Koodi-puhelin
Outo tarina, mutta totta
gay_boy

Olin yksin istumassa kalliolla ja luin tekstaria jonka paras kaverini oli lähettänyt. Mietin päässäni kuinka on mahdollista että kaikki kaverini ja tuttuni on jossain muualla. No hetken yksin istuttuani päätin soittaa vielä yhdellä ihmiselle Mikolle. Soitin ja kysyin " voitko tulla minun kanssa tänne salaiseen paikkaan" hän vastasi myöntävästi ja ei mennyt kauaa kun hän istahti viereeni ja hymyili. Katsoin hänen ihanaa hymyä ja hyvää kroppaa.

Sanoin : "Mikko mulla on sulle kerrottavaa, lupaa ettet suutu tai mitään sellaista?"

Mikko katsoi minua hetken kummissaan kunnes vastasi

”okei kerro vaan"

Olin hetken hiljaa kunnes sanoin

” me ollaan oltu pitkään kavereita ja sillein nii äähh. en tiiä mitä sanoisin. Noh oon ihastunut suhun.

Odotin hetken koska luulin hänen lyövän mua turpaan tai jotain vastaavaa. Hetken oli kiusallisen hiljaista kunnes Mikko vastasi: ” haluutko munaa”?

Olin hetken hiljaa ja todella hämillään. Vastasin hetken päästä ”haluun sut.”

Mikko naurahti ja heitti tee paitansa pois päältä ja kaappasi minut syliinsä.

Katsoin Mikkoa silmiin ja pussasin häntä kiihkeästi.

Tunsin kun Mikon penis nousi pystyyn.

Mikko sanoi” panen sua.”

Katsoin Mikkoa ja säikähdin kun Mikko veti housut pois ja sillä oli järjetön kyrpä. Mikko otti minua päästä kiinni ja työnsi suuni hänen penikseen.

Otin ison ja paksun mulkun suuhuni ja aloin imeä. Mikko voihki kiihkosta.

Hän heitti minut selälleen nosti jalat ilmaan ja työnsi ylpeytensä sisälleni. Voihkaisin ja sanoin”pane mua”. Mikko hymyili ja alkoi panna mua lujaa ja rajusti, voihkin kiihkosta ja huusin ” kovempaa”!

pian Mikko huusi”mä tuun” hän ei kerennyt sanoa loppuun kun lämmin suihku tuntui sisälläni jaP voihkaisin. Mikko otti peniksensä pois sisältäni ja alkoi pussailla sekä runkkamaan minua. Ei mennyt kauaa kun spermani lensi isossa kaaressa Mikon sixpack-vatsalle. Mikko katsoi minuun hetken ja alkoi pussailla minua uudestaan ja niinpä sama rundi alkoi uudestaan…

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute