Koodi-puhelin
Vanhalle nuori adonis
herrasmies

Eero on noin 60-vuotias mies Etelä-Suomesta, normaalin oloinen vanhempi setä, harmaat lyhyet hiukset ja harmaa lyhyt parta. Hän matkustelee työnsä puolesta usein, ja tällä kertaa määränpäänä oli Pariisi. Siellä hän oli päättänyt toteuttaa pitkäaikaisen fantasiansa, sellaisen joka tuskin olisi mahdollista Suomessa, ainakin melko epätodennäköistä:

Eero halusi löytää nuoren komean pojan täydellisellä kropalla lelukseen, edes yhdeksi illaksi.

Hän oli asettautunut keskustan tuntumaan keskiluokkaiseen hotelliin firmansa puolesta ja kaikki oli suunniteltuna: hän oli löytänyt netistä lukuisia Escort-palveluja selattuaan juuri sen mitä halusikin: lihaksikkaan parikymppisen pojan, tämä oli kutsunut itseään Filipiksi.

Filipin kuvat nähtyään Eero ori varma että halusi tavata juuri tämän, vaikka maksusta:

Filipillä oli lyhyet ruskeat hiukset, auringonpaahtama sileä iho, ja upea vartalo: six pack, pyöreä lihaksikas peppu, muhkeat rintalihakset, ja komeat kasvonpiirteet. Hän oli kertonut että on opiskelija ja telinevoimistelija, joka silloin tällöin hankkii lisätienestiä tarjoamalla seksipalveluja.

Eero oli sopinut tapaamisesta suoraan hotellihuoneeseen sillä han halusi mennä suoraan asiaan.

Kello oli ilta kymmenen, kun huoneen oveen koputettiin. Varovasti Eero raotti ovea ja siellä se seisoi hänen edessään, tuo komea nuorukainen. Hän ei ollut uskoa todeksi tätä näkyä, kaikki oli sujunut hieman liiankin helposti!

Filip astui sisään ja he esittelivät toisensa, mutta Eero oli malttamaton; hän sujautti samalla kätensä Filpin paidan alle ja hiveli sileää sixpackiä: Filip näytti nauttivan vanhemman miehen huomiosta ja tuossa tuokiossa paita oli heitetty nurkkaan.

Eero kähmi käsillään Filipin vartaloa, tunnustellen pulleita rintalihaksia, leikkien nänneillä, hieroen jykeviä olkapäitä. Filipe huokaili nautinnosta kun Eero alkoi nuolla ja imeä hellästi nöpöttäviä nännejä. Eero antoi kielensä lipua pitkin Filpin vartaloa, nuollen joka paikan huolella.

He seisoivat huoneen peilin edessä ja ihalivat samalla tuota näykyä.

Eeron housuissa oli kyrpä jo täydessä valmiudessa odottaen vapautta ja tulevaa nautintoa.

Eero otti Filipen farkut pois ja työnsi tämän sängylle makaamaan, nosti Filipin jalat ylös ja alkoi hitaasti hivuttamaan tiukkoja valkoisia alushousuja pois päältä lihaksikkaita reisiä pitkin... tämä paljasti Filipin kivikovan kalun ja muhkeat lihaksikkaat persposket. Eero ei malttanut vaan levitti tuon komistuksen reidet nähdäkseen tiukan nuoren persreijän. Eero kyyristyi sitä kohti jalkoi nuolla, ensin hitaasti ja hellästi, sitten kiimaisemmin niin että kieli kävi välillä syvällä herkkureijän sisällä. Filipen irstaasta hymystä ja huokailuista päätelleen hän nautti tämän vanhemman herran ahnaasta kielestä reijällään, joka oli kuin kuolaa valuva herkku.

Seuraavaksi Eero kävi pystyssä sojottavan kyrvän kimppuun, ottaen sen ensin syvälle nieluunsa ja alkaen sitten hitaasti imemään koko komeutta. Filip voihki onnessaan ja alkoi rytmikkäästi naimaan tätä lämmintä liukasta vanhan miehen suuta. Eero vapisi kiimasta. Tämän oli pakko olla unta...

Seuraavaksi Eero riisui vaatteensa ja tuli polvilleen sängylle, tarjoten juhlakunnossa sojottavaa suonikasta kyrpäänsä Filipin suuhun. Tämä alkoi estottomasti imemään Eeron nuijaa, tunne oli sanoinkuvaamaton.. Samalla Eero vilkuili peilistä nähden kuin hänen kyrpänsä upposi nuoren Adoniksen märkään suuvittuun -kalu kimalteli nyt Filipin kuolasta kun tämä jatkoi himokkaasti imemistään.

Samalla Eero alkoi kähmiä muhkeita kivikovia rintalihaksia, ja hän sai idean, hän halusi naida niiden väliin.

Filip asettui tuolille istumaan ja Eero seisten tarttui kourillaan huomiota anoviin rintoihin, sormet kuolassa hän hyväili Filipin nännejä jotka sojottivat nyt kovina ja märkinä.

Eero asetti sykkivän elimensä noiden sulojen väliin ja alkoi rytmikkäästi naimaan pojan lihaksikasta rintaväliä. Nuo kovat pumpatut lihakset tarjosivat täydellisen uoman, samalla Filip jännitti lihaksia niin että ne tarjosivat hekumallisen kolon jossa Eeron kyrpä liukui.

Ja seuraavaksi oli loppuhuipennuksen vuoro; Filip meni nelinkontin peilin eteen ja Eero tuli takaapäin, taputellen kalullaan jo tuota kosteaksi nuoltua reikää. Eero ei osannut unelmoidakaan että joskus pääsisi upottamaan kyrpänsä nuoren urheilijakundin pulleaan tiukkaan perään, mutta nyt se tapahtui. Eero alkoi naimaan niin että paukkui, Filipin tiukka herkkuperse joutui todella koetukselle kun tämä kiimainen herrasmies tunki kaluaan kiihtyvällä vauhdilla sisään ulos. Näky oli mitä kiimaisin, Eero tulisi muistamaan sen lopun ikäänsä!

Viimein Eero ei enää pystynyt pidättäytymään vaan veti kyrpänsä viime hetkessä ulos Filipin sporttiperseestä ja heitti lastinsa tämän lihaksikkaalle selälle. He molemmat jäivät hikisinä makaamaan huoneen lattialle toviksi, kunne menivät yhdessä suihkuun ja joivat lasilliset baarikaapista.

Filip sanoi että tästä kerrasta ei tarvitsisi maksaa, hän nimittäin nautti täysillä vanhemman miehen huomiosta! Ikävä kyllä Eerolla ei olli aikaa tavata enää udellen sillä lento Suomeen koittaisi heti huomenna päivällä.

Istuessaan taksissa seuraavana aamuna Eero mietti oliko tämä kaikki tosiaan tapahtunut... tämä sai hymyn hänen kasvoilleen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute