Koodi-puhelin
Matkalla
mikko

Olin bisnesmatkalla toisella paikkakunnalla ja varasin paikallisesta hotellista huoneen. Respan tyttö antoi avaimen ja opasti mistä suunnasta huone löytyisi. Sinne päästyäni asetuin taloksi ja otin pienet nokkaunet.

Herättyäni suunnistin hotellin baariin. Törmäsin käytävällä kuitenkin erääseen mieshenkilöön joka käyttäytyi kovin naismaisesti. Hupsis, miehen suusta kuului kun kompastelimme ja hihitystä. Jatkoin kuitenkin matkaani baariin.

Tilasin drinkin ja kävin pöytään. Samassa havaitsin samaisen miehen johon törmäsin tulevan baariin. Hän pahoitteli törmäystämme ja pyysi tarjota minulle hyvitykseksi juotavaa. Mikäs siinä, ja mies istui pöytään kanssani. Kävi ilmi että olimme molemmat bisnesreissulla.

Mies ojensi minulle käyntikorttinsa ja lähti. Juotuani lasini tyhjäksi, lähdin huoneeseeni vaihtamaan vaatteita sillä ajattelin lähteä saunomaan. Pukeuduin huoneessani kylpytakkiin ja avasin oven. Vastakkainen ovi avautui ja alaston mies vinkkasi minulle. Suljin oman oveni ja menin miehen luo. Kyseessä oli sama hintti joka hihitteli käytävällä ja johon olin törmännytkin. Suljin oven perässäni.

Samassa heitin kylpytakin pois ja kyrpäni alkoi kovettumaan. Hintti kävi sängylle pyllistäen minulle ja pelin henki oli selvä. Kyrpä seisokissa kävin miehen perseen kimppuun ja aisani kynti tuossa tuokiossa miehen vakoa. Pikapano piristää aina ja kova kiima päällä panin hinttiä hanuriin. Tykitin spermat äijän sisuksiin ja hetken päästä puinkin jo kylpytakkia ylleni.

Mies kehotti minua tulemaan uudelleenkin. Niin teinkin ja jo samana iltana nussimme yhdessä uudelleen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute