Koodi-puhelin
Kesä yksin mökillä 2
Hans

Maanantaina ajoin aamulla kirkolle klo seitsemäksi. Osuuskaupan hoitaja otti minut vastaan ystävällisesti ja esitteli myymälän ja varastot,joissa tulisin enimmäkseen työskentelemään. Tehtäväni oli täydentää myymälän hyllyjä ja antaa varastosta asiakkaille heidän isompia ostoksiaan. Myös varaston järjestys ja kirjanpito olivat vastuullani. Kun jokin tuote näytti olevan vähissä, ilmoitin siitä esimiehelleni ja hän teki tilaukset tukkuliikkeeseen. Siihen aikaan ei ollut vielä tietokoneita,joista olisi voitu heti myyntihetkellä nähdä varaston tilanne. Minulla oli kortisto,johon merkitsin aina kun annoin varastosta jotain ulos. Työ tuntui aluksi hyvin vastuulliselta. Melko pian opin kuitenkin kaikki systeemit ja työ alkoi sujua rutiinilla. Sain paljon uusia tuttavuuksia kun isännät asioivat varastolla hakiessaan erilaisia karjan rehuja, lannoitteita ym. maanviljelyksessä tarvittavia tuotteita ja välineitä. Heistä muutamat olivat hauskan puheliaita ja tulin hyvin juttuun heidän kanssaan. Viihdyin todella työssäni.

Jussikin kävi kaupalla traktorilla tavallisesti kerran tai kahdesti viikossa. Useimmiten meille jäi aikaa vähän jutellakin, koska hän tuli yleensä silloin kun kaupassa muuten oli hiljaisin hetki päivästä. Joskus menimme varaston perille ja halasimme toisiamme, mutta muuta emme uskaltaneet tehdä, ettei suhteemme paljastuisi. Siinä onnistuimmekin hyvin.

Kerran sattui niin, että eräs isäntä oli lähettänyt ikäiseni poikansa hakemaan tavaroita kaupasta. Nostelimme yhdessä säkkejä varaston lastaussillalta peräkärryyn. Juttelimme kaikenlaista maatalouteen liittyvää. Oli kuuma aurinkoinen päivä. Vaikka kaveri oli hyvin treenatun näköinen, hänellekin tuli hiki koska säkkejä oli melkoinen määrä. Hän heitti paitansa pois. Hetken vilkaisin hänen lihaksikasta komeaa vartaloaan. Jatkoimme nostelua ja aina kumartuessani silmäni osuivat hänen etumukseensa, jossa näytti olevan melkoinen pullotus. Se tuntui kasvavan jokaisen säkin jälkeen. Farkkusortsien vasemmassa lahkeessa näytti olevan melkoinen patukka. Lakkasin katsomasta hänen haarojaan ettei itselläni alkaisi olla tukalaa.

Kun annoin lopuksi hänelle kuitatun lapun ostoksista, hän tuijotti minua silmiin pitkään jännä, vähän viekoitteleva ja hymyilevä ilme kasvoillaan. Yritin pitää oman ilmeeni peruslukemilla ja onnistuinkin siinä. Epäilyni kaverista oli kuitenkin herännyt.

Illalla tapasimme Jussin kanssa rannassa. Kerroimme aina toisillemme, millainen päivä meillä oli ollut. Kerroin Jussille tuosta nuoresta kaverista. Hän tunnisti Eeron heti vanhaksi koulukaverikseen, joka silloin oli ollut kovasti tyttöjen suosiossa. Hänellä oli ollut aina joku tyttö kainalossaan. Kerran koulussa voimistelutunnin jälkeen Eero oli jäänyt pukuhuoneella tuijottelemaan Jussiakin hieman omituinen ilme kasvoillaan. Koska he asuivat eri puolilla pitäjää, ei heillä ollut muuta tekemistä keskenään kuin koulu. Jussi tiesi hänen olevan ison maatalon ainoan pojan.

Menimme uimaan ja huuhdoimme päivän hiet iholtamme. Lämmitimme mökin saunaa ja odotellessa makoilimme nurmikolla pyyhkeiden päällä. Aurinko lämmitti vielä mukavasti. Päivä oli ollut melko raskas. Jussi meni lisäämään saunaan puita. Tunsin oloni hyvin raukeaksi ja nukahdin.

Jussi ei ollut hennonnut herättää minua vaan oli tullut loikoilemaan viereeni. Heräsin hetken kuluttua kun aurinko paistoi koivun oksien lomasta suoraan silmiini. Makasin selälläni kädet niskan takana ja hätkähdin kun havahduin siihen,että kyrpäni oli täydessä seisokissa. ”olikohan kukaan nähnyt?”, oli ensimmäinen huolen aiheeni. No ei tietenkään muut kuin Jussi, joka virnuili siinä vierelläni kun avasin silmäni ja haukottelin syvään.

- Taisit nähdä oikein makeita unia ?

- En kyllä yhtään mitään.

- Oli vaan niin hauska seurata sua, kun kuorsasit ja välillä sopersit jotain ja sitten kyrpäs alkoi hiljalleen nytkähdellen nousta. En viitsinyt herättää ,kun saunakaan ei ihan vielä ole valmis. Tunnustan , että vähän autoin kutittamalla sun munia heinänkorrella.

- No ilmankos , tuntui niin hyvältä herätessä , että olin vähällä lennättää. Saat kyllä saunassa imee mut kuiviin ,ettei tarvi lähteä käsitöihin.

- Ilo mielin vaikka heti.

Tiesimme taas olevamme turvallisesti kaksin ,joten Jussi kumartui ylleni ja otti kyrpäni syvälle suuhunsa ja alkoi imeä sitä kuin tukkaria. Jussi oli kehittynyt hyväksi imijäksi ja osasi ottaa syvälle kurkkuun. Kädellä hän puristi kyrvän tyvestä etten laukeaisi liian nopeasti ja toisen käden sormin hän tunkeutui suoleeni. Sylki oli mukavasti liukastuttanut kyrpäni ja valunut siitä aukolleni,joten sisään meno oli helppoa. Kaksi sormea upposi perseeseeni kahvaa myöden ja pieni koukistus sormen päissä sai aikaiseksi sytytyslangan palamisen lantioni pohjassa. Pian räjähdys lähti sarjoina liikkeelle jostain nivusten ja perseen välimaastosta ja eteni hirmumyrskyn voimalla kyrpääni lennättäen mehut syvälle Jussin nieluun. Lantioni nousi tahattomasti kaarelle. Jussi ravisteli nyrkkiään pakaroideni välissä sormet edelleen sisälläni. Vapisin nautinnosta ja lopulta retkahdin velttona maahan täysin hurmioituneena. Jussi nieleskeli ja läähätti lantioni päällä ja lopuksi nuoli kyrpäni kuivaksi. Suutelimme kiihkeästi. Maistoin hänen suussaan spermani maun. Kiedoin Jussin käsin ja jaloin syleilyyni päälleni. Silittelin tyytyväisenä hänen auringon ruskeaksi paahtamaa selkäänsä ja kiinteitä pyöreitä karvaisia pakaroitaan. Tunsin Jussin kyrvän kovana vatsaani vasten.

Liu'tin itseäni vähän ylemmäs niin,että Jussin kyrpä pääsi vapaaksi jalkojeni väliin. Nostin lantiotani ja ohjasin terskan aukolleni,joka oli vielä aivan märkä. Helposti Jussi työntyi sisääni. Annoin hänelle vauhtia supistelemalla sulkijaani rytmikkäästi. Jussi työnteli lantiotaan kiihkeästi. Pitelin käsillä tiukasti hänen pakaroistaan ja puristelin ja venyttelin niitä. Etusormella hieroin pakaravakoa osuen myös peräaukolle. Jussi nosti lantiotaan ja avasi aukkoaan. Sormeni työntyi sisään. Suoleni lypsi kyrpää tehokkaasti. Kyrpä paisui sisälläni ja hetkessä tunsin sen sykkivän ja syöksevän liisterinsä sisuksiini.

Jussi rojahti velttona päälleni. Hän nytkähteli vielä muutaman kerran ja oli sitten aivan hiljaa. Vain vähitellen tasaantuva hengitys ja sydämen takova jyskytys rintaani vasten ilmaisivat hänen olevan elossa. Silittelin hänen hiuksiaan ja niskaansa. Tunsin valtavan suurta riemua ja onnea siitä,että minulla oli Jussi.

Kävimme sitten saunassa,rentouduimme vielä löylyissä ja vilvoittelimme järven lempeässä syleilyssä. Kaikki tämä tuntui niin epätodellisen hyvältä ja nautinnolliselta , että aloin epäillä,voiko kaikki jatkua näin onnellisena. Jotenkin olin jo siihen ikään mennessä oppinut,ettei elämä ole yksinomaan makeaa – kitkeriäkin makuja joutuu maistamaan. Mutta silloin nautin siitä hetkestä täysillä.

Jatkuu...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute