Koodi-puhelin
Abi 18v
Ylioppilaskoe

Opiskelen pienessä lukiossa. Olin istunut jo pitkään kirjoituksissa, suurin osa muista oli jo lähtenyt. Salissa ei ollut lisäksi kuin pari ihmistä. Ajatus ei enää juossut, ja vielä olisi yhteen tehtävään vastattava. Koeaikaakin yli tunti jäljellä. Sitten iski vessahätä.

En olisi millään kehdannut lähteä vessaan, sillä vessavahdin vuorossa näytti olevan koulumme tuore ja komea historian opettaja. Nousin kuitenkin seisomaan ja hän viittoi, että saisin tulla.

Kävelin hänen ohitseen ja hän hymyili minulle varovasti. Hän oli minua hieman pidempi ja lihaksikkaampi, hänellä oli yllään tiukka kauluspaita ja farkut. Hän oli laittanut hiuksensa tyylikkäästi geelillä. Itselläni oli huppari ja collarit, keskipitkät hiukset hieman pörröllään.

Opettaja seurasi minua tavan mukaan vessan ovelle ja minä suuntasin kusilaarille. Huomasin, että hän tuijotti minua herkeämättä. Yritin ajatella muuta, mutten voinut olla leikkimättä hänen kanssaan, joten pudotin collarini ja boxerini kokonaan nilkkoihin, paljastaen treenatun pyllyni.

Se oli virhe. Kusi ei tullut ja kaluni alkoi osoitella paisumisen merkkejä. Kuulin, kuinka opettaja murahti. Käännyin katsomaan. Hän sulki oven ja lukitsi sen.

Hän tuli viereeni, avasi farkkujaan ja otti esiin kyrpänsä ja ryhtyi kuselle. Katsoin haltioituneena kalua. Se oli kaunis ja leikattu, löysänäkin pitkä ja paksu. Aloin hävetä omaa tuppeani, vaikkei se pieni ollutkaan.

"Sullahan on miehen kyrpä. ", opettaja kuiskasi.

Kommentti oli liikaa. Kaluni alkoi koveta. Aloin nostamaan housujani.

"Äläs vielä... "

Opettaja vilkaisi minua. Sitten se tapahtui.

Kävimme toistemme kimppuun ja suutelimme toisiamme rajusti. Opettaja kaatoi minut lattialle. Potkin housut pois nilkoistani ja opettaja repi huparin t-paitoineen päältäni pois. Makasin opettajan alla pelkissä sukissa hänen avatessaan kauluspaitansa nappeja ja vyönsä solkea.

Ihastelin hänen treenattua kroppaansa, hän nuoli timmiä rintakehääni. Opettaja tuli korvani viereen ja kysyi:

" Voidaanko leikkiä myöhemmin, anna mä panen sua nyt! "

Opettaja ei jäänyt odottamaan kieltoa, vaan nosti jalkani hänen harteilleen. Hän sylkäisi käteensä ja nopealla liikkella kostutti kyrpäänsä. Hän sylkäisi uudestaan ja ryhtyi aukaisemaan reikääni. Se tuntui ihanalle. Järki kuitenkin kolkutti pian päätä.

"Eikö sulla oo kortsua! " parkaisin.

Samassa opettaja jo painoi paljasta kaluaan sisääni.

"Ei, mut oothan säki terve. "

"Oon, mut... ahh! "

En enää jaksanut ajatella. Tuo leikattu, kaunis kalu painautui sisääni raa'alla voimalla. Opettaja ryhtyi oitis naimaan minua kuin kiimainen eläin.

Yritin hillitä huutoani, mutten voinut. Kipu oli valtaisa, mutta helpottui vähitellen.

"Vittu oot tiukka. ", opettaja kuiskasi.

Nautinto paistoi hänen kasvoiltaan, hän nai minua armotta. Vaikka naiminen sattui yhä, aloin helpottomaan oloani ja aloin runkata kivikovaa kaluani.

Opettaja vaihtoi vähän asentoa ja löysi juuri oikean kohdan. Kiemurtelin kiimasta ja nautinnosta. Huokailin kovaan ääneen, opettaja murisi myös.

Vispaukseni koveni ja vauhti kasvoi. En kestänyt enää vaan laukesin mahalleni.

"AHHH! Vittu... nai mua! "

Opettaja painoi minua vielä hetken, kunnes karjui ja täytti perseeni mällillään.

"Ahhh!! Vittu! "

Makasimme hetken hengästyneinä lattialla. Opettaja suuteli minua ja kuiskasi.

"Mee tekee koe loppuun. Nähdään toise, ja pannaan pitkän kaavan mukaan. "

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute