Koodi-puhelin
Ouluboy
NW

Tämä tarina on tosi ja tapahtui noin kolme viikkoa sitten.

- - - - - - -

Oli lauantai iltapäivä ja päätin piipahtaa katsomassa mitä chatissa olis. Mulla ei ollut aikomusta etsiä seuraa vaan käydä vaan ehkä jutusteleen jonkun kans.

Kun olin ollut vain jotain 5 min chatissa kiinni niin sain privaviestin "moi". Se tuli muistaakseni sellaiselta, jossa oli 22v ja Esp tai jotain vastaavaa. Mun oma nimmari kerto et oon 44v ja Espoosta. Aattelin ensin et sä oot varmaan joku feikki, mut vastasin. Kerroit et oot btm. Kysyin kiinnostaisko tosi sportti, hoikka hoitaan sua nyt. Laitoin kroppakuvan linkkinä ja pian vastasit, että kyllä kiinnostaa.

Sovittiin tapaaminen sun luo varttitunnin päästä kun sulla oli aikaa vaan tunti ennen kuin sä lähdet johonkin. Annoit katuosoitteen mut et tarkkaa ja sovittin et tuun pihalle. Matkalla aattelin et saapa nähdä tuliko turha reissu kun sun mitat oli makeet ja asuit vielä vaan muutaman km päässä. Kun tulin kerrostalon pihalle toisen kerroksen ikkunasta kuulu "moi" ... Astuin sisään yksiöön ja näin sut "Ouluboy". Oot tosi makee hoikka jotain 183cm tosi kivan näköinen kundi. Heitin takin ja kengät veks ja tulin sun luo. Suudeltiin heti ja olin aivan hullaantunut sun kropasta ja kiimasta. Suutelit sairaan hyvin ja selvästi tykkäsit siitä ja mun trimmistä hoikasta kropasta. Mentiin sängyn luo ja istuit sängylle. Seisoin ja sä kaivoit mun ison kalun esiin. Pidin sua päästä hellästi kun sä otit mun kalun suuhus. Ai taivas sä imit hyvin. Menit makaamaan sängylle ja hyväilin sun kalua housun päältä ensin. Avasin hitaasti housut ja sain sun kalun käteeni. Se oli kivan kokonen ja karvat oli ajeltu siistiksi. Imin sitä pian aivan kiimassa. Tiesin et aikaa ei ole kauheasti, joten sä käännyit kontalles ja asettelin kortsun paikalleen ja työnnyin sun sisään. Se meni liukkaasti. Sä olit samalla kireä ja luikas. Hyväilin sun kalua samalla, kun panin takaa. Katoin sun pebaa ja selkää. Se oli todella hyvän mallinen , aivan sairaan makee. Sä nousit polvilles ylös ja käänsit pääs sivulle niin päästiin suuteleen samalla kun mun kalu oli sun sisällä. Sä oli niin kiimainen! Sit sä halusit kääntyä toisinpäin. Menit selälleen ja mä tulin sun päälle, nostin jalkas ylös ja työnnyin uudelleen sinuun. Suudeltiin taas ja panin sun kiimasta pebaa onneni huipulla. Olin sun päällä ja laitoin käteni sun peban alle ja nostin sun ultra kiimasta pebaa samalla kun nain sua. Sä sanoit et sulla tulee kohta. Nousin ylemmäs ja sanoin et haluan saada suuhuni sun spegua. Laukesit siinä mun alla niin et mun kalu oli sisälläs ja sain osan spegustas mun huulille kun sulta tuli todella paljon. Olisin halunnut jatkaa mut sanoit, että aika alkaa loppuun. Sun puhelin soi ... Koska uskoin tietty heti niin lopetettiin siihen. En saanut orkkua mut olin muutenkin tosi hyvilläni tästä jutusta. Se oli yks parhaimpia panoja sen takia kun sä olit niin makee ja kiimainen kundi. Sanoin sulle siinä lähtiessä että olis kiva käydä toistekin ja kerroin mun sähköpostiosoitteen. Säkin sanoit omas ja painoin sen mieleeni. Yritin meilata sulle heti samana iltana, mut hotmeili tuli takasin eli mulla oli väärä osoite. Jos luet tämän niin heitä meiliä, vaikka vaan sanoaksesi et luit tän :-) ...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute