Koodi-puhelin
Aamulenkillä 2
CrossDresser28v

Koska minua polkua pitkin syrjemmälle seurannut mies näytti olevan kiinnostunut, päätin lisätä vettä myllyyn. Riisuin väljän fleecen päältäni ja jatkoin venyttelyä, valkoisen tiukan topin kankaaseen piirtyi rintaliivien rajat c-kupin rintojen kera, vaaleanpunaiset olkaimet pilkisti topin olkainten takaa. Laskin kireät juoksuhousuni pakaroitten alapuolelle ja pyllistelin punaisten stringien peittäessä peppuani, selkeästi innostuneena mies tuli lähemmäs ja kosketteli pakaroitani. Nyt hän huomasi sisälläni olevan pepputapin jonka pää näkyi stringien alta hieman, mies paineli tappia sisäänpäin ja minä puristin sitä saaden tapin liukumaan uudestaan vähän ulospäin. Verkkarit nilkoissa mies meni nojaamaan kiveen ja minä kumarruin imemään kovana seisovaa kyrpää, terska lupsahteli huulieni välissä ja kastelin koko kullin syljelläni, otin kullin syvälle suuhuni ja pyöritin kieltä terskan ympärillä. Runkkasin kuolaista vartta maistaen päästä tihkuvan kiimaliman suussani.

Minun vuoroni ottaa tukea kivestä, käännyin selin ja laskin stringini alemmas, mies nappasi pepputapin sisältäni, ahnas reikäni plopsahti liukkaana tapin liukuessa ulos ja jääden hieman avoimeksi. Miehellä oli mukanaan liukuvoidetta jota hän runsain mitoin levitti peppuvakooni ja pakaroilleni, toinen käsi lantiollani ja toinen ohjaamassa kulliaan hän työntyi hitaasti reikääni, paksu kyrpä venytti itselleen tilaa ja upposi nautinnollisesti sisääni. Paljaalla paneminen tuntui todella hyvältä, ilmeisesti myös miehen mielestä koska hän murahteli hiljaa työnnellessään aisaa tiukkaan reikääni, puristelin lihaksillani kullin vartta kun se liukui ulospäin ja rentoutin itseni kun mies runnoin kulliaan sisäänpäin.

Hän piti tästä ja otti lantioltani kiinni painaen selkääni notkolle enemmän, vauhti kiihtyi perseeni litistessä syljestäni ja liukkarista, mies murahteli entistä voimakkaammin ja nussi rajusti tikaten. Nautinto tuntui sumentavan näköni ja en voinut kuin keskittyä jalat täristen sisälläni pumppaavaan kyrpään, huohotin ja voihkin kun mies viimein veti itsensä ulos ja käännyin polvilleni hänen eteensä. Otin terskan suuhuni ja runkkasin liukasta vartta odottaen, miehen murahtelut muuttuivat syvemmiksi ja hänen vartalo jännittyi kyrvän alkaessa sykkimään, vetelin kättä kullin ympärillä ja pyörin kämmenelläni terskaa nuoleskellen sitä samalla. Se riitti ja mies laukesi rajusti heittäen mällit naamalleni ja suuhuni, kolme isoa satsia spermaa tahri kasvoni ja yksi osui kokonaan avoimeen suuhuni. Maistelin sitä ja nuolin viimeiset valuvat tipat terskan päästä hellästi kättäni kullin ympärillä vedellen, mies havahtui orgasmistaan ja kiitti tyytyväisenä. Hän nosti verkkarinsa ylös ja lähti kävelemään poispäin hitain askelin, jäin tasaamaan pulssiani kiveen nojaten. Kuuntelin metsän ääniä ja oksien lomasta aurinko paistoi kasvoilleni kuivattaen spermaa. Meinasin alkaa siistiytymään kun säpsähdin hiljaista puhetta, avasin silmäni ympärilleni katsellen ja huomasin toisen miehen puiden takana, hän oli sanonut ilmeisesti minulle jotain mutta en pelästymiseltäni tajunnut että mitä.

Jatkoa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute