Koodi-puhelin
"Isi" ja minä + "sisko"
Heli

Viime kerrasta isin kanssa oli kulunut nyt pari viikkoa, mutta en ollut unohtanut isin sanoja.

"Ensi kerralla otammekin siskosikin mukaan leikkeihin."

Mietin millainen tuo siskoni olisi, ja oliko isi pannut häntäkin yhtä ihanasti kuin minua. Laitoin mesen päälle ja toivoin että isi olisi siellä. Olimme jonkun verran puhuneet uudesta tapaamisesta, ja nyt minua alkoi kiinnostamaan tavata sisko ja isi.

Onnekseni isi oli mesessä, ja laitoin hänelle heti viestin. Kysyin milloin tapaisin siskoni, ja koska isi tulisi uudestaan käymään. Isi ehdottikin että näkisimme jo samalla viikolla ja hän tulisi siskoni kanssa käymään.

Olin innoissani, enkä nukkunut kunnolla tapaamista edeltävänä yönä. Aamulla heräsin varhain, ja siivoilin kämpälläni ja kävin suihkussa, laittauduin valmiiksi ja jäin odottelemaan isiä ja siskoa.

Mietin että isi tykkäisi jos olisin jo rasvannut peppuni valmiiksi ja odottaisin heitä saamani tappi pepussa, joten kävin hakemassa makkarista liukkaria ja tapin ja työnsin sen hitaasti peppuuni. Se sai poikaklittani heräämään, ja minulla oli vaikeuksia olla hieromatta sitä.

Tunnin päästä isi soitti, että he olisivat matkalla. Tein vielä tarkastuskierroksen jotta kaikki olisi valmiina. Lelut esillä sängyllä, asuni seksikäs ja teinimäinen, ja meikki ja hiukset kunnossa.

Pian ovikello soikin, ja vapisevin jaloin astelin korkkareissa ovelle. Oven takana oli isi, sekä hoikka ja nuori blondi tyttö. Isi moikkasi minulle ja asteli tuttuun tapaan sisään, ja veti tytön perässään sisälle.

Tyttö vaikutti ujolta, suunnilleen samanpituiselta kuin minäkin mutta hieman hoikemmalta, blondit hartioille asti olevat hiukset ja tumma meikki korosti sinisiä silmiä. Hän oli hyvin siro ja kaunis. Hymyilin ja esittelin itseni. Tyttö esitteli ujosti itsensä Jennaksi. Isi naureskeli vieressä ja sanoi että kyllä me tytöt vielä tutustuttaisiin toisiimme.

Kävelin edeltä olkkariin ja isi ja Jenna seurasivat perässäni. Istuuduimme sohvalle, Jenna isin ja minun väliin. Isi kertoi Jennan olevan lutkamainen teini, joka kaipaisi opetusta kuinka tulla hyväksi lutkaksi. Isi ehdottikin että minä opettaisin Jennan kunnon teinilutkaksi. Olin otettu että isi pyysi minua. Suostuin isin pyyntöön ja lähdin Jennan kanssa kahdestaan makkariin. Suljin vielä oven jotta saisimme ensin olla kahdestaan rauhassa.

"Moi." sanoin hymyillen Jennalle.

"Moi..." Jenna vastasi ujosti hymyillen.

"Sää oot tosi nätti. Ei ihme että isi pitää susta." sanoin katsoen Jennan kauniita kasvoja.

"Kiitti. Sääki oot tosi nätti." Jenna vastasi hiljaa.

"Ootko sä koskaan pannu isin kaa?" kysyin Jennalta uteliaana.

"En... En oo pannu kenenkään kaa viel." Jenna vastasi punastellen.

"Ai sä oot neitsyt?? No ei se haittaa. Isi taitaa vaan tykätä siitä." vastasin hymyillen.

"Juu.." Jenna vastasi hieman jo hymyillen.

Otin Jennaa kädestä kiinni ja vein hänet sängylle. Istuuduimme sängyn laidalle ja silittelin hänen tukkaansa. Kysyin haluaisiko hän olla isin lutkana, niin kuin minäkin, ja totella isin käskyjä kyselemättä. Jenna nyökytti päätään, ja minä hymyilin hänelle iloisesti. Suutelin häntä, ja hän suuteli minua takaisin. Vein käteni hänen reidelleen ja silittelin sitä. Suudelmamme vaihtuivat kiihkeiksi, ja hyväilimme toisiamme. Jennakin uskalsi tuoda kätensä reidelleni ja liikutteli kättään reittäni pitkin. Jennalla oli päällään wetlook-legginsit, joiden alta pilkotti mustat stringit, Pinkki niskalenkkitoppi ja niiden alla rintsikat.

Kaaduimme makaamaan sängylle ja jatkoimme toistemme hyväilyä. Käteni harhailivat Jennan poikaklitalle, joka oli jo iso ja kova. Jenna huohotti korvaani suudellessani hänen kaulaansa ja hyväillessäni hänen klittaansa. Hänkin siirsi kättään ylemmäs reittäni poikaklitalleni asti ja hieroi sitä pikkareideni läpi. Hyväilimme toisiamme ja ääntelimme jatkuvasti kovempaa, ja ajattelin että isi kuulisi äänet pian.

"Tahtoisitko kokeilla 69:ä?" kysyin Jennalta samalla suudellen hänen niskaansa.

"Juu." Jenna vastasi hennolla äänellä.

Nousin sängyltä ja tartuin hänen legginseihinsä ja vedin ne kokonaan pois. Sitten riisuin pikkarini ja menin takaisin Jennan viereen. Kysyin haluaisiko hän olla päällä ja hän nyökkäsi ja kääntyi päälleni 69:iin. Jennan klitta oli noin 16 senttinen, eli ei mikään aivan pieni. Nuolin kiimatipat klitan päästä ja otin sen käteeni. Aloin runkkaamaan ja imemään sitä kiimaisena, samalla kun Jenna nuoli klittaani varovasti ja lopulta otti sen suuhunsa. Pian Jennakin lutkutti klittaani kuin pikku lutka, vaikken ollut antanut hänelle mitään ohjeita tai käskyttänyt häntä.

Hetken päästä huomasin alastomana seisovan isin huoneen ovella, runkaten isoa kulliaan ja katsoen meitä kiimaisina. Hän asteli sängyn viereen ja hieroi Jennan pyllyä.

"Hyvä tytöt. Te saitte isinkin aivan kiimaiseksi." isi sanoi virnistellen ja heiluttaen kaluaan naamani vieressä. Tartuin kädelläni siihen ja runkkasin sitä pitkin vedoin kunnes isi alkoi huohottamaan raskaasti. Isi siirtyi Jennan taakse, ja hieroi sormillaan Jennan reikää. Jenna huohotti raskaasti ja työnsi peppuaan isin sormia vasten. Isi läpsi Jennan peppua muutaman kerran ja otti sitten liukkarin vierestämme. Hän levitti sitä reilusti Jennan pepulle ja kyrvälleen, sillä isikin tiesi että Jenna oli neitsyt. Isi kokeili ensin yhdellä sormella Jennan reikää, ja Jenna ulahti hiljaa. Isi sormetti hitaasti Jennaa, ja runkkasi kaluaan samalla.

"Isi aikoo nyt panna neitsytpeppuas." isi murahti, ja otti sormen pois ja työnsi kalunsa samassa sisään Jennan kireään peppuun. Jenna kiljaisi ensin kovaa, mutta kun isi oli kokonaan sisällä, Jenna rauhoittui. Isi aloitti hitaat pitkät naintiliikkeet, ja läpsi samalla Jennaa pepulle. Hetken naimisen jälkeen Jenna alkoi panna takaisin ja liikutteli peppuaan kiihtyvällä tahdilla isin kyrpää vasten. Minä imin yhä Jennan klittaa ottaen sen välillä kokonaan suuhuni ja hieroen kädelläni hänen nännejään.

Isin hengitys alkoi kiihtymään, ja hän otti Jennaa lantiolta kiinni.

"Mmmh... Ihana tiukka lutka. Isi tulee sun sisääs nyt." isi murahteli ja kiihdytti tahtiaan.

Jenna ulvoi välillä kivusta välillä nautinnosta, ja isi nussi tuota pientä tyttöä voimakkaasti.

Pian isin spermat alkoivat lentää Jennan sisään ja muutaman nopean työnnön jälkeen isi pysähtyi. Näin kuinka hänen kalunsa sykki, ja se tuntui varmasti Jennasta hyvältä.

Isi veti kalunsa ulos, ja spermat alkoivat valua naamalleni. Isi käski Jennan työntää peppunsa naamani eteen ja käski minun nuolla Jennan peppu puhtaaksi. Nuolin spermat Jennan reisiltä ja reiästä, ja nielinkin osan, mutta jätin suuhuni ja huulilleni isin ihanaa spermaa. Jenna kierähti sängylle viereeni ja minä nousin istumaan ja käskin Jennaakin nousta. Jenna katsoi spermaisia kasvojani ja hymyilin hänelle. Jenna alkoi samantien suutelemaan minua ja nuolemaan sperman kasvoiltani. Annoin Jennalle oikein kiihkeän kielarin tietäen, että isi katselisi meitä, ja antaen spermat suustani Jennalle. Nielimme molemmat kiimaiset nesteet ja hymyilimme toisillemme.

Katsahdimme isiin ja huomasimme, että hän runkkasi jo kovaa ja isoa kaluaan jälleen.

Hymyilin Jennalle, ja kuiskasin hänelle että nyt antaisimme molemmat hänelle. Otin Jennaa kädestä kiinni ja vein hänet lattialle isin eteen. Isi katsoi meitä kiimaisina ja heilutteli kyrpäänsä kasvojemme edessä...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute