Koodi-puhelin
Tosi tapaaminen
masa

Selailin iskurin ilmoituksia kunnes löysin etsimäni! Kaveri haki btm-miestä ja 49v ikäni ei ollut este. Meilasin vastauksen jossa kerroin ikäni ja kokoni. Hetken kuluttua sain meiliä jossa kehotettiin tuomaan perseeni itähesaan pantavaksi. Mies oli 45v, kyrpä 18/5 käyrä ja kiimainen. Menin pian suihkuun ja peppuhuuhteluun, sitten puhtaat vaatteet ja menoksi.

Saavuin sovittuna aikana parkkipaikalle, jossa mua jo odotti kalju partainen mies joka viittoi mukaansa. Päästyämme asuntoon komensi hän riisumaan vaatteeni ja polvistumaan eteensä, jotta voi aluksi nussia suutani... Eipä auttanut kuin totella ja heti oli kalu suussani syvällä. Tätä ei kauan kestänyt kun hän nosti mut kurkusta ja tönäisi makkaria kohti.

Siinä olin kontillani perse pystyssä. Kaveri pyyhki liukkaria takapuoleen ja rullasi kortsun kalulleen, koitin ehdottaa että varo aluksi. Sain vastauksen et joo joo, suu kiinni huora tätä sä oot täältä hakemassa ja sitä tuut saamaan saatana. Kaveri otti lanteista kiinni ja painoi vahdilla pohjaan mun parkaistessa kivusta, mutta siitä ei ollut apua vaan vauhti vain kiihtyi kun pani koko mitallaan mua kuin viimeistä päivää. Pian kuitenkin kipu hellitti ja nautinto voitti. Huusin hurmiossa kun kalu sousi sisälläni. Kaveri pani mua ainakin puolituntia kunnes toi kalunsa eteeni ja repi kumin pois. Suu auki huora saat hyvää ja paljon kuului komento! Spermaa tulvi nieluuni nielin minkä ehdin muut hän roiski kasvoilleni.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute