Koodi-puhelin
Nuoret kundit saunassa
Boy

Olin täyttänyt talvella 18 v kun muutimme uudelle paikkakunnalle Etelä-Suomeen. Muutimme omakotitaloon. Naapuritalossa asui suunnilleen ikäiseni kundi, jonka olin nähnyt muutaman kerran menevän talomme ohi.

Lopulta tutustuimme, hän oli Ville 19 v. Eräänä maaliskuun viikonloppuna Ville tuli soittamaan ovikelloa ja sano et heillä olisi kämppä tyhjänä koko viikonlopun ja et Ville halusi olla rauhassa ilman bileitä. Ville ehdotti et voisin tulla illalla saunaan. Suostun ilomielin, sillä olin jo halunnut tutustua Villeen vähän pidemmän aikaa. Saunan lämmetessä olohuoneessa ollessamme Ville sanoi, et sil on kuuma ja otti paidan pois. Aloin kiihottumaan jo Villeä katsoessani. Hänellä oli lihaksikkaat käsivarret ja rintalihakset. Nännit olivat tummanruskeat ja laajan kokoiset. Ville oli karvaton vyötäröstä ylöspäin. Villellä oli kaunis hymy ja kauniit kasvot. "Nyt sauna on lämmin, mennään saunaan!" sanoi Ville. "joo" sanoin. Ville alkaa riisumaan housuja ja vetää bokserit alas. En oo ikinä nähnyt niin nuorella pojalla niin isoa penistä. Villen penis on ympärileikattu, tummanruskea ja suonikas, kivekset roikkuu alhaalla. Munan ympäristö on sheivattu, paitsi kullin yläpuolella on 7 x 3 cm pystyssä oleva musta ja tuuhea karvaviiva. Villellä on iso kulli, levossa varmaan 14 x 4 cm. Mulla alkaa seisoa välittömästi kun katon Villen munaa. Terska on kokonaan esillä, ja ympärileikkausrengas näkyy peniksen varressa paljaan terskan takana.. Myös Ville alkaa kiihottumaan ja Villen ympärileikattu kulli alkaa turpoamaan ja on pian kivikova 18 x 4,5 cm kokoinen jötkäle.

"Silitä mun penistä" Ville pyytää ja asettuu istumaan lauteelle. Tartun Villen penikseen ja alan hieromaan terskaa ja peniksen vartta. Ville alkaa voihkimaan. Ville voihkii. "Hiero hellästi terskaa" Ville pyytää. Ville voihkii ja melkein huutaa kun mälli lentää yli metrin päähän. Ville voihkii ja alkaa suutelemaan rintaani ja halaamaan. Ville ottaa munani käteensä ja mulla lentää mälli alle minuutissa. Menemme suihkuun ja saunomme. Illalla menemme nukkumaan. Ville suutelee ja halaa ja sanoo, et tätä hän on aina halunnut.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute