Koodi-puhelin
Aamulenkillä 3
CrossDresser28v

"Niin sanoin että tyttö on kiimaisen näköinen nussittuna ja spermat naamallaan" mies toisti lauseensa ja katseli. Olin vetämässä juoksuhousuja takaisin ylös ja kurkottelin ottamaan paitaa takaisin päälleni, kun mies otti muutaman nopean askeleen ja ehti saamaan paitani käsiinsä ennen minua. Jalat täristen rajusta panosta ja pelästyksestä seisoin hänen edessään ja mietin kuinka pääsisin lähtemään. Mies heitti paitani kauemmas ja astui lähemmäs minun perääntyessä vasten isoa sileäpintaista kiveä, en voinut apuakaan huutaa koska se olisi hävettänyt jos vielä enemmän yleisöä olisi tullut katsomaan.

"Hyvä tyttö, annat mitä haluan niin saat lähteä. Aah...sulla on ihanat rinnat", mies alkoi kourimaan rintojani isoilla käsillään ja puristeli vartaloani. Pidin silmiäni kiinni ja vapisin jännityksestä kun miehen kädet valuivat lantiolleni ja vetivät housuni alas polviini asti, "kattelin sun timmiä persettä, osaat antaa miehelle takaapäin mut entäs edestä" hän sanoi karhealla äänellä leipoen pakaroitani ja hiplatessaan sileitä reisiäni. Vaikka mies oli minua lyhyempi, hän oli vanttera ja voimakas koska nosti minut helpon tuntuisesti vasten kiveä. Makasin selälläni viileää pintaa vasten ja hän pienestä estelystäni huolimatta sai housujeni toisen lahkeen päältäni, pienestä estelystä siksi että tajusin kiihottuneeni.

"Tyttö taitaa tykätä kun stringitkin on kastunu, onneksi edellinen jätti perseesi hyvin rasvatuksi niin voidaan mennä suoraan asiaan", toisella isolla kädellään jalkojani nilkoista roikottaen hän tiputti housunsa ja otti kullinsa esiin. Golfpalloa isompi pyöreä terska ja suonikas paksu varsi odottivat turpeina reikäni käyttöä ylöspäin sojottaen, mies raotti stringejäni ja sai helposti kalunsa reikääni vasten johtuen asennostani jossa olin. Varmistaakseen liukkauteni mies sylkäisi reiälleni ja kyrpänsä varrelle ennen kuin alkoi ahtautumaan sisääni, rentoutin itseni ja sama nautinnon tunne valtasi minut taas kuin edellisellä kerrallakin. Miehen paksu mutta lyhyt kulli upposi juuriaan myöten sisääni ja hän aloitti nopean naimisen, arvelin ettei hän kauaa pysty pidättelemään laukeamistaan. Ottaen nilkoistani kiinni mies veti jalkani erilleen ja piti niitä ylhäällä katsellen minua pannessaan, pelkoni ja järkytykseni oli häipynyt ja nyt toivoin tämän jatkuvan pitkään. Keskellä metsää kivellä naitavana, toisen miehen spermat naamallani

Mutta toisin kävi, mies kiihdytti vauhtiaan ja veti muutaman vedon antaen kullinsa pysyä paikoillaan ja laski spermat sisääni voihkien. Jalkani tärisivät entistä enemmän kun pääsin takaisin niiden päälle ja minun oli pakko mennä kyykkyyn etten olisi kaatunut, mies seisoi edessäni ja läpsi kalullaan naamaani. Silmissäni näkyi tähtiä ja olin nautinnon ansiosta muissa maailmoissa, siksi en tajunnut enkä ehtinyt tehdä mitään kun mies pissasi päälleni. Suljin silmäni ja suuni kun kuuma virtsa huuhtoi naamaani ja valui rintojani pitkin haaroihini, mies hymyili ja valutti viimeiset tipat huulilleni poistuen sitten takaisin metsään.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute