Koodi-puhelin
Berlin
black is better

Olin 20-vuotias nuori miehen alku yksinäni vieraassa maassa ja vieraassa kaupungissa Berliinissä, mieleni teki seksiä ja miestä. Astelin eräälle gay-klubille jota oli netissä suositeltu, maksoin sisäänpääsymaksun ja sain ohjeet ja kondomin sekä liukuaineen. Riisuin vaatteeni ja pelkkä pyyhe kädessä astelin aulaan jossa parveili miehiä. Istahdin tuolille pyyhkeenpäälle ja katselin ympärilleni. Olen 20v 170 65 vaalea kaveri, pian eteeni astelee musta iso ja komea mies noin nelissä kymmenissä hän hymyilee ja kysyy kuulumiset :mitäs tässä vastaan englanniksi. Hänellä on suuri ja paljaspäinen kalu joka on löysänä, pyytä mukaansa ja lähden seuraamaan häntä.

Saavumme huoneeseen jossa on kolme muutakin tummaa kaveria, he hymähtävät ja toivottavat tervetulleeksi peremmälle. Istun sohvalle kahden miehen väliin ja tunnen itseni melko pieneksi näiden kookkaiden miesten välissä. Minut huoneeseen tuonut mies näyttää huivia ja peittää kasvoni sillä, samalla molemmat käteni ohjataan vierelläni olevien miesten kyrville ne ovat löysiä mutta isoja, puristelen niitä ja pian käsissäni alkaa kovettua ja miehet huokailevat. Yhtäkkiä käsi tarttuu takaraivooni ja painaa päätäni toisen miehen syliin tunnen poskellani kovan elimen ja hamuan sen suuhuni terska tuntuu kovalle ja kimmoisalle maku on hieman kitkerä. Imen suurta terskaa ja otan sitä hieman syvemmällekin suuhuni, mies kallistuu makuulle ja nostaa toisen jalkansa sohvan selkänojalle.

Otan parempaa asentoa ja pyllyni on pystyssä ja suuni hyväilee miehen kiveksiä ja runkkaan hiljalleen häntä, samassa tunnen kun sormet alkavat hieroa pyllyreikääni ja persvakoa välillä sormet poistuvat ja käyvät suussani ja palautuvat reiälleni, tunnen lämpimän hengityksen pakaroideni välissä ja lämmin limainen kieli alkaa nuolla reikääni. Tunnen miten hapansuolainen sperma roiskahtaa suuhuni osa siitä valuu takaisin mustille munille mutta nuolen ne takaisin suuhuni ja nielen. Perseessäni sormi tekee pehmitystyötä ja pian saa seurakseen toisen ja kolmannenkin kohta reiänsuulle asetellaan suurta terskaa ja vahvat miehenkädet vetävät minua kohti lantiotaan ja kivikova terska muljahtaa sisääni ja mulkku alkaa painua syvemmälle liikkuen edestakaisin tunnen miehen karvoituksen pyllylläni se kiihottaa, mies laukeaa ja laskee siemenensä sisääni painautuen kiinni minuun ja tehden lyhyitä liikkeitä löystyvällä kyrvällään.

Hän asettuu selälleen ja on yhä minun sisälläni vetäen selkäni kiinni rintakehäänsä ottaen käsillään polvitaipeistani kiinni ja levittäen reisiäni makaan siinä valmiina ja kiimaisena. Näen miten erästä miestä imetään ja kalua voidellaan liukuvoiteella , kohta hän suuntaakin minua ja panijaani kohden asettelee suurta kyrpäänsä reiälleni toisen taas kovettuneen siittimen seuraksi ja painaa varovasti itseään sisälleni se tuntuu kipeää mutta taivaalliselle hän painuu pohjaan. Sisälläni on nyt kaksi suurta mustaa paljasta kyrpää tuntuu mahtavalle, huomaan miten joku tulee pääni viereen ja tunnen roikkuvat kivekset kasvoillani ne kutittavat lyhyine sänkineen samassa paksut reidet asettuvat molemmin puolin päätäni ja jonkun kostea persereikä tulee suulleni. . . nuolen sitä ja siitä erittyy makuja, käsi(en tiedä kenen)ottaa kyrpäni ja alkaa vatkata sitä tekee taivaallista. Makaan selälläni kaksi kalua levittää ryppyäni joku runkkaa minua ja joku istuu naamallani. Tunnen miten jompikumpi kalu laukeaa sisääni ja kohta toinenkin syöksee kuumaa mahlaa sisääni. Kalut vetäytyvät pois ja minut valtaa tyhjyyden tunne, samassa jonkun kieli hakeutuu persereiälleni joka on lähes tunnoton ja kuumottavan liukas pari sormea kairaa pehmeää aukkoani ja tuo suuhuni spermaa joka on ollut sisälläni... Maistuu riettaalle, äskettäin itseään nuolettanut mies tahtoo vielä jälkiliukkaille ja ryhtyy nussimaan liukasta peppuani ja huivi poistetaan kasvoiltani, näen ympärilläni neljä hyvin tyydytettyä hymyilevää mustaamiestä joista yksi vielä nussii minua, oloni on raukea sekä likainen...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute