Koodi-puhelin
Harrastajanäyttelijät 2
Pauli

Pubissa Harri tuli istumaan minun viereeni. Saipahan Karikin vaihteeksi katsella happamena pöydän yli. Alkuun minusta oli hiukka hermostuttavaa istua nahkahousuisen Harrin vieressä, kun en oikein tiennyt, mitä ajatella pukuhuoneen tapahtumasta, ja tuntui hänkin hieman varovan. Toisen kaljan kohdalla hän jo taputteli minun nahkatakkini selkämystä, kun olin onnistunut murjaisemaan vitsin. Kolmas kalja menikin sitten niin, että hän laittoi käsivartensa harteilleni, taipui puoleeni ja muista välittämättä kiitteli hiljaa minun apuani näyttelijäntyön opettamisessa. Ja kyllä minä kuulin äänensävyssä sen pukuhuonetunnelman palanneen, ja pääni kuumeni aikalailla toivosta, innosta. Mutta siinä porukan keskellä en uskaltanut tehdä mitään aloitteentynkää, ja se kaljan kiskominen ei tuntunut loppuvan millään. Tuskastuin. En olisi millään taas hennonut lähteä, mutta seuraava päivä painoi päälle. Kun ilmoitin haikeana lähdöstäni, synkkä Kari ehti vilkastua hetkeksi, kunnes Harri sanoi lähtevänsä kanssani yhtä matkaa – jota ei kylläkään ollut kuin pari sataa metriä. Ilahduin kuitenkin.

Jäimme pitkäksi ajaksi seisomaan asuintaloni eteen, kun kumpikaan ei uskaltanut tehdä aloitetta suuntaan tai toiseen. Yritimme rupatella vaivautuneina. Hoin itselleni, että halaa sitä, suutele sitä, tee nyt jumalauta jotain. Kun toinen näytti aikovan lähteä siitä, toinen keksi heti jotain puhuttavaa. Minä paloin kaipuusta ja himosta ja kirosin saamattomuuttani. Harri oli niin komea, seksikäs ja kas kummaa tajusin, reilusti puolta päätä minua pitempi. Toljotimme siinä neuvottomina varmaan kymmenen minuuttia. Lopulta Harri karautti kurkkuaan ja näytti punastuvan:

- Tuota, tarjoatko iltateen?

- Mitä? Joo, joo. Heti. Tule, olin haljeta riemusta ja seota sanoihini.

Eipä tullut teetä tarjottua. Kun vedin asuntoni oven kiinni, katsoimme hetken toisiamme ja syöksyimme toistemme kimppuun. Halasimme, suutelimme, puristimme toisiamme. Heitimme järjen menemään ja antauduimme hulluina kiimallemme. Harri kouri väkevästi nahkatakkista yläkroppaani, minä hänen nahkahousupakaroitaan ja –reisiään. Potkimme reisillä toistemme haaroja, painoimme lantioita toisiinsa, nuolimme toistemme naamat, purimme, imimme kaulat. Törmäilimme eteisen seiniin. Huohotimme, murisimme kuola valuen. Kaaduimme naulakon alle kenkien päälle. Kierähdimme siitä matolle ja minä jäin alle. Rutistin Harrin tiukasti kiinni itseeni jaloilla ja käsillä. Hän kiemurteli siinä aivan kuumana ja takoi lantiollaan alavatsaani kuin seppä alasinta. Puuskutin aivot himosta sameina:

- Nai minua! Nussi minut!

- Joo. Heti. Nyt. Jumalauta, jätkä!

Konttasimme, ryömimme, pyörimme toisiimme takertuneina makuuhuoneeseen. Jäimme makaamaan lattialle. Yöpöydän laatikosta kurotin kortsuja ja liukugeeliä sängynlaidalle. Raivoisin käsin kuorimme toisemme alastomiksi. Harri oli ylläni nelinkontin ja liukasti aukkoani vapisevin sormin. Minä otin välillä hänen kalunsa suuhuni – hitto, että se oli pitkä, suora ja kova – välillä ehdin vetää sille kumin ja liukastaa sen kevyesti runkaten. Harri nosti jalkani pystyyn ja könysi pakaroideni ääreen.

- Hellästi ja hitaasti vai rysäytänkö, hän huohotti.

- I-ihan mi-miten haluat…

- En taida kestää enää.

- Ota rajusti!

Hän asetti terskan aukolleni, pyöritti sitä siinä hetken ja sitten tunki kalunsa sisääni raivoisalla voimalla koko mitaltaan. Minulta oli lähteä taju! Perseeni tarrasi kyrpään ja puristeli sitä haltioissaan. Harri kumartui ylleni ja alkoi hakata lantioillaan kuin viimeistä päivää. Miten upealta hän näyttikään siinä päälläni! Silmät paloivat, suu vääntyi pedon irvistykseen, lihakset värähtelivät. Minun vartaloni kouristeli holtittomasti. Ulvahtelimme, urisimme, voihkimme kiimasta sekopäisinä. Kalu souti sisälläni mieletöntä vauhtia, kunnes Harri äkisti jäykistyi patsaaksi. Vain lantio nytkähteli pieniä tiukkoja nykäisyjä. Harri täytti kortsun spermallaan ja lopulta syvään voihkaisten rojahti päälleni. Että minä olin onnellinen! Hikisen vartalon paino päälläni tuntui aivan ihanalta. Nuolin kevyesti Harrin olkapäitä, kurkkua, leukaa.

- Haluatko nyt naida minua, hän kuiskasi pehmeästi korvaani.

- Haluan, mutta ei kiirettä. Nautin sinusta ensin näin, hymyilin hänen korvalleen.

- Pitäisi kai käydä suihkussa.

- Ei! Älä. Minä nuolen sinun hikesi.

Kieräytin Harrin päältäni. Nousin polvilleni ja aloin nuolla himokkaalla kielelläni hänen varpaitaan. Hitaasti nousin jalkoja ylös suolaista hikeä lipoen. Harri hyrisi tyytyväisenä. Voi luoja, miten hyvältä hän näytti. En edes pukuhuoneessa ollut ehtinyt tarkastaa hänen vartaloaan. Kiinteät lihakset, ei juurikaan rasvaa, kapea lantio ja leveät hartiat. Poistin kortsun ja imin hänen vehkeensä puhtaaksi. Omani kivettyi pakahduttavan kireään seisokkiin. Jatkoin kielelläni vatsalihaksille, kylkiin, kainaloihin, nänneihin. Harrin lihakset värähtelivät, ja hänen sormensa tunkeutuivat haromaan tuuheita hiuksiani. Ensin hän kiskoi minut päälleen ja kietoi kädet ahnaasti ympärilleni. Sitten hän väänsi minut alleen ja nousi kontilleen. Hän laittoi kortsun kalulleni ja liukasti sitä hartaasti – hyvä etten heittänyt mällejä jo siinä. Hän nousi seisomaan niin, että sain katsoa, kun hän liukasti persereikäänsä. Oijoi, miten hullaannuin! Sitten hän laskeutui hitaasti kovalle ja paksulle keihäälleni. Hän puuskutti yhteen purtujen hampaiden välistä. Hänen kaulansa lihakset paisuivat, rinta- ja vatsalihakset jännittyivät. Minä pidättelin hengitystä, ja silmät olivat lentää päästäni. Kun hän pääsi alas asti, hän pyöritti pakaroitaan kaluni juurella pitkään ennen kuin malttoi aloittaa villin ratsastuksen. Minun pääni takoi mattoa ja varmaan suustani valui vaahtoa. Ölisin epämääräisesti yhtä soittoa. Kun kohta laukesin, Harri puristui kyrpäni varteen ja lypsi minulta sisuskalutkin sisäänsä. Mikä mies, mikä nussija!

Kävimme suihkussa pesemässä toisemme ja menimme loikoilemaan sängylleni alastomina. Käteni eivät malttaneet olla vaeltelematta hänen samettisella ihollaan.

- Sinä olet niin helvetin upean näköinen. Jumalainen vartalo, hyrisin onnessani.

- Eikä. Sinä tässä olet hyvännäköinen. Tuommoinen kiihottava, tumma sekoitus kauneutta ja miehekkyyttä, hän hymyili ja silitti hiuksiani. – Jo lukiossa haaveilin sinusta, kun runkkailin.

- Ihan tosi? Luulin, että inhosit minua niin kuin historiaa, naurahdin imarreltuna.

- En! Et usko, miten olin pudota polvilleni, kun tajusin, kuka olet silloin, kun tulin eka kerran harjoituksiin.

- Minun polveni taas vapisivat holtittomasti, kun näin sinun nousevan moottoripyörän selästä siinä nahkapuvussa. Olisin halunnut panna sinua saman tien, mutta pidin sinua umpiheterona.

- Ja minä sinua! Luulin, että jengin ainoa homo on Kari.

- Oletko ollut sen kanssa, kysyin arasti ja mustasukkaisuus meinasi käydä kimppuuni.

- En, vaikka kyllä hän tosissaan on yrittänyt iskeä minua, Harri hekotteli. – Onhan se ihan miehen oloinen, mutta jotenkin en ole syttynyt siihen.

- Älä sytykään. Kari haluaa vain pikapanoja. Minä haluan sinut kokonaan.

- Miten sinä Karin panotavoista tiedät? Sinä olet tietysti nussinut sen kanssa senkin sika, hän tukisti minua kevyesti.

- Ai ai, pari kertaa vain ja jo vuosia sitten! En tee sitä enää koskaan!

- Katsokin, ettet tee tai annan sinun tuntea, millainen mies minä olen, hän murisi poskelleni.

Harri jäi siihen vierelleni nukkumaan. Jouduimme heräämään aikaisin, että hän ehtisi käydä kotonaan ennen töihin lähtöä. Kun meillä ei sinä iltana ollut harjoituksia, sovimme, että hän tulisi minun luokseni kuuden maissa. Hän tuli täydessä nahkapuvussa ja, tämä oli kiimaista, toi minulle lainaksi nahkahousut. Niissä nahkakuteissa hullaannuimme mielettömään sekstailuun. Nahkat natisivat ja meno oli hurjan urosmaista. Panimme toisiamme takaapäin seisaaltaan, kun emme raskineet riisua niitä vaatteita, housut vain laskimme reisille. Pakarani ja reiteni vapisevat nytkin, kun muistelen sitä ryskettä.

Seuraavana iltana oli taas harjoitukset. Taisimme kumpikin hehkua ylimääräistä onnea ja seksikästä rentoutta, sillä ohjaajamme Marjo äityi kehumaan meidän suorituksiamme lähes maasta taivaaseen. Kari sen sijaan näytti taas synkistyvän, ehkä hän tajusi, mitä oli tapahtunut. Kyllä hän silti yritti sitkeästi piirittää Harria, mutta tämä vain rupatteli hänelle tavallisen iloisesti. Kun Kari mulkaisi minua, iskin vain hänelle hilpeänä silmää. Kyllä minun pitäisi olla hänelle kiltimpi, olihan hän silloin muinoin nussinut minua ihan kiitettävän miehekkäästi.

Ensi-ilta oli ja meni joulukuun toisena lauantaina. Se on jännä tunne, kun yleisö ulvoo naurusta. Tosin Saituri syvimmältään on oikeastaan vähemmän naurettava. Juhlista tuli hillittömät ryyppäjäiset, ja me Harrin kanssa makasimme koko sunnuntain armottomassa krapulassa niin, ettemme kyenneet edes harkitsemaan naimista. Nyt esitykset jatkuvat viikoittain – ja nainnit lähes päivittäin. Olemme saaneet runsaasti kiitosta koko porukka onnistuneesta esityksestä. Helena-täti oli aivan ällistynyt veljenpoikansa loistavasta suorituksesta Valerena. Harri ähkyi tädilleen punaisena ja mutisi, että joo joo, totta kai hän tulee mukaan seuraaviinkin juttuihin, ei tarvitse uhkailla haulikolla. Kesäteatterin harjoitukset alkavatkin jo maaliskuussa.

Olemme Harrin kanssa vieneet hammasharjat toistemme asuntoihin. Olemme tiiviisti yhdessä kuin paita ja perse. Ihme, että maltamme töihimme mennä. Harri painostaa minua hankkimaan kevääksi moottoripyörän, että pääsisimme tekemään kesäretkiä miehekkäissä nahkakuteissamme. Kun tunnustin pelkoni kaksipyöräisellä kaahailemista kohtaan, hän lupasi treenata minut huippuajajaksi – niin kuin minä harjoitin hänestä lupaavan näyttelijän. Taidan suostua. On se motoristielämä sen verran seksikästä.

Karista vielä. Hän näytti meille pitkään tympeää naamaa, mutta sitten kerran törmäsimme häneen naapurikaupungin yhdessä homobaarissa. Nuori punkkari kiehnäsi Karin kyljessä ja tämä vaikutti huomattavasti vähemmän synkältä kuin tavallisesti. Kun hän huomasi meidät, hän punastui ja yritti sysiä sitä kaveria kauemmaksi. Me hymyilimme hänelle iloisina ja näytimme peukkua. Ja ihme! Karin synkällä pärställä vilahti nolo, mutta onnellinen hymy! Niin että senkin puoleen näyttää elämä sujuvan hyvin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute