

Pian hän laskeutui alas ja veti farkut jalastani ja siirsi aivan sohvan reunalle istumaan. Nojasin taakse päin kun hän nosti jalkani ylös ja alkoi nuolemaan kiveksiäni, hän otti kullini kokonaan suuhunsa ja aloin estelemään häntä etten laukeaisi heti. Sitten tunsin kielen pepussani, hän alkoi nuolemaan reikääni. Tuntui uskomattoman hyvältä. Pian jotain kylmää valui vakooni ja säpsähdin. "tämä on ihan sun parhaakses" hän sanoi ja alkoi sormella levittämään rasvaa. Pian tunsin kuinka sormi liukui yllättävän helposti ja kivutta sisääni. Tuntui todella hyvältä kun hän alkoi liikuttamaan sormea sisälläni. Pian jo toinen ja kolmas sormi upposi sisälleni.

Jatketaan tästä ensi kerralla. =)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute