Koodi-puhelin
Vieläkö muistat?
Väryyttä korjaamaan...

Terve ystävä!

Siitä on aika kauan, kun muutit pois yhteiseltä kotipaikkakunnaltamme, mutta sen jälkeen olen useasti ajatellut niitä meidän poikasten harrastamia seksileikkejä ja kokeiluja. Luulenpa vaan että olit meistä enemmän sinut itsesi kanssa, kun muistan miten halusit ottaa multa suihin ja suudella. Siihen mää vedin silloin rajan, mutta niinku muistat mä olisin niin kovasti halunnut sun pippelin mun pyllyyn ilman sen kummempia hellyyksiä. Ei vaan ymmärretty silloin käyttää minkäänlaista liukastetta, et oisin saanu mitä halusin. Sun pippelin aiheuttama paine mun pyllyreiällä tuntu aina aivan ihanalta ja muistan sen vielä tänäkin päivänä. Voi kun vaan olisit saanut sen silloin sisään asti, niin oltais nautittu vielä enemmän ja tietäisin miltä se tuntuu.

Tässä on mun fantasia joka jäi silloin toteutumatta.

Sanoit edellisenä päivänä, et sun äiti on töissä ja voidaan olla huomenna vaikka koko päivä alasti. Niin taidettiin sitten ollakki, kun me molemmat tykättiin kun toinen koskettelee ja vähän runkkailee toisen pippeliä, nussia toistemme jalkojen väliin ja joskus silloin tällöin, varsinkin minä halusin, että yrität laittaa sun pippelin mun pyllyyn siinä koskaan onnistumatta. Olin kotona huomannut miten hyvä liukaste margariini on ja mulla olikin sitä vähän mukana talouspaperiin käärittynä. Esittelin sulle sitä ja halusin, että kokeillaan saada sun pippeli mun pyllyyn käyttämällä sitä liukasteena.

Menin kangassohvalle mahalleen makaamaan ja laitoin sormella margariinia mun pyllyreiälle. Sitten sää tulit mun päälle makaan ja aloit asettaan pippeliä mun pyllyyn ja mää levitin mun pakaroita niin paljon kuin mahdollista, että näkisit minne ohjata sun pippelin. Tunsin taas ihanaa tuttua painetta mun pyllyreiällä, mutta tällä kertaa sun kova pippeli luiskahti helposti mun pyllyreiän ohi sisään. OOOooohhh, pääsi meiltä molemmilta. Alat hitaasti liikkua ja tunnen miten ihanasti sun pippeli liukuu edestakaisin mun pyllyssä. Sun pieni pippeli täyttää mun pienen pyllyn ja me molemmat nautitaan sun joka työnnöstä. AAaahhh OOoohhh, kiihdytät tahtia ja sun hengitys muuttuu katkonaiseksi ja huomaan että taitaa tuntua paremmalta, kuin mikään muu leikkimme tähän mennessä. AH AH AH aaaaahhhhhh, saat kuivan orgasmin ja rentoudut veltoksi puoleksi päälleni.

Istahdat sohvalle tasaamaan hengitystäsi, mutta koska pyllyni tuntuu tyhjältä, niin haluan lisää ja nousen hajareisin kasvotusten päällesi ja asettelen jo vähän velttoa pippeliäsi takaisin jo nussimisesta löystyneeseen pyllyreikääni. Se meneekin sisään, kun vähän nostat lantiotasi ja alan ratsastaa pippelisi päällä koko sen varren pituudelta. Sun pippelisi koveni uudelleen ja alat runkata mun koko ajan kovana ollutta pippeliäni. Tuntui aivan mahtavalta, mutta kumpikaan ei enää saanut orgasmia. Sainpahan tyydyttää sut kunnolla, olla sun "tyttönäs" ja tietää miltä sun pippeli tuntuu mun pyllyssä.

Tämä fantasia taas voisi korjata vanhan vääryyden.

Ollaan sovittu että tavataan ja sun tekstiviestissä luki, että mennään jonnekin vähän jauhamaan paskaa. Minä aioin vaatia, että sinun kova mulkkusi jauhaisi paskaa suolessani ja täyttäisi sen kuumalla spermallasi. Ensin juttelimme niitä ja näitä ja sitten jutut kääntyivät lapsuuden seksikokeiluihimme. Tunnustin, että olisin silloin kovasti halunnut tuntea miltä pippelisi olisi tuntunut pyllyssäni. Olit hetken hiljaa ja sitten kysyit, että haluatko vieläkin tietää? Myönsin myös sen ja aloin repiä vaatteita päältäni, jotta näkisit että olen tosissani. Olit juuri ja juuri saanut housut auki kun olin jo alasti ja aloin repiä niitä jalastasi boksereita myöten. Ajattelin vastata hoitoon, jonka sinulta poikasena sain ja polvistuin jalkojesi väliin. Aloin imeä kovettuvaa kulliasi ja pyöritellä sitä suussani kielelläni. Mumisit jotain ja niskasi taipui kaarelle nautinnosta.

Otin housujeni taskusta pienen liukuvoidepullon ja puristin siitä reilusti liukkaria munasi päälle ja levitin sen koko varren mitalle samalla kädelläni runkaten. Nousin ylös ja suorastaan tungin liukuvoidepullon pepuuni ja puristin sen tyhjäksi sisääni silmiesi edessä. Yritit nousta, mutta tönäisin sinut takaisin istumaan ja sanoin, että minä määrään tahdin ja sen koska saat orgasmin. Tyydyit osaasi ja tulin hajareisin päällesi kasvot vastakkain. Ohjasin kädelläni kovan munasi peppureiälleni ja laskeuduin hitaasti sen päälle pohjaan saakka. AAAAAHHHHHhhhh, me molemmat vaikeroimme ja tunsin, kuinka liiat liukuvoiteet pursusivat ulos pepustani valumaan munasi vartta pitkin. Aloin ratsastaa sinulla koko munasi varren pituudelta ja voihkimme äänekkäästi.

Tästä olin haaveillut jo niin pitkään. Kiihdytin hieman tahtia, mutta kun huomasin, että alat olla lähellä orgasmia nousin ylös ja sanoin, että kohta tulet ja lujaa. Käännyin sylissäsi selkä sinuun päin ja nousin käsieni ja jalkojeni varaan. Ohjasit innokkaasti munaasi takaisin liukkarista valuvaan peppureikääni ja laskeuduin sen päälle taas pohjaan asti. Aloin liikkua nopeasti ylös alas ja lypsää munaasi peppureiälläni koko sen varren pituudelta. Aloit välittömästi saada orgasmia ja karjahdellen munasi sykki lastin toisensa jälkeen syvälle peppuuni. Tunsin kuinka kuuma sperma täytti suoleni lämmön tunteella ja osa valui ulos pepustani munasi vartta pitkin. Nousin pois päältäsi ja heti peppureiästäni putosi iso klöntti spermaa ja liukkaria syliisi. Otin sen äkkiä kiinni ennen kuin se putosi lattialle ja levitin sen runkkaamalla omalle mulkulleni.

Sanoin, että tarvitsen sinua vielä vähän ja menin makaamaan selälleen sohvalle jalat levällään. Käskin sinun panna minua peppuun ja runkata minulle orgasmin. Tulit jalkojeni väliin ja työnnyit puolikovalla munallasi spermaa valuvaan peppureikääni ja aloit runkata pitkin vedoin spermasi ja liukuvoiteen liukastamaa munaani. Laitoin käsilläni sohvatyynyn suuni eteen ja hetkessä sain valtavan orgasmin. Mielessäni pyöri vain, että vääryys oli vihdoin korjattu ja nyt tiedän miltä pieni pipelisi tuntuu syvällä pienessä pyllyssäni.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute