Koodi-puhelin
Joulutarina
campino

Lueskelin paikallislehteä kahvia hörppiessäni ja huomasin seuraavan ilmoituksen: Pari +40v etsii bi-pukkia jouluaatoksi. Hetken aikaa tuumittuani päätin vastata sillä eipä olisi jouluna paljoakaan tekemistä joten voisihan sitä tyhjentää pussit.

Näpyttelin vastaukseksi: Täällä olisi hoikka, hyvävarusteinen -40v pukki, toivomuksia ja lisätietoa voi laittaa sähköpostiin. Sinne meni, jouluun oli vielä yli viikko aikaa ja en tiennyt tulisiko edes vastausta.

Parin päivän päästä töiden jälkeen avasin sähköpostin ja siellä oli muiden viestien joukossa yksi kiinnostava otsikolla rakas pukki. Hieman jännitti sitä avatessa että mitähän sieltä löytyy. Kirje alkoi toiveella saada hyvällä varustuksella oleva pukki tuomaan hieman piristystä pyhiin, pukki saisi mielellään olla pervo ja määräilevä sillä he molemmat olivat hieman alistuvia. Liitteenä oli kaksi kuvaa toisessa nainen ja toisessa mies, naisella oli yllä stay upit,sukkanauhat ja hän oli puoliposliini, mies oli täysin posliini ja kalu oli keskimittainen. Jätin asian vielä auki ja päätin vastata myöhemmin.

Seuraavana päivänä laitoin viestiä että täältä saisivat sellaisen pukin kuin toivovat ja liitteeksi vielä kuvan kalustani mukaan laitoin myös puh nron.

Illalla uutisten jälkeen sain viestin jossa kysyttiin voiko soittaa? Vastasin vaan että joo. Hetken päästä puhelin hälytti ja toisessa päässä oli rouva joka esitteli itsensä Maritaksi, juteltiin ensin niitä näitä kunnes hän ilmoitti olevani tervetullut antamaan lahjat jouluna, sovittiin vielä mitä haluaisin heillä olevan yllä kun tulen ja että ilmoitan aattona kun lähden.

Aattoa edeltävät päivät menikin valmistuessa ja hankkiessa rekvisiittaa kuten joulupukin takki se onneksi löytyi töistä, punaisen lakin kävin ostamassa ja samalla värjäsin aatonaattona partani valkeaksi.

Aattoaamuna nukuin pitkään ja päivä menikin nopeasti ja klo 15 näpyttelin viestin joulupukki matkaan jo käy ja lähetin. Vastaus tuli nopeasti: tervetuloa. Ajoin autolla heidän ilmoittamaan osoitteeseen ja huomasin että paikka oli rivitalon päätyhuoneisto. Ovella oli punainen kassi roikkumassa jossa oli tietenkin lahjat jotka joulupukki antaa. Soitin kelloa ja hetken kuluttua ovi avautui. Marita oli ovella pukeutuneena läpinäkyvään mustaan aamutakkiin, nännit olivat pystyssä pakkasilmasta ja varmaan myös kiimasta, stay uppeihin, sukkanauhoihin ja korkokenkiin niin kuin sovimme......

Lisää tulossa, palaute tervetullutta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute