Koodi-puhelin
Ruohoa leikkaamassa
Sami

Koulu oli juuri saatu päätökseen, paperit kauppiksesta kourassa ja kesätyöt aluillaan. Olin päässyt kaupungille hommiin ruohoa leikkaamaan. Ei mitenkään alaan liittyvää työtä eikä varsinaisesti mitään unelmahommaakaan, mutta kesätyön saaminen ylipäänsä oli lujan takana.

Menin maanantai- aamuna sovittuun kokoontumispaikkaan kaupungin puiston laidalle. Siellä odottikin jo kymmenkunta ihmistä, suurin osa vanhempaa porukkaa, lähinnä miehiä, ja muutama nuori kesätyöntekijä opetettavana. Minä olin yksi heistä. En ollut aiemmin tehnyt juuri mitään töitä, joten tarvitsin kaikessa mahdollisessa opastusta ja suurimmaksi osaksi asiat piti vääntää minulle rautalangasta ja oikeen kädestä pitäen.

Työnjohtajamme kutsui meitä nimeltä vuorotellen ja viimein hän lausui minun nimeni, jolloin kävelin hänen luokseen.

- Huomenta Ville, tässä on Urpo, hän toimii työhönopastajanasi ensimmäisen viikon. Urpo neuvoo sinua jos tulee jotain kysymyksiä. Aloittakaa vaikka tuolta jokirannan nurmikolta.

Sain siis opastajakseni Urpon, ainakin ulkoisesti jo lähellä eläkeikää oleva kaupungin pitkäaikaistyöläisen, joka ohjeisti minua ruohonleikkuuhommassa ja oikeastaan kaikessa muussakin. Kävelin Urpon perässä kohti sovittua paikkaa. Samalla sain tilaisuuden tarkastella opastajaani salaa. Harmaantuneet hiukset pilkistivät auringossa haalenneen lippiksen alta ja pitkät koivet askelsivat haparoiden kun hän suunnisti kohti syrjemmällä olevaa jokirannan nurmialuetta. Pieni viinan haju leijaili ympäristössä, mikä selitti hänen huojuvan kävelytyylinsä.

- Tässä on meidän tonttimme, joka pitäisi ajella sileäksi pari kertaa viikossa matalalla terällä, Urpo ohjeisti nurmialueelle päästyämme.

Katselin aluetta, varmaan hehtaarin verran leikattavaa, tuskailin mielessäni. Urpo hymyili ja kysyi että selviytyisinköhän operaatiosta. Myönsin että työmaa näytti melkoiselta varsinkin kun oli paljon pensaita, puita ja muuta kasvillisuutta ja vielä epätasainen maasto. Urpo tuumasi, että ei se kovin vaikeaa ole kun hän on opastamassa.

- Voin näyttää tässä ensimmäiseksi kuinka tätä leikkuria ajetaan, Urpo sanoi hypätessään ajoleikkurin penkille. - Hyppää kyytiin niin ajetaan yhdessä pari kierrosta, Urpo huudahti käynnistäessään leikkurin ja laittaessaan kuulosuojaimia päähänsä.

Hetken aikaa pyörittelin päätäni ja mietin että nytkö tässä pitäisi vielä 18- vuotiaana mennä vieraan miehen syliin istumaan ajoleikkurin kyytiin. Ehkä vielä 10 vuotta sitten olisi ollut ihan normaalia, mutta nyt se olisi jo hieman noloa ja erikoista.

- Ei noin pieni ja hoikka poika paljoa paina, kyytiin vaan niin päästään hommassa alulle, Urpo huikkasi viattoman oloisesti kättään heiluttaen.

Tuimasta olemuksestaan huolimatta Urpo tuntui hyvin ystävälliseltä ja omalaatuiselta, kun taas aamulla muita opastajia aamulla vilkuillessani heillä näytti kasvavan lähinnä valtavat kyrvät otsassa, kun taas tulee uusavuttomia kesätyöntekijöitä riesaksi.

Hetken nieleskelyn jälkeen istuin Urpon syliin penkille. Urpo opasti polkimien käytössä ja näytti mistä terä lasketaan alas ja kuinka vaihteita käytetään.

- No niin, lähdetään liikkeelle! Kytkin pohjaan ja ykkönen silmään, Urpo huusi moottorin päristessä.

Vaihdoin vaihteen ja nytkähtäen lähdimme liikkeelle. Istuin jännittyneenä Urpon sylissä ja puristin rattia. Onneksi nurmialue oli syrjemmässä eikä kukaan ollut näkemässä tätä noloa työhönopastustaktiikkaa.

- Kakkosta vaan! kuului Urpon huudahdus moottorin melun seasta.

Kytkintä alas ja kakkonen silmään. Vauhti hiipui hetkeksi ja taas nytkähtäen lähdimme liikkeelle. Nurmikossa oli paljon kuoppia ja epätasaisuuksia ja yhtäkkiä tunsinkin, kuinka Urpon muna tuntui refleksinomaisesti paisuvan pikkuhiljaa ja hankasi shortsien läpi pyllyvakoani vasten. Tunsin punastuvani kauttaaltani ja tilanne tuntui äärimmäisen kiusalliselta. Jatkoin kuitenkin ajamista kaikesta huolimatta ja kieltämättä aloin itsekin kiihottua, koska olin silloin tällöin pitänyt omaa kivaa peppureikäni kanssa.

- Ajetaanpas tuonne ylämäkeen..mhh, Urpo huikkasi ja ynähti juuri kun ajoin kuoppaan.

Urpon kulli tuntui olevan täydessä tanassa peppuvakoani vasten ja itsellänikin alkoi varoittelematta seistä. Suuntasin leikkurin kohti Urpon osoittamaa jyrkähköä rinnettä, jolloin fysiikan lakien mukaisesti painuin taaemmas penkkiin ja tässä tapauksessa tiukemmin vasten Urpon kyrpää. Vaistonvaraisesti vähän korjasin asentoani ja samalla tunsin istuvani lähes kokonaan Urpon kyrvällä ja terska tuntui hierovan juuri reikäni kohdalla. Moottorin tärinä ja terän vispaaminen vielä lisäsivät hytkymistä Urpon sylissä entisestään. Valtava kiima- aalto valtasi mieleni, alavatsani ja pepun alueen.

Puristin rattia ja mietin että nytköhän se tapahtuu. Kiimansekaisin tuntein ajoin tahallani jokaiseen kuoppaan jotka siinä ylämäessä tulivat vastaan. Tunsin kuinka Urpo ynähti joka kuopan kohdalla ja hän oli selvästikin yhtä kiihottunut asiasta kuin minä. Sitten se tapahtui; tunsin käsien tarttuvan varovasti lanteilleni ja vetäen minua taaksepäin lujemmin. Tiesin että nyt se tapahtuu. Urpo liikutteli lantiotaan pienin liikkein ylös alas penkillä ollessaan, minä hankasin pienin liikkein vastaan ja lantiotani pyöritellen.

- Aja tuonne pensaiden luo, kuului Urpon käheä ja jännityksensekainen ääni. Kurkussani tuntui olevan valtava pala, sydämeni pamppaili ja hengästytti. Suuntasin parinkymmenen metrin päässä olevia pensaita kohti. Matka sinne tuntui ikuisuudelta ja ehdin jo miettiä moneen kertaan mitä olin tekemässä.

Pensaiden väliin päästyämme laitoin vaihteen vapaalle ja olin aivan hiljaa odottaen mitä seuraavaksi tapahtuu. Kauaa ei tarvinnut odotella, kun Urpo alkoi hivuttaa käsiään ylemmäs vyötäröltäni kohti rintojani. Pidin silmät kiinni. Moottori oli käynnissä. Kuulosuojaimet oli päässä ja olimme kahdestaan syrjäisellä puistoalueella isojen pensaiden keskellä piilossa katseilta.

Annoin Urpolle kirjaimellisesti vapaat kädet liikkua vartalollani ja niin hän tekikin. Hän tarttui paitani helmaan ja riisui t- paitani. Kädet palasivat hetkeksi rinnoilleni ja hivuttautuivat kohti vyötäröä. Sormet menivät hetkessä shortsien sisään yrittäen saada niitä riisuttua. Nostin hieman lantiotani avittaakseni ja niin Urpo saikin shortsit ja bokserini polviini asti. Kumarruin ja nousin vähän ja laskin housut kokonaan pois jalasta ja heitin ne nurmikolle. Tilaisuutta hyödyntäen Urpo kaivoi salamannopeasti kivikovan kullinsa esiin. Istuin takaisin alas ja Urpo laittoi kämmenensä pakaroideni alustaksi ja levitti niitä hieman. Minulla oli enää kengät ja kuulosuojaimet päälläni. Tunsin kuinka limainen kulli sohi varovasti hikistä peppuvakoani.

- Istu vaan Urpo- sedän syliin, hän kähisi kiimoissaan. Valtavan kiiman johdattamana tavoittelin kädelläni reisieni välistä Urpon kullia ja ohjasin sitä reiälleni. Muutama touhutippa oli jo tullut, koska terska tuntui hyvin limaiselta. Kuuma ja samettinen lihatanko painautui vasten peräreikääni ja pyrki ohittamaan sulkijalihaksen. Ajoleikkurin moottori kävi edelleen ja täristi mukavasti. Hetken yrityksen jälkeen tunsin kuinka nuppi muljahti peppuuni. Hieman pepussa poltteli, mutta hiki ja sperma liukastivat riittävästi.

- Oletko valmis? Urpo kysyi. En tajunnut mitä hän tarkoitti, mutta nyökkäsin. Samalla Urpo painoi vaihteen silmään ja nosti kytkimen reippaasti. Nytkähdimme vauhdilla liikkeelle ja Urpon mahtimela sujahti hetkessä täydeltä mitaltaan suoleeni. Vatsanpohjassa vihlaisi ja haukoin henkeäni, mutta Urpo vaan huusi "Nyt ajetaan!".

Istuin alastomana ajoleikkurin kyydissä kuoppia täynnä olevaa nurmikkoa leikaten ja pompin vanhan pervon sylissä kyrpä perseessäni. Henkeä haukkoen ajelin tarkoituksella kuoppiin, jolloin Urpon kyrpä tuntui painuvan vatsaani asti. Urpo piteli lantiostani kiinni ja veteli edestakaisin. Kaikesta päätellen hän oli harrastellut samaa ennenkin kesäpoikien kanssa, koska tuntui olevan hyvin määrätietoinen tekemisessään. Tilanne oli koomisuudestaan huolimatta erittäin kiihottava. Urpon lantio hakkasi vasten pakaroitani ja ajoin leikkuria puoliksi seisten.

Yhtäkkiä Urpo nykäisi vaihteen vapaalle ja suorastaan heitti minut pois satulasta. Hän itsekin hyppäsi pois penkiltä ja työnsi minut nojaamaan kyynärpäideni varaan penkille. Urpo siirtyi taakseni, upotti kyrpänsä jälleen yhdellä työnnöllä perseeseeni ja aloitti raivoisan nainnin. Karvaiset pallit hakkasivat pieniä pakaroitani ja litinä kuului kuulosuojaintenkin lävitse. Hän painoi toisella kädellään alaselästäni ja veti toisella kädellään lantiotani itseään vasten. Valtava lihanuija paukutti anaaliani vieden neitsyyden mennessään. Huohotin ja huokailin, Urpo lähes karjui. Tunsin kuinka kyrpä rupesi sykkimään suolessani. Samalla Urpo vetäisi kullinsa pois sisältäni, vetäisi minut olkapäästä pyöräyttäen minut eteensä ja laskien minut polvilleen maahan. Hän työnsi kyrpänsä tavoitellen suutani ja ennenkuin ehdin suuta edes kunnolla avaamaan, hän ryöpsäytti valtavan spermasatsin huulilleni, kasvoilleni ja osittain suuhuni. Tunsin kuinka spermaa roikkui ripsistäni ja naamani oli kokonaan sperman peitossa. Urpo jatkoi purkautumistaan ja päästi muutaman sarjan vielä kasvoilleni, jonka jälkeen hän vielä levitti sperman kullillaan pitkin kasvojani.

- Taitaa olla tauon paikka, Urpo heitti orgasmistaan selvittyään. Spermoja kasvoiltani pyyhkiessäni mietin, että jos jo ensimmäinen työpäivä on tällainen niin loppukesästä tulee varmaan erittäin mielenkiintoinen.

Toinen tarinani, palautetta saa laittaa:)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute