Koodi-puhelin
Kaverin kanssa
18-w

Tämä tarina on tositapahtuma (nimet muutettu).

Minulla oli kotijuhlat pari viikkoa sitten. Alkoholia tuli juotua jonkin verran.. Kaikki vieraat olivat lähteneet, ja olin siivomassa olkkarissa kun mun kaveri Vine tuli hämmästyneenä huoneeseen... Hän oli ilmeisesti sammunut ja oli nytten vasta herännyt. Sanoin hänelle että hän voi jäädä yön yli, hän kiitti ja meni nukkumaan. Kun olin siivonnut ehkä tunnin verran olin menossa nukkumaan. Kun astelin makkariin sisään huomasin että Vine nukkui sängylläni... Olin niin väsynyt että en jaksanut välittää joten riisuin vaatteeni ja menin sängylleni makaamaan Vinen viereen. Nukahdin melkein heti

Heräsin aikasin aamulla koska minulla oli todella kuuma, Vine oli yön aikana laitannut kädensä minun ympäri. Makasin paikallani jonkun aikaa, yhtäkkiä tunsin kuinka Vinen kyrpä alkoi kovettua kohti selkääni, ja minulla alkoi ite seisoo.

Makasin siinä varmaan puolisen tuntia kunnes Vine heräs. Hän otti kätensä pois, ja pyysi anteeks.. Sanoin että ei hätää..

Aloimme puhua kaiken moisista asioista esim tytöistä ja seksistä.. Vine kertoi kuinka häntä panettaa sillä hän ei ole saanut moneen kuukauteen.. Itse kerron olevani neitsyt ja että minua panettaa 24h/7.

Istun ylös ja huomaan kuinka Vine hieroo hänen kyrpää, en voi muuta kuin tuijottaa, ja minulla alkaa seisoa. Vine huomaa tämän ja kysyy jos tykkään pojista? Vastaan että en tiedä, mutta luulen ainkaki olevan bi. Vine kysyy jos haluun ottaa häneltä suihin, vastaan että mikä ettei!;)

Suutelen ensin Vineä, kunnes pikku hiljaa alan mennä alas päin. Otan Vinen bokserit pois, ja ulos popsahtaa 20cm pitkä, 5,5 cm leveä täydellinen kulli.

Alan nuolla kullia hitaasti, laitan sen kokonaan suuhun, ja imen ylös alas. Vine voihkii ja luulen että hän tulee kohta. Hän pyytää minua lopettaa, joten näin teen.

Suutelemme kiihkeästi! Ja hän kysyy jos haluun että hän panee minua.

Suostun, ja meen selälleni makaamaan, jalat kohti kattoa. Vine tuo hänen kullinsa kohti reikääni, ja alkaa tunkea sitä sisääni, huudan kivusta, mutta Vine ei välitä. Pikku hiljaa kipu muuttuu nautinnoksi, ja Vine pumppaa kyrpäänsä sisään ja ulos, ensin hitaasti, sitten nopeammin ja nopeammin.

Tunnen että räjähdän kohta, ja niinpä tapahtuukin, lennätän paljon mälliä pitkin vatsaani. Vine alkaa voihkia enemmän, hän tuo kullinsa suuni eteen ja purkaa isot lastit suuhuni sekä naamalleni.

Onneksi vanhempani eivät tulleet kotiin pariin viikkoon joten Vine asui luonani sen ajan, ja oh boy peppuni käytettiin paljon ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute