Koodi-puhelin
Homon poika ja meloja 2
Matti

Tasoittelin hengitystä ja aloin sitten kahlata rauhallisesti järveen korkeaan kaislikkoon aukaisemaani väylää pitkin. Kun vesi ulottui lantiolle, asetin itselleni haasteen: sukellan tuonne kaislikon reunaan, noin kymmenen metriä. Kumarruin, ponnistin ja solahdin veden alle sulavasti kuin hylje. Potkin ja keinuttelin vartaloani. Tunsin, kuinka vesi huuhtoi viileinä kierteinä hien iholtani. Kun tunsin lopulta pakahtuvani, nousin pintaan. Kolautin pääni kipeästi johonkin. Iskin salamana jalat pohjaan ja pomppasin pystyyn – vettä oli nänneihin. Samassa tulin kaataneeksi sen, mihin olin törmännyt. Pärskin ja haukoin henkeä. Näin edessäni kanootin pohjan.

- Kuka helvetin, saatanan mulkvisti, karjuin, pyyhin vettä naamaltani ja hieroin päälakeani. Samassa Timo nousi pintaan.

- Jumalauta, kuka vitun kusipää, hän huusi ja sylki vettä.

Kaksi raivostunutta miestä tuijotti vettä valuen toisiaan, sitten hämmästyi, kun tunnisti toisen ja lopulta räjähti nauramaan.

- Anteeksi, en yhtään huomannut, Timo pahoitteli avuttoman näköisenä.

- Olin sukelluksissa. Enkä minäkään aiemmin nähnyt sinun tulevan, kun nuo kaislat on niin pitkät, rauhoittelin häntä – ja itseäni.

- Tulin hiljaa, kun voimat on aika lopussa. Tein tosi pitkän reissun.

- Näin, kun lähdit.

Kiskoimme kaikessa sovussa kanootin saunarantaan ja tyhjensimme sen vedestä. Kyselin melontaretkestä, ja Timo kuvaili sitä aika innostuneena. Hän oli tehnyt aika tarkkoja havaintoja kesän aikana rannoilla tapahtuneista muutoksista ja lintujen pesinnän sujumisesta. Tarjosin hänelle olutta ja istuimme saunan seinustan penkillä. Vähän minua kutkutti, kun en yhtään hävennyt alastomuuttani. Sitä paitsi uusi homoudella leikkivä minäni katseli hänen märkäpukuista miehisyyttään ja totesi sen pahuksen kiihottavaksi tai siis ainakin kuvitelmissa kosketeltavan arvoiseksi. Hän oikoi ja verytteli tukkoisia lihaksiaan.

- Paikat jumissa, vai, kysäisin muka huolettomasti.

- No pikkuisen, mutta kyllä ne siitä, hän vähätteli.

- Minulla olisi tässä sauna lämpimänä. Haluaisitko hautoa lihojasi löylyssä?

- Sopisiko se? Etten häiritse lauantai-iltaasi?

- Et yhtään. Sisään vain.

Lisäsin puita kiukaan alle ja seurasin oven raosta, kun Timo kuoriutui märkäpuvustaan. Jostain syystä se näytti minusta kuin kondomia olisi kuorittu kyrvän varresta. Minua hymyilytti, että kuinkas minun kaikki mielikuvani liittyivätkään nyt sitten homouteen, kun olin suostunut asiaa ajattelemaan. Vähän hengitykseni kuumeni, kun näin Timon kokonaan alastomana. Sopusuhtainen mies kuin ne kreikkalaiset urheilijapatsaat, joista olin nähnyt kuvia yhdessä urheilun historiaa käsittelevässä kirjassa. Melonta taisi olla tehokas laji. Ja se kalu, se heilahteli varmaan puolessa reidessä! Kun nousin siitä kyykistelemästä Timon astuessa saunan puolelle, hän katsoi minua ja puhkesi hymyilemään. Kakistelin palaa kurkussani, mutta uskalsin tulkita sen hymyn pieneksi tunnustukseksi omalle kropalleni. Kapusimme lauteille, ja minä heittelin kevyesti löylyjä. Timo huokaisi tyytyväisenä lämpöaaltojen tuulahtaessa ylitsemme.

- Missä isäsi on, kun ei ole saunasta nauttimassa, hän kysyi.

- Lähti jo maanantaina etelän auringosta nauttimaan. Tulee viikon päästä.

- Ihan yksinkö sinä sitten viikonloppua vietät?

- Kävin minä eilen kirkolla ryyppäämässä. Nyt on hyvä rauhoittua. Entä itse?

- Ei minulla suunnitelmia ole. Mutta mökille toin kyllä viinaa. Kiinnostaisiko saunan jälkeen tulla ottamaan jokunen paukku?

- Hitto, mikä ettei, hörähdin ja tunsin, kuinka vereni syöksähti kiertämään vauhdilla.

Hikoilimme vielä hetken ja siirryimme sitten jo hieman viilenevään alkuiltaan olutta maistelemaan. Ihoiltamme kohosi ilmaan hienoista höyryä. Tuntui mukavalta istua hikisen komistuksen vieressä. Juttelimme kylläkin ihan vaarattomasti kesän upeudesta. Kun Timo pyöritteli harteitaan ja venytteli niskaansa, kysäisin ihan harkitsemattomasti:

- Pitäisikö sinua vähän hieroa, että helpottaisi?

- Voisitko, hän katsahti minua ilahtuneena. – Tarkoitan, että en halua olla vaivaksi.

- Ei mitään vaivaa. En kylläkään ole mikään ammattihieroja, mutta eiköhän se luonnistu.

Saunassa istuin ylimmälle lauteelle ja Timo seuraavalle jalkojeni väliin. Hän laski kätensä reisilleni niin, että polveni olivat hänen kainaloissaan. Huh, hiukka levottomuutta herättävä asetelma! Heitin löylyä lämmikkeeksi ja laskin käteni hänen leveille, lihaksikkaille harteilleen. Kyllä se oli sähköisku, joka lävitseni kulki, ihan varmasti. En ollut koskaan ennen koskenut toista miestä tällä tavalla. Se iho ja ne lihakset tuntuivat käsittämättömän mukavilta isoissa kourissani. Aloitin murjomisen kevyesti olkapäiltä, laskeuduin lapaluiden alapuolelle, nousin keskiselkää kohti niskaa. Kun tunsin pahimman jäykkyyden alkavan hellittää, lisäsin voimaa ja kuljin saman reitin uudelleen. Väänsin hänen käsivartensa yksi kerrallaan taaksepäin ja runnoin rintalihaksi, hauiksia ja olkapäitä.

Puuskutin jo aika raskaasti, mutta en pelkästään ponnistelujen takia. Vereni alkoi nimittäin tarvita lisää happea, kun se siirtyi aivoista alapäähän. Kaluni turposi siihen malliin, että kohta olisi juostava järveen vilvoittelemaan. Helvetti, minun olisi pitänyt kamppailla tiukemmin homopohdintojani vastaan! Tässä sitä nyt oltiin häpäisemässä itseä vieraan miehen edessä. Mietin kuumeisesti, kuinka pääsisin ulos niin, ettei Timo huomaisi orastavaa seisokkiani. Samassa tulin vilkaisseeksi hänen olkapäänsä yli. Jumalauta, hänen jättiläisensä sojotti komeasti kohti saunan ovea kuin tienviitta! Ehtimättä ajatella naurahdin:

- Kas, tämä taitaa tuntua sinusta tosi hyvältä. Tai ainakin pikkuveljestäsi.

- Ooh, joo. Anteeksi nyt, mutta minulle käy aina näin. Ei kai sinua haittaa, Timo huokaili nautinnollisesti.

- Eh-ei. Ei ollenkaan. Pääasia, että rentoudut, vakuuttelin ääni aavistuksen vapisten. – Kai minullekin noin kävisi.

- Hieronko kohta sinut?

- Tuota, mikäs siinä, yritin tavoitella tyyneyttä.

Jatkoin vielä hetken Timon hoitelua, kunnes hän ehdotti vaihtoa. Hän nousi seisomaan lattialle ja kääntyi minuun, kun lähdin laskeutumaan alas. Yritin peitellä turvotustani kädellä, mutta hän ehti huomata sen. Hän sysäsi käteni syrjään, läppäsi kaluani kevyesti ja naurahti:

- Kas, kas, tämä innostui jo etukäteen.

- No kun pallit hinkkasi hieroessa lauteisiin, kakistelin nolona.

- Täytyypä kokeilla samaa temppua, hän irvisti.

Puskin häpeän tuskanhikeä ja ehdotin oluttaukoa ennen jatkoa. Kun istuimme ulkona kaljaa kittaamassa, tunsin, kuinka Timo vilkuili minua koko ajan. Itse yritin pitää silmäni paremminkin kaisloissa tai järven selällä. Kun palasimme saunaan, hän nousi vuorostaan ylälauteelle, ja minä istuin hänen jalkojensa väliin samanlaiseen asentoon, jossa hänkin oli ollut. Ne polvet kainalossa tuntuivat tosi hyvältä ja ne puristuivat välillä tiukasti kylkiini, kun Timo aloitti hieronnan. Mietin tuskaisesti, oliko tässä tapahtunut mitään sellaista, josta voisin päätellä Timon homoksi. Kai sitä nyt kyrpä vähän paisuu kellä tahansa, kun antautuu nauttimaan hieronnasta – siis kenen tahansa hieronnasta. Ei sen perusteella voi mitään varmaa sanoa, todistelin itselleni, varsinkaan kun Timo suhtautui asiaan niin luonnollisesti, yhtään häpeämättä. Sitten hän laukaisi:

- Minulla ja isälläsi on muuten yhteinen tuttava.

- Niinkö? Kuka, ynähtelin pää nyökähdellen hänen kouriessa harteitani.

- Yksi Heikki.

- Heikkikö, korahdin jäykistyen: Isän poikaystävä, nyt mentiin ehdottomasti kiellettyyn aiheeseen!

- Joo. Hän se keksi, että voisin ostaa teiltä tuon mökinkin, kun sellaista etsiskelin ja teillä oli myydä. Tunnetko sinä Heikin?

- Muutaman kerran tavannut. En kai voi sanoa ihan tuntevani, jarruttelin ja rukoilin, että keksisin jonkun muun puheenaiheen.

- Minä olen pyörinyt jo joitakin vuosia Heikin kanssa samoissa porukoissa. Niissä olen tutustunut isääsikin.

- Ai jaa. Tuota, eiköhän ne hartiat jo ole pehmeät, mutisin kauhuissani. – Taidan hypätä järveen ja ottaa kaljan.

Yritin astella ulos tyynesti, mutta kuistilta syöksyin juosten järveen. Uin ja sukelsin taas kaislikon reunaan. Jumalauta, oliko tuon paskiaisen pakko alkaa puhua isästä ja Heikistä, rähisin mielessäni. Kutittava tunnelmani oli tipotiessään, ja kaluni kutistui takuulla pienemmäksi kuin ikinä. Seisoin syvällä ja roiskin vettä naamalleni. Käännyin saunalle päin. Timo seisoi kuistilla ja joi olutta. Hän katseli minua. No, eipähän tarvitse enää arvuutella, synkistelin, tuo ainakin on homo. Selvyys ei kuitenkaan innostanut minua enää villeihin ajatuksiin. Kokeiluhalut olivat hävinneet.

Lähdin hitaasti kahlaamaan rantaan. Timo laski oluttölkin penkille ja rynnisti äkkiä hihkuen veteen. Hän sukelsi, nousi pintaan ja lähti uimaan minua päin. Kohdallani hän nousi seisomaan ja hymyili auvoisasti. Yllättäen hän tarrasi minua vyötäisistä ja paiskasi minut veteen. Ponkaisin salamana pystyyn ja räin järveä suustani:

- Mitä vittua!

- Nyt katsotaan, onko jätkästä mihinkään, Timo oli uhoavinaan ilmeisen hyvästi kasvaneessa nousuhumalassa ja painoi minut taas veteen.

Suutuin. Veden alla tempaisin hänen jalkansa käsiini ja nostin hänet ylös ja saman tien selälleen veteen. Kun hän sai päänsä ylös, kietaisin sen puristuksiin kainalooni ja kaadoin meidät molemmat veteen. Hän rimpuili ankarasti, mutta en hetkeen antanut armoa. Sitten raivoni hävisi ilmaan, kai tämä lyhyt kamppailu lauhdutti mieleni isäasiastakin. Päästin Timon pään irti ja käännyin taas rantaa kohti itse asiassa pieni hymy huulillani. Hän tuli perässäni yskien ja röhien. Huikkasin hänelle:

- Joko sinä tuossa ajassa kerkesit juoda koko järven?

- Hitto, suurin piirtein, hän naureskeli. – Pahan makuista. Äkkiä kaljaa.

Istuimme penkille ja kittasimme olutta. Huokailimme hetken oloamme. Olin kiitollinen, ettei hän enää palannut aiempaan aiheeseemme. Hän kyseli työstäni ja siitä, miksi olimme luopuneet maanviljelystä. Vastailin ympäripyöreästi ja kerroin, että työn ohessa oli metsänhoitelussa ihan riittämiin hommia. Siirryimme takaisin lauteille. Hikoilun jälkeen peseydyimme.

- Pesenkö selkäsi, Timo kysäisi hieman sammaltaen.

- No joo, jos viitsit.

Kumarruin nojaamaan käsilläni lauteisiin. Hän pyöritteli ensin sienellä saippuaa koko selkääni ja alkoi sitten jynssätä voimalla. Se tuntui paremmalta kuin hierominen. Suljin silmäni. Äkkiä tunsin, että hänen kalunsa heilahteli välillä vasten takareisiäni. Rupesin hermostuneena jännittämään niitä kosketuksia, mutta en oikein tiennyt, mitä minun olisi pitänyt tehdä. Ei se nyt niin kamalalta tunnu, lohdutin itseäni. Mutta sitten Timo alkoi hinkata pakaroitani ja solautti pari kertaa sienen persevakoonikin. Ojentauduin ylös ja sanoin, että eiköhän se riitä. Timo hymyili ärsyttävän veikeänä ja ilmoitti vielä huuhtelevansa selkäni. Hän heitti kaksi ämpärillistä lämmintä vettä päälleni ja pyyhki vielä parista kohtaa saippuaa pois.

Sitten hän halusi minun vastavuoroisesti pesevän hänen selkänsä. Hän kumartui paikalleni. Otin sienen ja saippuoin sen. Hieman käteni tärisivät, kun ryhdyin hinkkaamaan häntä. Hän hyrisi nautinnosta, värisytteli vahvoja selkälihaksiaan ja vääntelehti sitkeästi. Se oli niin kuumaa katsottavaa, että varoin visusti osumasta kalullani Timoon. Ties mitä olisi tapahtunut. Kiroilin, etten pysynyt sen pitempään kylmänä häntä kohtaan. Kun lopettelin, hän puuskahti pettyneenä:

- Etkö aiokaan pestä pakaroitani?

- Eikö ne ole vähän liian yksityistä aluetta, mumisin hämilläni.

- Ei minun perseeni, hän nauroi. – Sen kun rusikoit vaikka olan takaa.

Hörähdin minäkin hekottelemaan. Ihan piruuttani innostuin pesemisen lisäksi puristelemaan ja läiskimään niitä pakaroita. Timo kehui käkätellen työtäni oikein miehekkääksi. Siitä äidyin lopulta sujauttamaan sienikourani persevakoa pitkin palleille ja pyöräytin niitäkin hetkosen tukevalla otteella. Se tuntui minusta pelottavan kiihottavalta ja päästin äkkiä irti. Timo murisi ja käski jatkamaan, kun tuntui niin hyvältä. Hymähdin ja läimäisin viimeisen kerran pakaroita. Huuhdoin sienestä saippuat. Valelin ämpäristä vettä selälle ja pyyhin sitä sienellä.

Yllättäen Timo pukkasi perseensä minun etumukseeni kiinni. Peräännyin nopeasti, ettei kaluni ehtisi reagoida, mutta Timon pakarat seurasivat perässä.

- Ole nyt vähän mies. Töki pikkuisen sillä jöötilläsi, hän kiherteli ja pyöritti takamustaan.

- Enkä. Sinä olet kännissä, mumisin, kun en meinannut saada henkeä.

- Se oli äsken niin mukavasti turvoksissa, hän hihitteli edelleen.

- No vittu, ärjäisin ja yllätin itsenikin, kun kaappasin hänet tiukkaan puristukseen vyötäisistä ja painoin kyrpäni hänen perseposkiinsa.

- Vauuuuh!

Villiinnyin täysin. Hukkasin aivot ja epäilykset kokonaan. Karjahtelin raivoissani ja hakkasin lantiotani kivikoviin pakaroihin. Olen jälkeenpäin miettinyt, että hurjuuteni johtui joko siitä, että vihasin itseäni homoudelle antautumisesta, tai sitten siitä, että nautin ison miehen alistamisesta – tällaisesta leikistä pidän ainakin nykyään. Joka tapauksessa nylkytin Timon selässä ihan hulluna. Kyrpäni paisui pakahtuvaksi jättiläiseksi. Tempaisin Timon mahtavana sojottavan kalun kouraani ja aloin runkata sitä. Hän vääntelehti käsittelyssäni ja urahteli valituksia matalalla äänellä. Sitten hän riistäytyi otteistani ja kääntyi minuun päin. Tuijotimme hetken toisiamme silmät mielipuolisessa kiihkossa palaen ja suut kuin raivoon vääristyneinä. Syöksyimme toisiamme vasten. Suutelimme hampaat vastakkain kalisten ja syljet sekoittuen. Yritimme halauksessa puristaa toisiltamme luut murskaksi. Timo riuhtaisi itsensä irti ja pudottautui eteeni polvilleen. Hän nielaisi kaluni kitaansa valtavaan imuun ja alkoi runkata itseään. En meinannut pysyä pystyssä ja tarrasin tiukasti Timon hiuksiin. Notkistin polviani ja aloin survoa kaluani hänen suuhunsa. Huusin. Kun tunsin hänen kuumien liemiensä roiskuvan säärilleni, hänen nielunsa repi minulta valtaisat suihkut spermaa sisäänsä.

Hän päästi kaluni suustaan. Hän painoi päänsä alas, yökki ja sylki mällejäni saunan lattialle. Hänen kätensä puristivat kovaa tutisevia reisiäni. Seisoin siinä silmät pystyssä ja tasoitin hengitystä. Jotenkin en tajunnut mitään. Timo nousi ylös ja pyyhki suupieliään kämmenselkään. Hän katsoi minua totisena. Nolostuin ja välttelin hänen katsettaan.

- No, ei puhuta sitten. Kai me silti kaljat voidaan ottaa, hän murahti ja lähti ulos.

Seurasin häntä, vaikka olisin halunnut pestä itseni perusteellisesti. Istuimme taas penkille ja sihautimme kaljatölkit auki. Olimme pitkään hiljaa ja katselimme raskaasti hengittäen järvelle. Aurinko oli vielä aika korkealla.

- No, ainakin se kävi nopeasti, Timo puuskahti. – Et ole tainnut paljon rakastella?

- Krhm, en koskaan ennen miehen kanssa, yritin kakoa kurkkuani.

- Etkö? Miksi nyt sitten?

- No tuota, epäröin ja käännyin sitten katsomaan suoraan hänen silmiinsä. Irvistin hänelle. – Näin sinut aamulla metsässä, kun olit runkkaamassa.

- Ei helvetti, hän säikähti ja punastui.

- Joo. Siinä se taisi sitten iskeä elämäni ensimmäistä kertaa miehen himo, naurahdin.

- Ihan tosi? Entä… voisitko kokeilla toistekin? Vähän pitemmän kaavan mukaan?

En uskaltanut sanoa mitään, mutta katsoin häntä hymy silmänurkassani. Nousin ylös, pörrötin hänen hiuksiaan ja rynnistin äkkiä järveen. Hän karjaisi ja syöksyi perääni. Innostuimme roiskimaan, peuhaamaan ja painiskelemaan siinä vedessä riemuissamme kuin nuoret pojat. Tunsin olevani jumalattoman onnellinen. Oikein ihmettelin sitä, tällaistako oli olla homo. Kun maltoimme rauhoittua, kietouduimme siinä vesi napaan ulottuen lämpimään, tukevaan halaukseen. Kuiskasin:

- Kaipa se pitempikin kaava käy.

Timo nosti minut syliinsä, puri äristen kaulaani ja pyöritti ympäri niin, että varpaani viistivät veden pintaa. Nauroin.

- Minä kannan sinut saman tien sänkyyni, hän puhisi leukani alla.

- Siivotaan nyt sauna sentään ensin.

Rantaan hän minut retuutti, kun ei vielä sänkyyn saanut. Otimme vielä kaljat siinä saunan räystään alla ja annoimme auringon hiipuvien säteiden kuivata meidät. Tunnustelimme vähän väliä toistemme lihaksia, hartioita, rintaa, hauiksia, vatsaa, pakaroita. Naureskellen kertoilin hänelle, miten olin kiemurrellut kiimassani koko päivän sen metsäkokemuksen jälkeen, yrittänyt vakoilla häntä kiikarilla, miten olin istunut penkillä ja kuvitellut meidät alastonpainissa tuossa ruohikossa. Siihen Timo sanoi heti, että hän haastaa minut takuulla sellaiseen painiin jossain välissä...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute