Koodi-puhelin
Joulutarina 2
campino

...olin tyytyväinen näkyyn ja astuin sisälle ja suljin oven. Marita käveli edelläni perse keinuen olohuoneeseen. Keskellä huonetta oli mukavan oloinen baarijakkara johon istahdin ja kysäisin että täälläkö on oltu tuhmia? Molemmat vastasi kyllä, mies joka näytti olevan posliini oli pukeutunut myös stay up sukkiin punaisiin joulun kunniaksi. Nahkahousuissani alkoi pullottamaan.

Otin lahjakassin ja nostin esille kaksi lahjaa ja sanoin että joskus tuhmatkin saa lahjoja mutta pukki tarvitsee erityiskiitoksen siitä. Marita tiedusteli ottaisinko juotavaa, olin huomannut pari viinilasia sivupöydällä joten sanoin ottavani samaa kuin he. Hetkessä käteeni tuotiin kylmää kuohuviiniä.

Pienemmässä paketissa luki Esalle joten käskin Esaa hakemaan lahjan, isompi paketti oli Maritalle. Innokkaasti molemmat avasivat pakettinsa ja toisesta löytyi käsiraudat ja toisesta strap on housut, ne olivat kiiltävät mustat sellaiset housumallit joissa heilui reilunkokoinen kulli kiinni. Naurahdin ja totesin Esan saavan tästedes päin mustaa aina välillä.

Siemaisin viiniä ja komensin heitä tulemaan pukin eteen, heitin hiostavan takin sekä lakin pois ja kaskin heitä kaivamaan kaluni esille sillä nyt pukki tarvitsee kiitoksen.

Marita avasi nopeasti vyön ja laski housujani alemmas samalla Esa kaivoi puolikovan kaluni esille ja veti esinahan taakse samalla nuolaisten terskaa. Ähkäisin sillä niin hyvältä tuntui ja samalla kalu kovettui kunnolla. Marita tarttui varresta ja runkkasi samalla kun Esa imi sitten he vaihtoivat vuoroa, pinnistelin ettei spermat lentäisi heti ja käskin Maritan tuovan pillunsa näytille, ensin siirryin sohvalle ja potkin housut pois jaloista. Esa jatkoi imuttelua rauhallisesti ja nuoleskeli välillä palleja ja vartta, minä keskityin Maritan pilluun se kiilteli jo hieman, työnsin sormen sisään ja samalla lipsuti kielellä klitorista kun Marita levitti huulia oikein irstaasti. Seuraavaksi täytyi jo nussia ja aloitin Maritasta, alkuun hän sai hieman ratsastaa mutta pian päätin nussia oikein kunnolla ja komensin sohvalle selälleen, Esa laittoi päänsä hänen vatsalle ja katseli aitiopaikalta kun paksu kaluni kirnusi pillussa, en enää ehtinyt nussia kuin hetken kun vetäisin kaluni pois ja roisikin spermat Esan naamalle ja Maritan pillulle. Esa nuoli kiltisti kaiken pois. Istahdin sohvalle ja pyysin juotavaa ja samalla valelin kaluni viinillä ja käskin imeä sen pystyyn. Marita oli ennenkin hoidellut kaluja pystyyn sillä hän runkkasi persettäni samalla kun imi, samaan aikaan Esa rasvasi persettään käskystäni. Marita hieroi kaluani öljyllä liukkaaksi, Esa meni kontilleen sohvan eteen ja siirryin taakse Marita levitti hänen pakaroitaan ja sovitin kaluni reiälle ja painoin sisään Esan suusta pääsi vaikerrus kun painoin kaluani pohjaan saakka, taisi olla eka kerta kun sai paksua. Aloitin rauhallisen nainnin ja imeskelin samalla Maritan tissejä ja hieroin aina välillä pillua, Esa uikutti nautinnosta ja huohotti kohta tulevansa hänen seisova kalunsa hieroontui sohvaa vasten nussiessani ja hän sai orkun. Päätin että nyt saisi Marita uudelleen ja komensin hänet perse pystyyn ja painoin samantien kaluni pohjaan asti, tiukka mutta liukas pillu tuntui mahtavalta, hieroin samalla klitorista ja Marita huohotti raskaammin, hetken kuluttua pillu supisteli ja Marita ulvoi orkun kourissa, minä rasvasin samalla Maritan persettä ja päätin nussia häntäkin sinne, kaluni upposi yllättävän helposti sinne, mutta tiukka se oli ei tarvinnut nussia kuin hetki kun päästin spermat sinne sisään.

Otimme taas hieman viiniä ja katselimme pornoa tv:stä. Nussimme vielä pari kertaa ja sitten poistuin. Korvissani soi kulkuset, kulkuset kun kävelin autolle.

Seuraavana päivänä sain tekstarin jossa kiiteltiin pukkia ja kysyttiin uusintaa joskus? Vastasin että kyllä sopii. Siinä onkin jo toinen tarina.

Kaikenlainen palaute tervetullutta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute