Koodi-puhelin
Boxing, osa 4
Singu

Kiitos jälleen lukijoille ja kommentoijille. Otan mielelläni edelleen palautetta vastaan. Seuraava eli viides osa on samalla tämän novellin viimeinen osa.

Singu

-------------------------------------------------------------------

”Your ass is mine.”

Luukas pyörittelee silmiään Nooan vastustajan, Jere Ollilan uholle. Ensinnäkin Nooan perse on Luukaksen (Luukas ei voi olla virnistelemättä ajatukselle) ja toisekseen, miksi ihmeessä vastustaja puhuu englantia, vaikka hän on täysin suomalainen. Luukaksen tiedon mukaan paikalla ei myöskään pitäisi olla ulkomaisia toimittajia. Hän ei varmaan koskaan pysty täysin käsittämään joihinkin urheilulajeihin liittyvää macho-uhoilua.

Punnitustilaisuus on muuten mielenkiintoinen kokemus, sillä Luukas ei ole aiemmin ollut sellaisessa. Ottelijat riisuuntuvat alushoususilleen ja astuvat vaa'alle punnittavaksi. Jos painoraja ylittyy, ottelijan täytyy jollakin konstilla, yleensä saunomalla ja paastoamalla loppupäivän, pudottaa vaaditut kilot seuraavan aamun uusintapunnitukseen mennessä tai hänet hylätään. Nooa läpäisee punnituksen, vain vajaa 200 grammaa alle painorajan, joten hän on onnistunut painonsa kanssa erinomaisesti. Sen sijaan vastustajan painoraja ylittyy reilulla 600 grammalla, josta vastustaja ei vaikuta kovinkaan tyytyväiseltä, hän kiroilee värikkäästi ja vaatii uudelleen punnitusta, joka antaa luonnollisesti saman tuloksen.

Luukas näpyttelee tekstiä iPadiinsa, kun ottelijat siirtyvät valokuvaajien kuvattavaksi kasvot toisiaan päin. Nooan vastustaja laittaa kaiken charminsa peliin ja irvistelee uhkaavasti. Nooa ottaa tilanteen rauhallisemmin, eikä viitsi lähteä uhitteluun mukaan. Uhittelu on Luukaksesta huvittavaa, sillä Nooa on vastustajaansa selvästi pidempi ja ulottuvampi, vaikkakaan ei ihan niin lihaksikas.

Kun valokuvaus on ohi, puolialastoman Nooan katse osuu Luukakseen ja hän iskee silmäänsä. Luukas tuntee olonsa yhtäkkiä hyvin lämpimäksi.

*****

He kävelevät hitaasti ja mitään sanomatta, nautiskellen syyskesän viimeisistä lämpimistä illoista. Kaupunki on heräämässä perjantai-iltana eloon, juhlimaan lähteviä ihmisiä kävelemässä enemmän tai vähemmän juhlakunnossa kohti keskustan yökerhoja, kevyesti pukeutuneita ihmisiä, tupakoivia ihmisiä juttelemassa baarien ja pubien edustalla. Ilmassa tuntuu naurua, iloa, musiikkia, halua nauttia lämmöstä ja auringosta, kunnes syksy tiukentaa otettaan kaupungista.

Luukas haluaisi vain olla kahden Nooan kanssa. Mutta... Hän ei oikein tiedä, miten ottaisi asian puheeksi.

He saapuvat tienristeykseen, josta Luukaksen pitäisi kääntyä, jos hän menisi kotiinsa. Hän hidastaa askeliaan ja pysähtyy, työntää kädet farkkujensa taskuihin ja katsoo kysyvästi Nooaa. ”Hmm. Mun pitäisi mennä tästä...”

Nooa pysähtyy myös ja katselee tummansinistä taivasta. ”Pitääkö sun?”

”En mä tiedä... tai siis... riippuu ihan susta. Mä en halua häiritä sun valmistautumista tai keskittymistä.”

Nooa kääntää katseensa iltataivaalta Luukaksen odottaviin silmiin, kietoo kätensä Luukaksen vyötärön ympärille ja hymyilee ujosti. ”Mä en usko, että mä pystyn keskittymään yhtään mihinkään, jos sä et ole mun luona.”

Luukaksen hymy paljastaa hymykuopat. ”Mutta mun täytyy kuitenkin käydä kotona. Ruokkimassa kissat ja hakemassa vähän tarvikkeita.”

”Okei. Käväistään sun luona sitten.”

*****

Annettuaan kissoilleen ruokaa ja jätettyään Nooan leikittämään kissoja olohuoneeseen, Luukas pujahtaa pieneen makuuhuoneeseensa ja nappaa komerosta repun. Hän pakkaa reppuunsa raidallisen, pitkähihaisen paidan, pyjamanhousut (tarvitseekohan niitä?), bokserit ja sukat. Hän tarkistaa toilettilaukkunsa sisällön: muotovaahto, suihkugeeli, parranajovälineet, after shave, hammastahna ja -harja, kampa, sampoo. Kaikki kunnossa. Paitsi... Pitäisiköhän ottaa mukaan..? Eihän siitä haittaakaan olisi? Luukas kuuntelee hetken olohuoneesta kantautuvaa Nooan naurua ja kissojen huomionkipeää kehräämistä ja naukumista, kun Nooa leikittää kissoja. Luukas vilkaisee yöpöytäänsä, avaa ylimmän laatikon, kaivaa muutaman kondomin ja tuubin K-Y Jellyä, ja viskaa ne toilettilaukkuunsa. Varmuuden vuoksi.

”Okei. Mä olen valmis.” Luukas nappaa vielä olkalaukkunsa, jossa on hänen iPadinsa, nauhurinsa ja läppärinsä.

*****

”Oletko sä koskaan ollut miehen kanssa?”

”No, enkö mä just nyt ole?”

He makailevat parvisängyllä vastakkain, jalat toisiinsa kietoutuneena, pelkissä boksereissa, ja Luukas on pyöritellyt kysymystä mielessään siitä asti, kun Nooa ilmestyi hänen ovensa taakse höyryävien kahvikuppien kanssa ja päätyi hänen sohvalleen housut nilkoissaan.

”Ha ha. Kyllä sä tiedät, mitä mä tarkoitan.” Luukas nipistää kevyesti Nooan paljasta kylkeä.

”Mmm, huomaako sen niin selvästi?”

”Siis ei! Tai siis huomaa, mutta en mä tarkoita, että se olisi mitenkään huono asia. Päinvastoin...”

Nooa huokaa ja kääntyy selälleen, tuijottaa hetken kattoa.

”En ole ollut. Ei silti, ettenkö mä olisi halunnut. Ei vain ole koskaan aikaisemmin tullut mitään mahdollisuutta tutustua kehenkään.”

”Etkö sä käy missään homobaareissa koskaan?”

”Mitä mä siellä tekisin? En mä juo viinaa, mä en osaa tanssia, en mä osaisi tehdä siellä mitään.” Nooa naurahtaa ja kohottaa arpista kulmakarvaansa.

Ei sun tarvitsisi tehdä mitään. Sun kimpussasi olisi kymmenen miestä, ennen kuin sä saisit narikkalapun eteispalvelusta. Luukas päättää olla viemättä Nooaa homobaariin – koskaan.

”Oli mulla tyttöystävä lukiossa vähän aikaa. Eli olen mä naisen kanssa -”

”Okei, okei. Ei yksityiskohtia, kiitos.” Luukas ei halua ajatella Nooaa naisen kanssa. Tai oikeastaan kenenkään muun kuin Luukaksen itsensä kanssa.

”Ha ha itsellesi. En mä mitään yksityiskohtia olisi kertonutkaan.” Nyt on Nooan vuoro nipistää kevyesti Luukaksen paljasta kylkeä. ”Mutta sen verran mä voin sanoa, että totesin, että se ei... Ongelma oli vain siinä, että mä en voinut tehdä asialle mitään. Mun isäni ei olisi koskaan hyväksynyt. Eikä hyväksyisi nytkään. Ehkä se tajusi jotain, ja siksi pisti mut nyrkkeilysalille.

Ajatus siitä, että Nooan isä ei hyväksyisi poikansa homoutta, saa Luukaksen todella surulliseksi. Hänen omat vanhempansa suhtautuivat avoimesti ja hienosti, kun hän kertoi homoudestaan 16-vuotiaana, eikä mikään muuttunut hänen ja vanhempiensa välillä.

Luukas kietoo kätensä Nooan ympärille ja painaa kasvonsa Nooan kaulakuoppaan. ”Ehkä sä siksi olet niin hyvä nyrkkeilijä. Kaikki se turhautunut seksuaalienergia laukeaa kehässä...”

”Eli mä siis häviän huomenna?” Nooa naurahtaa matalasti, kierähtää Luukaksen päälle ja naulitsee hänen ranteensa patjaan tiukalla otteella. ”Tunnusta pois. Jere lähetti sut.”

”Ai 'your ass is mine' -Jere? Osaisiko se niin monimutkaisia ajatuskuvioita?” Luukas hihittää, kietoo jalkansa Nooan lanteiden ympärille, nostaa päätään patjasta ja nuolee Nooan huulia.

Nooa maistuu niin hyvälle. Ja tuntuu vielä paremmalta. Luukas tuntee kivikovan kalun lantiotaan vasten ja häpeilemättä nostelee omaa lantiotaan ja kovaa kaluaan Nooaa vasten. Nooa ei päästä irti hänen ranteistaan, ja Luukas rakastaa sitä. Ehdottomasti. Nooan lihaksikas, voimakas vartalo hänen päällään, pitelemässä häntä aloillaan. Luukas melkein laukeaa siihen paikkaan. Nooa siirtää suudelmansa Luukaksen suulta kaulalle, näykkii sitä hellästi ja imee sitten kaulan herkkää ihoa kovempaa ja pidempään, ja Luukas tietää, että Nooa jättää merkin, merkitsee hänet omakseen. Nooa siirtyy alemmas hänen vartalollaan, hieroo nenällään Luukaksen rintakarvoja ja näykkii kevyesti nännejä. Luukaksen alkaa voihkia äänekkäästi, nännien näykkiminen ja jäykkien kalujen yhteen hierominen saa hänet hulluksi halusta. Nooa päästää viimein hänen ranteensa vapaaksi ja vie kätensä Luukaksen boksereille, vetää ne pois, paljastaa Luukaksen jäykkänä sojottavan, kiihottumisesta punertavan kalun. Luukas tajuaa, että Nooa haluaa kokeilla, leikitellä hänen jalkovälissään, eikä hänellä todellakaan ole mitään sitä vastaan. Hän levittää halukkaasti jalkojaan, antaa Nooalle enemmän tilaa.

Nooa ottaa Luukaksen kalun käteensä, liikuttaa kättään muutaman kerran ylösalas ja nuolee sitten herkkää alapintaa tyvestä kärkeen. Hän liikuttaa päätään ylösalas, välillä nuollen terskaa, vaihtaa hieman asentoaan, ja Luukas tuntee sormen aukollaan.

”Odota, odota vähän...”

”Mitä? Etkö sä halua -” Nooa kuulostaa hätääntyneeltä. ”Anteeksi -”

”Ei ei, haluan mä, mutta odota vähän.” Luukas kömpii kohti parven tikkaita ja lähtee kipuamaan alas. ”Odota siinä vaan.”

Luukas kipaisee toilettilaukulleen ja nappaa liukastusgeelinsä.

”Joku taisi suunnitella tätä, vai?” Nooa kiusaa Luukasta, kun hän kapuaa takaisin parvelle.

”Hei, mä olin lapsena partiossa. Aina valmiina.”

”Mmm... sä näytit varmaan söpöltä sudenpentu-univormussa.”

”Tää keskustelu alkaa saada häiritseviä piirteitä. Sormet tänne.” Luukas naureskelee ja Nooa ojentaa sormensa, joille Luukas pursottaa viileää geeliä.

”Lämmitä sitä vähän hieromalla sormia yhteen.” Luukas opastaa, käy selälleen ja levittää reitensä uudelleen.

Nooa vie liukastetut sormensa Luukaksen aukolle ja työntää varovasti yhden sormen sisään. Luukas voihkaisee ja tarttuu omaan kaluunsa, alkaa liikuttaa kättään sillä. Nooa työntelee varovasti sormea Luukaksen sisällä.

”Toinen...” Luukas voihkaisee.

”Mitä? Mikä toinen?”

”Toinen sormi, sä voit laittaa toisen sormen.”

Nooa vetää sormensa ulos ja kohta Luukas tuntee kahden liukastetun sormen uppoavan sisäänsä ja liikkuvan sisällään.

”Nooa...”

”Mmm.” Nooa näyttää täysin keskittyneeltä.

”Tee näin.” Luukas koukistaa omia sormiaan näyttääkseen Nooalle, mitä hän haluaa tämän tekevän. Ja Nooa tekeekin niin ja mmmm.... Sormet osuvat juuri Luukaksen eturauhaseen. Luukas kiihdyttää oman kätensä liikettä kalullaan ja huomaa, että Nooa pitää tarkasti sormiensa kulman, jotta hän osuisi eturauhaseen ja pumppaa sormiaan nopeampaan tahtiin. Luukas vaikeroi, nostelee lanteitaan rytmikkäästi, viskoo päätään edestakaisin, liikuttaa kättään vieläkin nopeammin, kunnes laukeaa, laukeaa ja laukeaa loputtoman tuntuisesti. Luukas tajuaa hämärästi, että Nooa voihkaisee matalasti, ja tuntee jotain märkää reidellään. Nooan spermat. Ja miten ihmeessä Nooa pystyy aina yhdellä kädellään joko nostamaan tai laskemaan housujaan? Luukas päättää ottaa asiasta selvää, mutta ei tänään.

*****

Luukas painaa otsansa ikkunan viileään lasiin, juo lasillisen vettä ja katselee aamuöistä kaupunkia, takseja, orastavaa auringonnousua, juhlijoita palaamassa koteihinsa ja toisten koteihin. Nooan tasainen hengitys kuuluu parvelta.

Ottelun jälkeen. Mä kerron tunteeni ottelun jälkeen Nooalle.

*****


Luukas herää kahvikeittimen porinaan ja herkulliseen tuoksuun. Hän kurkkaa hiukset pörrössä alas parvelta ja huomaa Nooan häärivän keittokomerossa pelkissä boksereissa. Mmm. Aamujen pitäisi aina olla tällaisia. Hän laskeutuu hiljaa parvelta alas, hipsii keittokomeroon ja painaa aamuerektionsa Nooan pakaraa vasten.

”Huomenta, unikeko.” Nooa virnistää. ”Aamiaista?”

”Hmmm... aamiainen näyttää kyllä herkulliselta,” Luukas sanoo unenkarhealla äänellä ja silmäilee pannulla paistuvaa kinkkumunakasta, kuljettaen käsiään pitkin Nooan kylkiä ja hieroen kaluaan yhä pakaraan, ”mutta kokki näyttää herkullisemmalta.”

”Sä olet kyltymätön, eikö niin?”

”Nytkö sä sen vasta huomaat?”

Nooa kääntyy ympäri ja antaa Luukakselle pusun. ”Houkutteleva ajatus, mutta...” Luukas vinkuu kuullessaan sanan 'mutta', ”mutta mun pitää aamupalan jälkeen lähteä salille. Käydään valmentajan kanssa strategiaa läpi, lämmittelyt, keskittyminen ja kaikki muut valmistelut pitää hoitaa. Joten... säästä tämä myöhemmäksi.” Nooa virnistää ja hieroo kevyesti Luukaksen kalua.

Kyllä, mä voisin tottua tällaisiin aamuihin. Luukas kaataa itselleen kahvia ja tilkan maitoa ja ottaa lautaselle kinkkumunakasta, istuu pienen ruokapöydän ääreen Nooaa vastapäätä ja tietää hymyilevänsä kuin idiootti. Kuin rakastunut idiootti.

*****

Luukas ei ole aiemmin ollut nyrkkeilyottelussa, mutta tajuaa pian, että kyse ei ole vain nyrkkeilystä urheiluna, vaan myös viihteenä: välkkyviä valoja, vähäpukeisia naisia, perinteinen kuuluttaja. Hän katsoo ringside-paikaltaan ympärilleen ja huomaa monta julkisuuden henkilöä: lehtien palstoilla viihtyvä yökerho-omistaja, elokuvatuottaja entouragensa kanssa, Suomeen kotiutunut Stanley Cupinkin voittanut entinen NHL-pelaaja uuden vaimonsa kanssa. Luukas on juuri kaivamaisillaan iPadiaan esille, kun viereiselle paikalle istuu joku.

”Moi!” Maija hymyilee pirteästi ja jotenkin tietävän näköisenä.

”Ai, moi. Mitä kuuluu?”

”Hyvää. Mitäs sulle kuuluu?”

”Ihan hyvää...”

”Ja Nooalle kuuluu varmaan kanssa 'ihan hyvää'. Mä olen pari kertaa yrittänyt soittaa ja laitoin viestinkin, mutta sillä oli kuulemma kiireitä sun kanssa.”

”Joo, tota... me ollaan työstetty tätä artikkelia.” Luukas yrittää miettiä, miten vastata Maijan vihjailuihin, koska hän ei tiedä, miten Nooa suhtautuisi, jos hän puhuisi Maijan kanssa heidän orastavasta suhteestaan. Onko se edes suhde?

”Joo, niin varmaan... Sanotaanko näin, että mulla on silmät päässä, enkä ole nähnyt Nooaa koskaan sellaisena kuin se oli keskiviikkona salilla.”

”Niinku millaisena?” Luukas toivoo, ettei kuulosta täysin idiootilta. Mitä hän tietenkin onkin, rakastunut sellainen.

”Eihän se saanut silmiään irti susta. Ja se oli niin innoissaan sen jälkeen, kun te tapasitte ekaa kertaa salilla. Ja jotenkin mulle jäi sellainen mielikuva, ettei se innostus johtunut ihan pelkästään siitä artikkelista...”

”Okei.” Luukas hymyilee ja näprää iPadiaan. ”Hyvä tietää.” Luukas haluaisi hyppiä riemusta, mutta tyytyy hymyilemään onnellisen näköisenä ja siirtää huomionsa alkavaan otteluun.

Nooa on klassinen nyrkkeilijä, out fighter, joka pyrkii pitämään etäisyyttä vastustajaan, iskien nopeita, pitkälle ulottuvia iskuja ja väsyttäen vastustajaa. Hän ei todennäköisesti tyrmää vastustajaansa, vaan voittaa pisteillä. Katsellessaan Nooan kehässä, Luukas kiinnittää huomiota Nooan nyrkkeilystrategiaan, jolla hän kontrolloi ottelun tahtia ja ohjailee vastustajaa, väsyttää häntä. Nooa on taitavampi ja ovelampi kehässä kuin Jere Ollila, joka pyrkii päättämään ottelun nopeasti tyrmäyksellä. Nooalla on ulottuvuutta, nopeutta, refleksejä ja tehokasta jalkatyöskentelyä. Lisäksi vasemmalta tulevat iskut yllättävät. Jereltä sen sijaan puuttuu liikkuvuutta, ja hänellä on vaikeuksia pysyä Nooan perässä. Toisaalta hän näyttää hyvin ottavan vastaan Nooan iskut ja yrittää saada oman, kovan oikean suoransa perille. Ja hän saakin välillä iskunsa perille. Neljännessä erässä Jeren nyrkki iskeytyy Nooan leukaan ja huuli aukeaa vertavaluvana. Nooa sylkäisee suustaan veren ja syljen sekaista nestettä, pyyhkii suutaan nyrkkeilyhanskaan. Seitsemännessä erässä Jeren isku osuu Nooan silmän sisäkulman ja saa aikaan ruhjeen. Mutta Luukas huomaa Jeren väsyvän, iskuissa alkaa olla epätoivoa ja uupumusta, ja Nooa napsii iskuja yhä enemmän perille. 12. erän loputtua Luukas ja muukin yleisö vaikuttaa varmalta, että Nooa vie voiton.

Ottelun tuomari nostaa Nooan käden ylös voiton merkiksi tuomariäänin 79-76, 78-77 ja 77-75. Ja yleisö repeää mylvimään.


*****

Luukas kiiruhtaa ottelun jälkeen pukuhuoneeseen. Nooa on hikinen, silmä turvoksissa ja muuttumassa koko ajan mustemmaksi, huuli auennut ja täysin pilvessä adrenaliinista ja testosteronista, istuu hierontapöydällä pelkissä nyrkkeilysortseissaan. Lääkäri häärii hänen ympärillään, tutkii vammoja, jotka eivät osoittaudu vakaviksi.

”Pidä silmässä tätä kylmäpakkausta, niin turvotus laskee. En usko, että tarvitaan tikkejä huuleen. Minä laitan siihen teippilaastarin, niin pysyy haavan reunat yhdessä. Muutenhan sinä tiedätkin, miten pitää toimia, että palaudut ottelun rasituksista. Kipuun voit ottaa ibuprofeenia ja tarvittaessa parasetamolia tehostamaan.” Lääkäri pakkaa lääkärilaukkuaan ja tekee lähtöä. Luukas seisoo pukuhuoneen ovella ja nyökkää poislähtevälle lääkärille.

He ovat kahden pukuhuoneessa.

”Moi.”

”Moi. Onko sulla kipuja?” Luukas kysyy huolestuneena ja kuljettaa kättään Nooan poskella.

”Ääähh... vähän. Jään kuulemma henkiin kuitenkin.” Nooa sanoo karhealla äänellä ja ojentaa hanskansa avattavaksi.

Luukas alkaa nyörittää hanskojen naruja auki, muistelee vain muutaman päivän takaista kohtaamista, jolloin hän avasi hanskat myös, täysin epävarmana itsestään ja toivoen tekevänsä hyvän vaikutuksen. Hanskojen alta paljastuu teippaukset, joiden läpi on tihkunut verta rikki hakatuista rystysistä.

”Pitäiskö lääkärin katsoa sun käsiäsi kanssa?” Luukas huolestuu ja harkitsee jo lääkärin perään juoksemista.

”Ei, niistä on vain iho mennyt rikki. Ne parantuu suht äkkiä.” Nooa repii teippaukset ja huulen laastarin pois irvistäen hieman kivusta. Ja ennen kuin Luukas tajuaa, mikä tapahtuu, Nooa on hypännyt alas hierontapöydältä, työntänyt hänet pari askelta taaksepäin rajusti seinää vasten, painanut toisen reitensä hänen jalkojensa väliin ja suunsa hänen suutaan vasten, hampaat yhteen kolahtaen, työntäen kielen heti hänen suuhunsa. Luukas päästää pienen yllättyneen äännähdyksen syvältä kurkustaan, vie kätensä Nooan hiestä märkiin niskahiuksiin ja yrittää parhaansa mukaan vastata rajuun suudelmaan, joka runnoo hänen huuliaan. Nooa maistuu hieltä, kun hän kuljettaa kieltään Luukaksen suussa, ja Luukas tunnistaa toisenkin maun. Kuparisen maun. Huulen haava on auennut, eikä Nooa tunnu huomaavan kipua, hän on yhä ylenmääräisen adrenaliinin ja testosteronin vaikutuksen alaisena, joka kohisee hänen suonissaan, saa aikaan hänen rajut otteensa ja kipukynnyksen kohoamisen.

”Varovasti...” Luukas henkäisee ja siirtää suudelmansa Nooan kaulalle, jossa verisuoni sykkii kiivaasti, lähettäen verta nopeasti kovenevaan ja suurenevaan kaluun. Nooa reisi painautuu kovakouraisesti hänen jalkojensa väliin ja Luukas tekee samoin, tuntee heti erektion painautuvan haaroihinsa.

”Sori.” Nooa sanoo yhä karhealla äänellä, livauttaa kätensä Luukaksen pakaroiden alle ja nostaa häntä ylös seinää vasten. Luukas kietoo jalkansa Nooan vyötärölle ja tuntee Nooan huulten liikkuvan kaulallaan. Pukuhuoneseksiä? Miksikäs ei? Nooa on niin kiimassa, ettei sitä pysäytä mikään. Täydellinen pornoleffafantasia. Eikä Luukaksella ole mitään asiaa vastaan, ei todellakaan. Hänellä on täydellisesti varusteltu toilettilaukkunsa mukanaan. Jostakin pitäisi vain löytää jokin tasainen pinta, missä Nooa voisi maata ja Luukas voisi liukastettuna hypätä satulaan ja -

”Täälläkö sitä niin kutsuttua voittajaa voi onnitella? Pistevoitto on vähän niin ja näin. Kyllä se tyrmäysvoitto ---” Jere marssii koputtamatta pukuhuoneeseen, saaden Luukaksen ja Nooan äkkiä irrottautumaan toisistaan, mutta liian myöhään. Jere on nähnyt tarpeeksi ja se näkyy hänen naamastaan selvästi.

”Hyi saatana. Mitä vittua sä oikein teet? Panetko sä tota toimittajaa? Oletko sä hintti?!” Luukas puree alahuultaan ja katsoo Nooaa, jonka koko olemus jännittyy.

”Tämä ei kuulu sulle ollenkaan, Jere. Kiitos vaan onnitteluista, mutta pistevoitto on voitto siinä missä tyrmäyskin. Joten jos voisit...” Nooa sanoo kireällä äänellä, katsellen Jereä, jonka kasvoista paistaa kuvotus.

”Voisin mitä?” Jere kysyy uhkaavasti ja astuu askeleen lähemmäs. Nooa siirtyy askeleen Jereä kohti, pitäen huolta, että Luukas on hänen takanaan.

”Voisit lähteä vetää täältä. Me ollaan kanssa lähdössä, joten...”

”Lähdössä söpölle pikku persepanolle! Hyi saatana! Älä enää koskaan astu samaan aikaan kehään mun kanssani!” Jere huutaa naama punaisena, sylki suusta lentäen, kun hän harppoo kohti ovea ja paiskaa sen perässään kiinni.

Nooa katsoo hetken kiinni iskettyä ovea, kädet lanteillaan, suu tiukkana viivana ja kääntyy katsomaan Luukasta. ”Jere saa todellakin toivoa, ettei me enää olla samaan aikaan kehässä.”

Luukas nykäisee Nooan nyrkkeilysortseja. ”Tule, puetaan sulle päälle ja lähdetään mun luokseni. Saat levättyä -”

”Mutta jos mä en halua levätä?”

”Mmm... no, sen lepäämisenkin voi ymmärtää niin monella eri tavalla.” Luukas kuiskaa Nooan korvaan ja näykkäisee korvanlehteä.

*****

”Odota nyt vähän.” Luukas naurahtaa ja yrittää kaivaa avaimiaan olkalaukustaan kotiovensa takana, kun Nooa painautuu häntä vasten ja näykkii niskaa, korvanlehteä, kädet Luukaksen vyötäröllä, lantio painautuneena Luukaksen takamukseen. Typerät avaimet, missä ne on? Ei helvetti, naapurin leskirouva saa kohta elämänsä näytöksen, jos ne avaimet – löytyi! Hän on lievästi hämmästynyt siitä, että hän kätensä tärisee hienoisesti, kun hän yrittää saada avainta lukkoon. Parin epäonnistuneen yrityksen jälkeen avain solahtaa lukkoon, ja hän vetäisee Nooan rappukäytävästä asuntoonsa.

Luukas painaa heti sisälle päästyään huulensa Nooan leukapieleen ja kuljettaa niitä pitkin sängen peittämää leukaa, varoen huulen haavaa. Takit tipahtavat jotenkin eteisen lattialle, ja kengät viskataan epämääräiseen kasaan keskelle eteisen lattiaa. Luukas ei ole ihan varma, miten he onnistuivat saamaan ulkovaatteet pois, mutta ei välitä siitä. Hän haluaa vain saada Nooan makuuhuoneeseensa – mahdollisimman äkkiä.

Luukas nappaa Nooan kädestä kiinni ja vetää häntä kohti makuuhuonetta, viskaten samalla laukkunsa sohvalle. Makuuhuoneessa Luukas sytyttää yöpöydän pienen lampun, joka antaa himmeän pehmeää valoa huoneeseen, vetää vaaleat, paksut verhot ikkunan eteen ja hätistelee kissojaan pois vaalean päiväpeiton päältä. Kissat naukuvat protestiksi, kun heidän isäntänsä jättää heidät makuuhuoneen suljetun oven taakse.

Nooa seisoo keskellä makuuhuonetta, hermostuneen näköisenä, kädet farkkujensa taskuissa. Luukas vaistoaa Nooan hermostuneisuuden, mutta huomaa myös, että hänen farkkujensa etumus pullottaa lupaavasti. Erittäin lupaavasti.

Luukas ottaa Nooan kädet pois farkkujen taskuista, vetää paidan pois, eikä voi olla jälleen ihailematta Nooan ylävartaloa, kiinteitä, kovia lihaksia, jotka värisevät hänen kosketuksensa alla, pieniä nännejä, jotka jäykistyvät hänen sormiensa alla.

Nooa selvittää kurkkuaan. ”Pitäisikö mun käydä suihkussa, ennen kuin me..? Mä olen ihan hikinen.”

”Eikä, mä haluan sut just tällaisena. Meille tulee kuitenkin hiki ja hmmm... muutenkin pitää käydä suihkussa sitten... myöhemmin.” Luukas mutisee ja on jo keskittynyt Nooan vyön avaamiseen. Hän keskeyttää vyön avaamisen hetkeksi, kun tuntee Nooan nostavan hänen puseroaan pois, vetää sitten Nooan farkut alas nilkkoihin ja Nooa astuu farkuista pois, kova kalu pilkistäen tummanharmaiden boksereiden vyötärönnauhan alta. Luukas hieroo nenällään ja näykkii suullaan boksereiden peittämää erektiota ja nuolee kuin kissa pienillä lipaisuilla terskaa, josta tulvahtaa happamansuolaisia touhutippoja hänen kielelleen. Nooa huohottaa matalasti ja tarttuu Luukaksen vaaleisiin hiussuortuviin, tukistaen varovasti. Luukas availee omien farkkujensa nappeja ja työntää farkut alas polviinsa, nuolee yhä kiusoitellen, kunnes tuntee Nooan vetävän hänet ylös. Nooa tönäisee häntä kevyesti, ja hän tipahtaa selälleen omalle sängylleen ja Nooa on sekunnin murto-osassa hänen päällään.

”Mä haluaisin suudella sua joka paikkaan, mutta tää haava...”

”Ei se mitään.” Luukas silittää Nooan tummia hiuksia ja kietoo jalkansa Nooan vyötärön ympäri. ”Me ehditään pussata vielä monta kertaa.”

Nooa siirtyy alemmas Luukaksen vartalolla, hieroo kevyesti sormillaan nännejä, kunnes ne ovat jäykkinä, pyörittelee kieltään kovalla nännillä, varoen kipeää huultaan. Nooa vetää Luukaksen bokserit pois, tekee samoin omille boksereilleen ja alkaa hieroa kädellään Luukaksen jäykkänä seisovaa kalua, välillä nuollen punaiseksi turvonnutta terskaa. Luukas huohottaa äänekkäästi ja vääntelehtii sängyllä, jossa vaalea päiväpeitto on jo ruttaantunut hänen allaan. Nooan käsi tuntuu niin hyvälle, mutta hän haluaa enemmän. Nyt. Heti.

”Odota...” Luukas työntää Nooan käden pois kalultaan. ”Mä haluan laueta, kun sä olet mun sisälläni.”

Nooa nielaisee vaivalloisesti. ”Okei. Mitä mun pitäisi -”

Luukas ojentautuu kohti yöpöytäänsä ja kaivaa laatikosta kondomin ja K-Y Jellyn. Nooa ei voi olla ihailematta Luukaksen ojentautunutta hoikkaa vartaloa, ja kuljettaa kättään Luukaksen hartioiden välistä, pitkin selkää ja asettuu hieromaan täydellisen pyöreää persettä. Luukas ojentaa kondomin Nooalle, joka ojentautuu sängylle selälleen, repii paperin irti ja rullaa kondomia kalulleen. Hän ei pääse kuin puoliväliin asti, kun hänen katseensa osuu Luukakseen. Joka on pursottanut geeliä sormiinsa. Ja sormet hän on työntänyt aukkoonsa, avaten itseään valmiiksi, pureskellen alahuultaan ja päästellen pieniä kiihottumisen ääniä kurkustaan. Nooa jähmettyy paikoilleen, eikä voi olla tuijottamatta ehkä seksikkäintä näkyä, mitä hän on koskaan nähnyt. Luukas vetää sormet sisältään, tulee istumaan hajareisin Nooan reisien päälle, rullaa loput kondomista paikoilleen ja puristaa tuubista reilusti geeliä kondomin peittämälle kalulle, hieroen sitä samalla.

”Koeta olla liikkumatta.” Luukas kuiskaa, siirtyy Nooan lanteiden päälle, ottaa hänen kalun käteensä ja asettaa sen peräaukolleen, laskeutuu hitaasti alaspäin ja yrittää rentoutua. Nooa parahtaa nautinnosta, kädet tarttuvat lanteisiin, puristavat niin, että Luukas tietää löytävänsä kymmenen pientä sormenjäljen kokoista mustelma lanteistaan huomisaamuna. Luukas kurtistaa hieman kulmiaan, koska... noh, Nooa on iso, eikä hän ole ennen ottanut näin isoa kalua sisäänsä ja edellisestä kerrasta on jonkin verran aikaa. Hitaasti, tuskallisen hitaasti, hän kuitenkin laskeutuu alaspäin ja ottaa Nooan kalun kokonaan sisäänsä.

”Sattuuko se? Mä en halua, että suhun sattuu -” Nooa katselee häntä huolestuneena, vaikka hänen on erittäin vaikea pysyä paikoillaan. Hänen kalunsa vaatii välitöntä liikkumista, nopeaan tahtiin.

”Ei paljon... odota vähän aikaa.” Ikuisuudelta kestävän ajan jälkeen, Luukas alkaa varovasti liikuttaa lanteitaan, ylös ja alas, hitaaseen tahtiin. Luukas muuttaa hieman lantionsa asentoa ja mmm... Nooan kalu osuu nautinnollisesti Luukaksen eturauhaseen, eikä Luukas voi olla nopeuttamatta tahtia. Hän tukee käsiään Nooan leveää rintaa vasten ja alkaa pumpata lantiollaan nopeammin. Eikä kestä kauaa, kun Nooa saa juonesta kiinni. Hän nostaa omia lanteitaan, samalla kun vetää käsillään Luukaksen lanteita alaspäin. He löytävät äkkiä ja helposti yhteisen rytmin. Luukas nostaa kätensä pois Nooan rinnalta ja pompottelee ylös ja alas Nooan kalulla. Nooa ei tiedä, mihin katsoisi: Luukaksen huulia, joilta lähtee äänekästä voihkintaa, jäykkiä nännejä, kovaa kalua, joka pomppii ylösalas heidän rytmissään vai pieniä pilkahduksia hänen omasta kalustaan, kun se uppoaa säännöllisesti Luukaksen sisälle. Seksikästä.

Ja äkkiä kaikki muuttuu. Nooa kiepauttaa heidät ympäri vetäytymättä ulos Luukaksen sisältä. Luukas löytää itsensä yhtäkkiä selältään sängystään Nooa päällään, nojaten käsivarsiinsa. Ja Nooa alkaa naida häntä kovilla, pitkillä ja nopeilla työnnöillä, jotka osuvat joka kerta eturauhaseen, lähettäen nautinnon aaltoja ympäri Luukaksen vartaloa, saavat Luukaksen huutamaan nautinnosta ja tarttumaan sänkynsä takorautaisiin koristeisiin. Nooa nai häntä juuri niin kuin hän uneksi: kiivaaseen ja kuumeiseen tahtiin, pallit läpsyen Luukaksen pakaroihin.

”...aaah, voi Luoja, miten sä tunnut hyvältä...” Luukas onnistuu kuiskaamaan käheästi huutojen ja huohotusten välissä. Hän tuntee jo paineen kasvavan palleissaan, liu'uttaa käsiään alaspäin vartalollaan, kunnes tarttuu omaan kaluunsa ja alkaa liikuttaa kättään edestakaisin. Nooan katse seuraa hänen kättään ja jää katsomaan haltioituneena käden liikettä, samalla pumpaten Luukaksen sisällä. Vain neljä tiukkaa vetoa, ja Luukas tuntee anaalilihastensa supistuvan tiukasti Nooan kalun ympärille, ja tuntee, kuinka hänen lämmin spermansa syöksyy mahalle ja rinnalle, hän täysin pihalla nautinnosta ja rajusta orgasmista. Ja jossain kaukana hän tuntee Nooan pumppaavan vielä muutaman kerran hänen sisälleen, voihkien matalasti nautinnosta, kun Luukas supistuu hänen kalunsa ympärillä ja hän laukeaa syvällä Luukaksen sisällä. Nooan jo tärisevät käsivarret antavat periksi, ja hän lysähtää Luukaksen päälle, täysin loppuun käytettynä.

”Nooa...”

”Mmmm.”

”Mä... tykkään susta. Tosi paljon.”

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute