Koodi-puhelin
Vanhempaa
Ukkomies

Moi kaikille kerron nyt mitä hiljattain koin, olin täällä gay chatissä ja usein olen chattaillut ja saanut numeroita. Mutta en ole kertaakaan uskaltanut soittaa, tällä kertaa chattailin; ai niin olen pitkä blondi 190/88 posliini vaimon toiveesta. Se minusta.

Se kaveri oli yli 60v top vatsakas ja hänellä on aika iso työkalu, hän etsi panoa chattailtiin niitä ja näitä annoin sähköpostiosoitteeni. Ja hän lähetti kuvan kalustaan millä hän halusi mua hoidella, olen ollut miehen kanssa joskus 15 vuotta sitten ja arvelutti vastata. Vastasin silti uteliaisuuttani ja hän pyysi käymään. Mietin että voin vielä ovelta kääntyä, kävikin näin että ovella mua odotti juuri sellainen kaveri kun hän chatissa oli sanonut olevansa.

Pidän vanhemmista vatsakkaista kavereista, hän saman tien rupesi riisumaan minua enkä oikein ehtinyt edes tajuta kun jo olimme sängyssä, ja minulla oli hänen kalunsa suussani. Hän puristeli peppuani ja taisi vähän nuollakin sitä, hän totesi onpa kiva peppu hän kyllä haluaa naida sitä. Huomasin yhtäkkiä olevani kontillaan sängyn laidalla ja hän rasvasi peppuani jollain liukasteella ennen kun ehdin mitään sanoa tunsin jo kun hän työntyi minuun, aluksi se sattui mutta jo hetken kuluttua hänen kalunsa hieroi eturauhastani siihen malliin etten voinut muuta kuin inistä. Hetken naituaan hän sanoi että kohta tulee enkä voinut itsekkään pidätellä vaan laukesin sängylle. Silloin tunsin jotain valui reisiäni pitkin ja tajusin ettei hän käyttänyt kumia, sen jälkeen hän katsoi lakanoita mitkä olin sotkenut ja sanoi ne pitää putsata. Jouduin nuolemaan omat eritteeni sekä vielä putsaamaan hänen kalunsa nuolemalla. Nyt kun kirjoitan tätä olen jo sopinut milloin menen uudestaan. Jos kiihotti voin kirjoittaa seuraavasta kerrasta uudestaan...

PS. Jos siellä on vanhempia vatsakkaita kavereita top henkisiä niin mailailkaa. Voidaan tehdä tänne uusi tarina.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute