Koodi-puhelin
Piristystä
juhis

Saavun omakotitalon pihaan, olen sopinut chatissa treffit pariskunnan kanssa 50+, itse olen 33v mies. Koputan oveen sen aukaisee mies ja toivottaa tervetulleeksi, riisun ulkovaatteeni ja astun peremmälle olohuoneeseen. Vaalea pyöreähkö nainen hihkaisee tervetulotoivotukset punaisine poskineen ja tarjoaa tervetulo juoman.

Istahdan nojatuoliin ja pariskunta asettuu sohvalle, juttelemme pakolliset kuulumiset ja maailmanparannukset. Kohta nainen nousee ja kävelee luokseni ja istuu polvelleni vilkaisen miestä ja hänkin nousee ja istahtaa toiselle polvelleni. Oloni muuttuu kiimaiseksi naisen käsi hipaisee housujeni etumusta ja tuntuu hyvälle, hän alkaa hieroa kaluani housujeni läpi ja alan kovettua. Miehen käsi sukeltaa vyötärölleni ja siitä paidan alle hän hyväilee vatsaani. Liu'uttaa kätensä vyöni alta alushousuihini ja koskettaa kaluani, nainen menee eteeni polvilleen ja kilistellen avaa vyöni nostan peppuani ja hän vetäisee housuni ja alushousuni pois. Kova 16cm kaluni pongahtaa ylös jonka mies ottaa käteensä ja liikuttelee esinahkaa edestakaisin vetää nahan taakse ja nainen imaisee minut suuhunsa.

Tekee sanoinkuvaamattoman hyvää miehen sormet koskettelevat välilihaani ja kiveksiä samalla kun hänen vaimonsa imee minua. Nainen nousee ja poistuu huoneesta mies ottaa vuorostaan kaluni käsittelyynsä ja imee melkein paremmin kuin vaimonsa ottaa lähes koko kaluni suuhunsa ja lypsää huulillaan. Vaimo saapuu huoneeseen ja hymyilee ottaa kädestäni kiinni ja vie minut heidän makuuhuoneeseensa, istahdan sängynreunalle ja hän painaa minut selälleni sänkyyn tulee alavatsalleni istumaan niin että penikseni on hänen peppunsa takana. Mies tulee sängynviereen ja polvistuu levittää jalkani ja hyväilee penistäni nuolee kiveksiäni ja välilihaa sekä myös pyllyreikää, tekee hyvää upea nainen päälläni ja komea mies hyväilee miehuuttani.

Nainen kohottaa takapuoltaan ja mies pitää kalustani kiinni ja ohjaa sen vaimonsa reiälle joka istuutuu syliini tiukasti. . . tunnen miten hän alkaa hitaasti pumpata itseään edestakaisin ja miehensä hyväilee kiveksiäni. Käsken miehen tulla vuoteeseen ja otan hänen peniksensä suuhuni , imen kiimoissani vierasta miehen munaa mikä maistuu riettaalle. Nainen nousee ja komentaa minut sängylle kokonaan, nainen pyllistää ja tarjoaa turvonnutta häpyään aviomiehen katsellessa vieressä asetun hänen taakseen ja tunnen miten hänen ukkonsa tulee minuun kiinni ja kova kyrpä painuu peppuvakooni, käsi tulee munalleni ja ohjaa sen vaimonsa sisälle. Alan naida ja tuntuu todella kiihottavalta kun miehen terska hieroo reikääni sen suuta.

Mies vetäytyy pois ja kaataa meidät sängylle jolloin olemme ratsastusasennossa hän levittää reisiäni ja asettuu niiden väliin makaamaan selälleen jolloin hän näkee kun kyrpäni uppoaa naiseen ja kivekseni hierovat hänen otsaansa hän nuolee niitä ja reikääni, naisen liikkeet voimistuvat ja minäkin rupean olemaan viimeisilläni. Samassa murahtaen laukean naisen sisälle, joka lopettaa liikehdinnän on hetken paikallaan ja nousee ylöspäin jolloin spermanoro lähtee liikkeelle ja valuu kiveksilleni ja sitä kautta miehen kasvoille. Nainen tulee ja tarjoaa tussunsa minulle nuoltavaksi ja minä nuolen, samalla kun mies putsaa muniani kielellään eritteistä.

Jos kiinnostaa niin...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute