Koodi-puhelin
Vävykokelas osa 3
Masa44

"Ville vaikuttaa ihan mukavalta pojalta." Vaimoni keksii kertoa rullatessaan verkkosukkia pitkien säärien somisteeksi. "Lissu tuntuu tällä kertaa ottavan jutun vakavammin kuin aikaisemmissa suhteissaan."

"Joo, Ville vaikuttaa tosi asialliselta tyypiltä." Vastaan kasvot peruslukemilla kaluani silitellen ja kaunista vaimoani ihaillen.

"Teillä riitti juttua saunassa?" Tiina saa molemmat verkkosukat ylleen ja nousee seisomaan sängyn vierelle. "Viivyitte niin kauan."

"Um... Joo, juttua riitti yllättävän hyvin." Hymähdän Tiinalle ja kivikovaksi jämähtävälle kalulleni. "Sä oot kyllä todella seksikäs, kiva kun jaksoit saunan jälkeen meikatakin."

"No, sä oot ollut niin kiva viime aikoina että pieni palkinto on musta ihan sopivaa. Laitoinko riittävästi huulipunaa, rakas?" Vaimoni mutristaa herkullisia huuliaan ja puristelee ilokseni muhkeita rintojaan. "Mitä haluut ensin? Suihinoton?"

"Joo, suikkari on aina hyvä, sulla on juuri sopivasti punaa huulissa." Nousen sängyltä ja asetun koko seinän levyisen peilin eteen seisomaan. "Tulepa tänne, herkkusuu."

Vaimoni kikattalee katsellen lähes täydessä mitassaan seisovaa kaluani ja astelee herkullista persettään keinuttaen luokseni ja polvistuu kiltisti eteeni. "Oot kyllä outo kun jaksat vieläkin katsella peilin kautta, et taida kyllästyä siihen koskaan?" Tiina kuiskaa napatessaan terskani huulilleen ja imaistessaan sen suuhunsa.

"Mmmhh... No en kyllästy, sua on aina kiihottava katsella, äläkä yhtään yritä kieltää, tykkäät siitä itsekin." Naurahdan Tiinan vilkuillessa peilin kautta miten mahtimelani liukuu punattujen huulien välistä kuumaan ja kosteaan aikuisen naisen suuhun.

Vaimoni nauttii suihinottamisesta, kuuma kieli lipoo kyrvän vartta, kädet hyväilevät terskaa ja karvaisia kassejani ja iloisesti säihkyvät silmät vastaavat katseeseeni.

"Haluutko nussia suutani, rakas?" Vaimoni kysyy pallejani rauhassa kostealla kielellään lipoen. "Vai jatkanko vielä hetken omaan tahtiini?"

"Uuuuhhhh.... Jatka vaan vielä, teet sen niin hyvin. Nussin kohta..." Huohotan vastaukseksi ja katselen miten iloisesti hymyilevä vaimoni ahmaisee taas kaluni suuhunsa ja imee sitä hetken posket lommolla.

Kauniisti hoidetut sirot kädet hyväilevät kaluni vartta, kasseja, reisiä ja nousevat lopulta vatsani kautta rintakehälle ja nänneilleni. Punatut huulet nussivat syljestä kiiltelevää kyrpääni ja viileät sormet hyväilevät kovina nöpöttäviä nännejäni.

"Huh... Jos mä vaikka nyt nussin sua... sun suuta... rouvaseni..." Huohotan tarttuessani tiukasti Tiinan ruskeista hiuksista kiinni. Vaimoni mumisee myöntävän vastauksensa ja mä alan painaa kyrpää rouvani muodokkaiden huulien väliin ahneesti.

Vedän terskan aivan huulille ja painan syvälle suuhun. Tunnen miten terska osuu kurkunpäähän. Tiina korahtaa ja ensimmäisen kyyneleet alkavat valua silmäkulmista poskille. Hymyilen vaimolleni, vedän kalun kokonaan hänen suustaan, lätkäisen Tiinaa molemmille poskille limaisella terskalla ja painan kalun takaisin kuumaan suuhun. Tällä kertaa hieman äskeistä voimakkaammin ja vielä hieman syvemmälle. Virnistän nähdessäni vaimoni epätoivoisen katseen terskan sulloutuessa nieluun.

"Hitto että sulla on hyvä suu... Ahne suu... Sua on hyvä nussia..." Mumisen tunkiessani muhkeeta terskaa kakistelevan vaimoni nieluun syvemmälle. "Älä unohda sormiasi, muru." Muistutan Tiinaa ja tunnen kuinka sormet alkavat taas leikkiä nänneilläni. "Noin juuri, uh... Noin juuri..."

"Hitto miten hyvältä tuntuu... Haluutko pienen hengähdystauon, muru?" Vedän kaluni Tiinan suusta ja hieron sitä henkeä haukkovan vaimoni kasvoihin.

"Jooohhh.... uuuhhhh...." Tiina nyyhkii ja vetää ahneesti henkeä. "Sähän... oot raju tänään..." Vaimoni puuskuttaa. "Mut... Ei se haittaa, yhtään."

Tukistan vaimoani hieman voimakkaammin hiuksista ja lätkäisen raskaalla kalullani muutaman kerran Tiinaa suulle ja poskille. "Vai ei haittaa? Mikäs sut on noin vastaanottavaiseksi saanut? Ei kai uus vävykokelas vaan ole saanut äidinkin pöksyjä kostumaan?"

Vaimoni katseesta näen osuneeni oikeaan. "Susta mä kiihotun, en tarvii mitään muuta, muru..." Vaimoni huohottaa ja lipaisee terskaani. "Vaikka onhan Ville komea ikäisekseen." Tiina myöntää kuitenkin hiljaa jatkaen terskani lipomista.

"Vai komea ikäisekseen? Haluatko sä jo tämän komistuksen sisääsi, rouvaseni?" Murahdan ja lätkäisen hieman normaalia kovempaa rouvani kasvoja melallani.

"Aaiiihh... Joo... Voitko nussia mua, muru? Antaa kyrpää kunnolla?" Vaimoni huohottaa selvästi kiimoissaan. "Annatko mulle takaa?"

"Tottakai annan, nouse ylös." Vedän vaimoni hiuksista lattialta pystyyn ja tönäisen sänkyä kohti. "Vai haluat sä takaapäin?" Hymähdän ja katselen kuinka vaimoni asettuu seksikkäissä verkkosukissaan kontalleen sängynreunalle herkullinen perse pystyssä ja selkä notkolla.

"Joo, anna mulle takaa, anna kunnolla, muru?" Tiina huohottaa ja pyörittelee herkkupersettään kutsuvasti.

Astelen kiimaisen vaimoni taakse ja asettelen terskan mehuja valuville huulille ja työnnyn kerralla pohjaan saakka. Pidän kyrpäni paikallaan ja kuuntelen tyytyväisenä Tiinan vaikerrusta. Tartun molemmilla käsillä pakaroista, vedän kaluni kokonaan ulos pillusta ja työnnän sen taas yhdellä työnnöllä pohjaan saakka.

"Luoja.... Nussi mua... Anna kyrpää... Älä kiusaa..." Tiina vaikertaa ja pyörittelee persettään mua kohti.

"Sun tarvii olla hieman hiljempaa, vävykokelas voi vaikka kuulla." Kiusaan vaimoani alkaessani nussia voimakkain työnnöin mehukasta pillua. Puristan Tiinan runsaita pakaroita ja painan kyrpääni sisälle pilluun, sisään, ulos, sisään, ulos. Pillu maiskahtelee ja valuttaa mehujaan kyrvälleni, paksu limasta kiiltelevä kyrpä näyttää hyvälle liukuessaan aikuisen naisen herkulliseen pilluun.

"Luojaaahhhh.... Tekee niin hyvää, nussi, nussi, nussi mua..." Tiina lähes huutaa.

"Älä huuda, annanhan mä sulle kyrpää mutta et voi huutaa, nuoriso kuulee sut." Torun vaimoani kyrpäni soutaessa syvällä pillussa.

Painan kyrpää Tiinan sisään voimakkaammin, syvemmälle, tunnen miten pillu alkaa antaa enemmän periksi ja miten se kostuu kokoajan lisää. "Ei kai pikkuvaimo ole jo tulossa? Haluaako pikkuvaimo orgasmin?" Kiusaan Tiinaa ja lätkäisen kämmenelläni pakaralle todella kovaa.

"Uuuhhhh... Joooohhhh... Mä tuun nyttthhhh, tuunnhhhh...." Tiina yrittää peittää uikutuksensa puremalla peittoa.

Nussin voimalla vaimoni herkkupillua ja lätkin vuorotellen voimakkaita iskuja molemmille pakaroille. Tiinan orgasmi kestää ja kestää. Lopulta vaimoni romahtaa sängylle mahalleen, sätkii ja nyyhkii siinä hetken.

"Sähän tulit voimakkaasti. Kiihottiko ajatus vävykokelaasta vai rakastatko sä vaan mun kyrpää noin paljon?" Virnuilen hengitystään tasaavaa vaimoani rauhallisesti katsellen.

"Mä.. uh... joo... eiku... tykkään siis susta... Sun kyrvästä. Sä osaat todella nussia." Tiina huohottaa ja kääntyy selälleen. "Miten sä aattelit tulla?" Vaimoni kysyy tanassa seisovaa kaluani katsellen.

"Voinko nussia rintojasi, muru? Roiskia naamallesi?"

"Umhh... Joo, toki. Tuollaisen orgasmin jälkeen kaikki käy." Tiina hymähtää ja asettuu sängyllemme, laittaa tyynyn päänsä taakse ja puristaa kutsuvasti d-kuppinsa yhteen.

"Vittu sä oot uskomaton, rouvaseni." Hymyilen ja nousen vaimoni päälle sängylle, asetan limaisen kaluni vaimoni hikisten rintojen väliin, enkä voi olla ähkäisemättä hänen puristaessaan rintansa kyrpäni ympärille.

Nussin vaimoni kauniita rintoja ja nautin kielestä joka lipaisee aina välillä turpeaa terskaani. "Voitko puristaa hieman kovempaa, muru?" Sylkäisen Tiinan rinnoille luiston lisäämiseksi. Vaimoni virnistää ja puristaa rintojaan tiukemmin yhteen, turpea kaluni soutaa hikisten rintojen välissä ja liukuu välillä punattujen huulienkin väliin.

"Hitto että tekee hyvää... Vaihdetaanko?" Kysyn ja tartun vaimoni rinnoista kiinni tämän nostaessa tottuneesti kätensä nänneilleni.

"Hitto, just noin... Mä tuun ihan just... Luoja..." Huohotan ja räkäisen vielä lisää liukastetta Tiinan rintojen väliin. Tuijotan hiki jo otsalta valuen vaimoani silmiin ja nussin herkullisia rintoja ahneesti. "Mä tuunhh... Tuun just nyt..." Murahdan ja alan sotkemaan vaimoni meikattuja kasvoja paksulla spermallani. Puristan rintoja yhteen ja annan kyrpäni ruiskia paksuja spermavanoja pitkin Tiinan kauniita kasvoja.

"Uuh... Anna tulla, anna vaan kaikki..." Vaimoni ähkii vastaanottaessaan lastejani ja puristellessaan nännejäni.

Spermaa lentää vaimoni meikatuille kasvoille paineella, harmaanvalkoiset viivat ulottuvat leualta hiuksille, spermaa roiskahtaa molempiin silmiin ja Tiinan otsallekin.

"Uuuhhh... Luoja... Sä saat kaiken, ihan kaiken..." Ynähdän ja painan ähkäisten terskani Tiinan suuhun ja annan tämän imeä viimeiset pisarat kalustani.

"Hitto, sähän tulit voimalla. Annoit kunnon lastin." Vaimoni päivittelee sperman alkaessa valua kasvoilta poskia ja ohimoita pitkin tyynylle. "Kiitos, muru."

"Joo... Uuuhhh... Tulipa sitä tosiaan paljon. Ole hyvä vaan." Ihmettelen itsekin vaimoni sperman peittämiä kasvoja ihaillen. "Tarviitko pyyhkeen?"

"No jos oot ihaillut työsi jälkiä varmasti tarpeeksi." Tiina kikattaa spermaisia silmiään räpsytellen.

"Uh... Joo... Hetki." Nousen sängyltä hieman notkuvin jaloin ja kaivan liinavaatekaapista pyyhkeen jonka heitän vaimolleni sänkyyn. Katselen tyytyväisenä miten Tiina pyyhkii kasvonsa, kaulansa, korvansa ja ohimonsa puhtaaksi spermastani ennen kuin nousen takaisin sänkyyn ja annan pienen suudelman vaimoni huulille.

"Hih... Ootpa sä tänään hassu. Nussit raivolla mut oot myös kiltti." Tiina hihittelee noustessaan verkkosukissaan sängyltä. "Mä käyn pesemässä meikit pois, tuun kohta sun viereen, muru." Vaimoni hymyilee kietoessaan spermaisen pyyhkeen ympärilleen ja kadotessaan makuuhuoneestamme yläkerran käytävään.

Palautetta? Jatkoa?

Luittehan ensimmäiset kaksi osaa?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute