Koodi-puhelin
Kaappitaivaan ovet aukeavat
Max Paunio

1. Totuus

– Ei nyt oikein kiinnostaisi. Vastaus ei tainnut miellyttää Johannaa, vaimoani, joka jatkoi hyväilyäni.

– Viime kerrasta on jo aikaa, kulta, haluttaa jo…, hän kuiskutti ja liu’utti kätensä vatsaani pitkin alas, hivellen kaluani.

– En millään jaksa, valitin ja ähkäisin, kun hänen hennot sormensa puristuivat pallieni ympärille.

– Taitaisit pitää enemmän miehen kosketuksesta, hän äsähti loukkaantuneena ja puristi pallejani.

– Niin kyllä saattaisin, perhana! kivahdin kovakouraisesta käsittelystä ärtyneenä ja tartuin hänen olkapäihinsä.

Johanna hellitti otettaan ja katsoi minua arvioiden noilla viisailla silmillään: – Taidat olla miettinyt asiaa…, hän mumisi ja hymyili sitten hitaasti. – Etkö vain?

– Noh… joskus…, koetin vältellä, ja väistin hänen katsettaan.

Hän kumartui korvaani kiinni ja kuiskasi: – Ajattele tän kerran että tämä on miehen käsi, joka sua koskettaa… miehen vartalo, joka sulla on päälläsi… Hänen otteisiinsa tuli uutta määrätietoisuutta, äänikin madaltui. – Laita vaikka silmät kiinni ja ajattele miten tosi Mies koskettaa sua.. valmistaa sua seksiin…

– Uhhh… huokasin kun tunsin hänen kätensä puristavan kulliani, runkkaavan hellästi paisuvaa heppiäni.

– Arvasin… hän huokaisi korvaani lipaisten samalla kielellään. – Älä huolehdi, se on ihan ok… saa sitä haluta…, hän mumisi hänen kätensä liikkuessa hitaasti.

– Ajattele että tässä on iso mies joka haluaa sinua…, hän keskeytti hetkeksi ja valutti liukuvoidetta käteensä: – Panna sinua niin että antaudut oikeasti nautinnolle…, hänen liukas kätensä hyväili peppureikääni, kohdisti painetta sulkijalihakselle, hyväili reunaa. – Ajattele, että Mies nousee päällesi ja sovittaa isoa kyrpäänsä peppuusi…

Mielikuvat väikkyivät päässäni kun hän asettui rintakehäni päälle niin, etten pystynyt liikkumaan, alkoi painaa sormia sisääni ja puristi toisella kädellä taas pallejani tiukasti, komentaen: – Rentouta nyt, haluan sisääsi!

Levitin reiteni ja sallin hänen pungertaa sormiaan minuun, samalla tuntien miten hänen suunsa kosketti omaa kulliani, nuollen päätä, ja ottaen sitten koko hoidon pitkälle vartta myöten sisäänsä. Hänen kätensä tuntui ahtaalta sisälläni, hänen suunsa taivaallisen hyvältä, mielessäni väikkyi miehen lihaksikas vartalo, päälläni liikkuen, aloin huokailemaan hänen sormiensa ja suunsa liikkeen tahdissa.

Johanna veti hetkeksi huulensa irti kalustani ja keskittyi hetkeksi hieromaan minua sisäpuolelta, eturauhasen kohdalta. – Kiltti huora, hän hyrisi voihkettani kiittäen. – Nyt nussi suutani, hän komensi käheästi, avaten märät lämpimät huulensa ja puristi ne kaluni ympärille. Aloin nylkyttää lantiollani hänen kätensä antamaan tahtiin, pidin hänestä kiinni, ja tunsin kuten kullini liukui hänen nielussaan, hänen liukkaat sormensa kulkivat minussa kullin lailla sisään ulos ja sitten en voinut olla parahtamatta, näin tähtiä ja mustuutta, ja pumppasin hänen halukkaaseen suuhunsa pallieni sisällön sykkivänä pyörryttävänä ryöppynä.

Jonkin ajan kuluttua, ehkä pitkänkin, kuulin kuin jostain kaukaa hänen tyytyväisen hyrisevän äänensä: – Noin… se oli hyvää…

Olimme jonkin aikaa hiljaa, hetkestä nauttien. Johanna hyväili itseänsä hiljalleen, lipsutellen sormellaan pitkin häpyhuuliaan. – Mmmm…. nyt saat nuolla mulle orkun.

Hän veti minut hiuksistani sopivaan asentoon ja painoi kasvoni reisiensä väliin, vetäen tyynyt sopivasti lantionsa alle. – Annahan mulle hyvät kyydit niin ollaan molemmat tyytyväisiä..

Painoin suuni hänen märkää kaunista vakoansa vasten. Jalkojen väli oli karvaton, osittain koska Johanna tiesi miten arvostan yleensäkin sileyttä, ja osittain koska Johanna tiesi, kokemuksestakin, että karvattoman nuoleminen oli paljon herkumpaa kuin viidakkotouhut.

Pian Johanna alkoi huohottaa kärsivällisen kielityöskentelyni ansiosta ja kun aloin sormillani samalla painelemaan ja tutkimaan hänen sisällään g-pistettä, hänen otteensa hiuksissani kiristyi, lantio nousi suutani vasten, alkoi liikkua edestakaisin suutani vasten ja kuului hidas, pitkä, vaikertava parahtelu kun vaimoni laukesi.

--------------

Jatkoa tulossa... ja palautetta saa lähettää.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute