Koodi-puhelin
Vanhemman herran tyydytys
kale

Olen 40-vuotias ukkomies ja tykkään silloin tällöin antaa suuseksiä vanhemmille herroille. Tapasin Martin netti- ilmoituksen kautta hän oli 67-vuotias hieman vatsakas herrasmies. Kerran hän kysyi olinko ottanut alaston kuvia vaimostani? Vastasin myöntävästi ja hän kysyi josko saisi nähdä niitä, suostuin kun hän sanoi, että hänestä olisi kiihottavaa nähdä 35-vuotias rouva kuvissa.

Tulin seuraavan kerran hänen luokseen ja ojensin kuvat. Oikein hyviä kuvia hän sanoi ja istui sohvalle. Martti aukaisi kylpytakkinsa vyön ja hänen turpea kalunsa lepäsi jalkojen välissä. Näytäpäs nyt miten hoidat miestä joka tykkää katsella vaimoasi. Sanoi Martti. Menin polvilleen hänen eteensä ja aloin varovasti nuolla hänen kaluaan samalla kun hän katseli kuvia. Oikein pantavan näköinen tuo vaimosi samalla hänen kalunsa alkoi kasvaa ja aloin imemään sitä oikein kunnolla. Martti sanoi, että kunpa pääsisikin panemaan tuollaista kiimapillua sen jälkeen kun hänen miehensä on imenyt hänet valmiiksi ja kiihdytin tahtia kun hänen puheensa kiihottivat minuakin.

Hän vielä kommentoi vaimoni kuvia samalla irstaalla tyylillään samalla kun imin häntä ja lopulta hän laskikin lastinsa syvälle suuhuni ja sitten hän sanoi, että jos vaimosi olisi ollut täällä hän olisi laskenut lastinsa hänen pilluunsa ja minä olisin saanut nuolla ensin hänen kalunsa puhtaaksi ja sitten vielä vaimoni tavaran. Tämä kiihotti minua niin paljon, että tunsin miten laukesin itsekin housuihini.

Palautetta otetaan vastaan erityisesti vanhemmilta herroilta...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute