Koodi-puhelin
Vävykokelas
Masa44

"Tota... En oo mikään homo mut miten isoks toi oikeen kasvaa?"

23-vuotiaan vävykokelaani Villen kysymys oli odotettu mutta silti hieman huvittava.

"22 senttiä pituutta ja 6 paksuutta. Et oo ihan eka joka sitä kysyy." Vastaan vilkaisten vieressäni hikoilevaa vaaleaa ja hoikkaa kundia.

"Siis.... 22 senttiseksi? Älä nyt viitti, ei sellaista ole kenellekään!" Villen ääni hieman kohoaa saunan kuumuudessa. "Siis oonhan mä nyt pornoleffoissa sellaisia nähnyt mut että jollain on oikeastikin sellainen... En taida uskoa, sori vaan."

"No jollet usko niin et usko." Hymähdän ja heitän lisää löylyä sihisevälle kiukaalle.

"Äh... Eihän tollasta voi uskoa, ei oikeesti voi. Mulla on iso, 18 senttinen, en oo kenelläkään vielä nähnyt isompaa kalua. Joten sun 22 senttinen ei oikeesti voi olla totta." Ville selittää selvästi hieman kiihtyneenä.

"Vai 18 senttinen?" Vilkaisen vaalean kundin hieman levitettyyn haaroväliin. "Kai toi voi sellaiseksi kasvaakin..." Hymähdän.

"No vittu, kasvaa se! Voin vaikka näyttää jollet usko!" Ville kiihtyy.

"Tota..." Madallan ääntäni. "...kyl sun kannattaa pitää ääni hieman rauhallisempana, perheen naiset kuulee muuten, sitä et varmaan säkään halua?"

"Uh... joo, sori. Ei runkkujuttuja muijien korviin, tiedän." Ville nyökkää ymmärtävästi. "Mut siis näytän kyllä jollet usko."

"No jos välttämättä haluat, niin näytä. Kunhan tosiaan pidät tän meidän välisenä. Pesuhuoneen kaapissa on öljyä."

Ville pomppaa alas lauteilta ja löytää pesuhuoneen kaapista öljypullon joka kädessä astelee kalu haaroissa heiluen takaisin lauteille. Ville virnistää mulle, kaataa reilusti öljyä kalulleen ja alkaa hieromaan sitä silmieni edessä rauhallisesti.

"Uuhhh... Hitto..." Ville huokailee kalun kasvaessa kädessä. "No...uh... näetkö... Onhan se 18 senttinen... vähintään." Ville esittelee ylpeänä öljystä kiiltelevää kaluaan minulle, appiukolleen.

"No... onhan se iso, myönnetään." Mittailen Villen tanakasti seisovaa kalua katseelleni. "Lissun ääntely selittyy tällä helposti." Jatkan hieman naurahtaen.

"No joo, sun tyttäres pitää kivasti ääntä saadessaan tätä!" Ville innostuu ja heiluttelee öljyistä kaluaan.

"Tota... Mua ei kiinnosta yhtään tyttäreni seksielämä, oon pahoillani."

"Ah... Niin, uh, sori. Ei tiettykään..." Ville huohottaa runkkaillessaan nuoruuden innolla vieressäni. "Mut... tota... Sähän voit todistaa sanasi todeksi myös... Etkö voikin, Masa? Ota öljyä ja näytä, en usko muuten."

Otan öljypullon käteeni ja katson Villeä silmiin. "Tajuuthan sä ettet voi kertoa tästä kenellekään?" Vannotan Villeä kaataessani öljyä kalulleni.

"Joo... Huh... En tietenkään kerro kenellekään. Jatka vaan." Ville tuijottaa silmät suurina kun alan hieromaan öljyistä kaluani. "Hitto... Näyttää hyvältä.." Ville ähkäisee nähdessään kaluni kasvavan kertomiini mittoihin.

Virnistelen nuoren pojan kiihkoa ja alan kiihottumaan tilanteesta. Kalu todellakin kasvaa pikkuhiljaa täyteen mittaansa kuumassa saunassa eikä tyttäreni uusin valloitus tunnu saavan katsettaan irti siitä.

"Hitto... Sehän on ihan älytön! Et liioitellut yhtään!" Ville puuskahtaa omaa kaluaan nyt rauhallisesti vedellen. "Tota... Älä nyt ala kuvittelemaan mitään mut voinko mä kokeilla sitä? Ihan vaan kädellä, en oo oikeesti koskaan nähnyt tollasta aisaa."

Kaluni nytkähtää Villen sanoista entistä kovemmaksi. "Haluut siis ottaa mun kalun käteesi? Runkata sitä?"

"Uh... Joo... En oo mikään homo, mut tollasta haluun oikeesti kokeilla, saanko?" Ville huokaisee nostaen lopulta katseensa kalustani silmiini.

"No... jos sä oikeesti osaat pitää suusi kiinni saat kokeilla." Irroitan otteeni täydessä tanassa seisovasta kalustani ja nojaan rennosti taaksepäin hikisillä lauteilla.

"Mä en kerro kenellekään mitään, vannon sen." Ville huokaisee siirtyessään viereeni ja ojentaesssaan öljyisen kätensä kalulleni. Kaluni nytkähtää Villen sormien puristuessa varren ympärille. Suustani pääsee huokaisu nuoren kundin alkaessa runkata öljystä kiiltelevää melaani rauhallisin vedoin.

"Hitto miten hyvältä se tuntuu ja miten iso se on... Mä... mun pitää..." Ville huohottaa ja yllättää siirtymällä istumaan haarojeni väliin keskimmäiselle lauteelle. "...hitto tää on kiimainen aisa..." Ville sopertaa lipaistessaan öljyistä terskaani. "...mun on ihan pakko maistaa, onhan tää ok sulle, Masa?" Ville ynähtää upottaessaan terskani huuliensa väliin.

Siirrän lanteitani lauteen reunalle jotta Villen on helpompi lutkuttaa kaluani. 23-vuotias tyttäreni poikaystävä ei varmasti imenyt kyrpää ensimmäistä kertaa. Sen verran hyvin iso terska ja paksu varsikin pojan suuhun upposi. Välillä Ville päästää kaluni suustaan ja lipoo öljyn tahrimia kassejani tyytyväisenä tuhisten.

"Hitto sulla on mahtava kyrpä, saanhan mä imee tätä toistekin?" Ville mumisee ja upottaa taas terskan suuhunsa, kielii pyörii kuin ammattilaisella terskan ympäri ja huulet imevät juuri sopivalla voimalla. Villen kädet alkavat hyväillä karvaista vatsaani ja nousevat rintakehälleni ja löytävät lopulta nännini. Ville puristaa nännejäni ja virnistää kun vartaloni nytkähtää nautinnosta. Nuoren kundin ahne suu alkaa nussimaan öljyä ja sylkeä valuvaa kyrpääni ahneemmin, innokkaat sormet hyväilevät ja puristelevat nännejäni.

"Hitto, Ville... Haluutko että tuun?"

"Joo... Tuu vaan, anna tulla ihan koska haluut." Ville siirtää toisen käden kyrvälleni ja alkaa runkata vartta kokoajan terskaa lutkuttaen. Hieman ilkikurinen katse seuraa nautinnollisia ilmeitäni. Tunnen kuinka alan olla valmis, tartun Villeä tiukasti hiuksista, vedän kaluni yllättyneen kundin suusta, lätkäisen terskalla Villeä suulle pari kertaa ja alan ruiskuttamaan spermaa pitkin nuoren pojan hikisiä kasvoja.

"Hei... mitä vittua... Älä...." Ville ynisee kun ruiskin runsasta ja paksua spermalastia tyytyväisenä muristen pitkin hänen kasvojaan. Tiukka ote hiuksista pitää pojan paikallaan ja yllättynyt ilme silmissä tuntuu todella hyvältä. Spermaa lentää Villen hiuksille, mäiskähtää otsaan, ruiskahtaa silmiin ja pulppuaa lopulta myös suuhun. Ähkin tyytyväisenä ja päästän irti Villen hiuksista. "Hitto, se tekii hyvää, kiitti." Huokaisen lopulta.

"Vittu... Runkku... Miten paljon..." Ville kiroilee sännätessään spermaa sylkien pesuhuoneen puolelle. Kuuntelen raukeana miten Ville manaa vielä suihkun alla peseytyessään yllätystäni.

Palautetta? Jatkoa?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute