Koodi-puhelin
"Raiskaus"
Lenkillä yllätetty

Olen tapaillut itseäni reilusti vanhempaa miestä jo 3 vuotta.. Hän on iso ja karvainen 195/120 ja 59v. Itse 185.90 ja 22v.. Olemme kokeilleet hänen kanssaan kaikenlaista, rajumpiakin leikkejä..

Asumme aika lähekkäin ja minulla on tapana usein juosta hänen luokseen. Saa hyvän lenkin ja ihanaa saunaseuraa...

Eräänä kertana lähdin aika myöhään illalla juoksemaan hänen luokseen.. Tapanani oli oikaista erään metsänläpi vievää polkua pitkin, muuten matkaa olisi tullut reilut kymmenen kilometriä...

Puolessa välissä polkua huomasin maahan pudonneen lompakon ja pysähdyin katsomaan kenen se mahtoi olla. Suureksi hämmästyksekseni huomasin sen olevan Harrin, miehen jonka luo olin menossa.

Samassa joku tarttui minuun, kaatoi maahan ja käänsi käteni selän taakse ja laittoi käsiraudat kiinni... Minua lähdettiin raahaamaan pois polulta. Pienen matkan jälkeen minulle vedettiin side silmille ja suun eteen.. Olin niin hämilläni tilanteesta etten laittanut edes vastaan.

Housuni revittiin voimalla alas ja samassa kuinka kivikova kyrpä upposi rajulla voimalla sisääni. Kipu oli valtava ja yritin rimpuilla pois mutta olin niin tiukassa otteessa että se oli turhaa.

Minua nussittiin sellaisella vimmalla että olin varma että repeän... Perseeni oli kuin tulessa. Ikuisuudelta tuntuneen hurjan panemisen jälkeen kuului tuttu murahdus takaani ja kuuma sperma täytti perseeni...

Käsiraudat aukesivat ja kuulin kuinka joku juoksi karkuun.. Revin siteet pois ja koitin varovasti rajusti nussittua persettäni, ja tuntui se vielä ehjältä.. Vedin housut ylös ja lähdin jatkamaan matkaa. Pian perseeni alkoi valuttamaan spermaa ja perille päästyäni koko perseeni, kivekseni ja reiteni olivat aivan märät.

Perille päästyäni menin suoraan saunaan missä Harri istui ja odotti tuomiotani. Aivan ihanaa sanoin ja aloimme nauttimaan saunasta.. Rajusta käsittelystä johtuen Harri joutui seuraavan viikon tyytymään vain suuseksiin..

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute