Koodi-puhelin
Sängyllä
mikko

Kävelin paikalliseen hotelliin sisälle ja loin katseeni aulaan. Kävelin respaan ja tilasin itselleni huoneen. Samalla silmäilin aulaan ja havaitsinkin mittoihin sopivan miehen katselevan minun suuntaani. Maksettuani huoneen, suuntasin hissiä kohti ja vinkkasin miehelle. Hän lähti kävelemään myös hissiä kohti ja kuinka ollakaan, juuri ehti mukaani samaan hissiin. Matkasimme kolmoskerrokseen ja perimmäisen huoneen ovelle.

Suljin oven takanamme ja käväisin wc:n puolella. Palattuani takaisin, sängyllä makasi 120 kiloinen alaston ja himokas mies. Kyrpäni seisoi kovana jo katsellessanikin tuota näkyä ja riisuin omatkin vaatteeni. Himoitsin tuota leveäperseistä ja isotissistä miestä. Kömmin miehen viereen sängylle ja otin hänet syleilyyni. Koskettelimme toisiamme ja hyväilimme suudellen.

Hieroimme kullejamme käsin ja toisiaan vasten. Halusin enemmän ja imetin kulliani miehen suussa. Hän imi mahtavasti ja ennennäkemättömällä himolla. Uuh. Tahdoin kuitenkin vielä enemmän ja siirryin miehen perseelle. Upotin kasvoni persposkien väliin ja löysin karvaisen vaon. Nuolin tuota ryppyreikää ja sormeilin. Mies vikisi kiimassa.

Tämän jälkeen tahdoin nussia miestä ja toin kullini persposkien väliin. Aloin upottamaan sitä miehen isoon hanuriin ja tunsin kuinka se sukelsi aina niin syvälle kuin vain mahtui. Porasin miehen persettä kyrvälläni ja nainnin loiske ja lotina alkoi. Pakarani hakkasivat miehen perseelle ja ähisimme yhdessä.

Vaihdoimme pian asentoa ja mies kävi selälleen. Irstas perse nousi mukavasti esille kun mies nosti jalat ilmaan levälleen. Kyrpäni kävi kiinni hänen perseeseensä kutsuttuna ja katsoin kiihottuneena kun joka työnnöllä 120 kilon mies hytkyi ja hyllyi. Tämä myös äänteli kiimaisesti ja murahtelin itsekin. Varmasti näytin yhtä kiimaiselta hänenkin silmiinsä. Kiihdytin nussimistahtia ja olin pian tulossa. Panin miehen perseen kuitenkin ensin kunnolla ja roiskin sitten hänen sisäänsä lastit kuumaa spermaa.

Tämän jälkeen kävin hänen kullinsa kimppuun ja imin miestä kunnes hän ruiski spermat suuni syvyyksiin. Olin tukehtua mutta nielin kaiken. Menimme yhdessä suihkuun ja nussimme uudelleenkin illan mittaan. Aamulla lähdimme erikseen ulos, hyvillä mielin ja helpottuneina.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute