Koodi-puhelin
Eka kerta
Mika

Tämä tarina on lyhyt ja täysin tosi tarina siitä minkälainen oli minun ensimmäinen kertani.

Olen 25-vuotias ja olin vuosia haaveillut sitä miltä tuntuisia saada miehen kalu sisääni. En kuitenkaan ollut milloinkaan rohjennut netin keskustelupalstojen miesten mukaan lähteä, vaan olin tyytynyt unelmoimaan tilanteesta, kunnes eräänä päivänä päätin sentään kirjoittaa erään itseäni kaksi kertaa vanhemman miehen numeron kännykkääni.

Eräänä iltana olin kaupungilla viettämässä iltaa ja kotimatkalla päätin laittaa viestin kyseiselle vanhemmalle miehelle. Vastaus tulikin melko nopeasti ja menin hieman hämilleni ja ilmoitin tulevani, jos hän kertoo osoitteen. Tekstiviestillä osoite tulikin ja kävelin kyseiseen osoitteeseen. Kerrostalon alakerrasta soitin miehelle ja pyysin tätä tulemaan avaamaan minulle ovea.. alas tulikin itseäni hieman lyhyempi ja vanhempi mies ja menimme hissillä hänen asunnolleen. Asunnolle päästyämme mies sanoi kohteliaasti, jos siirtyisimme makuuhuoneen puolelle. Riisuin vaatteeni pois ja menin sängylle makoilemaan mahalleni, pylly pystyssä. Olen aina ollut ylpeä takapuolestani, sillä se on sopivan lihaksikas ja ihmisten mielestä oikein herkullisen näköinen.

Mies otti liukuvoidepurkin ja laittoi liukkari sormeensa ja alkoi työntelemään sitä minun takapuoleeni. Se oli erittäin outo tunne, sillä olihan se ensimmäinen kertani, kun joku mies tunkee mitään minuun sisälleni. En malttanut enää odottaa, joten sanoin miehelle, jospa hän voisi työntyä minuun sisälle. Mies teki työtä käskettyään ja survaisu yhdellä vedolla koko kalun sisäänsä. Se hetki tuntui taivaalliselta, kun muna upposi yhä uudestaan ja uudestaan syvälle takapuoleeni. Mies tuntui myös tykkäävän takapuolestani, sillä jo hetken panon jälkeen minun piti vetää pyllyni kalusta pois, ettei mies tulisi liian aikaisin. Menin hetkeksi ratsastamaan miehen päälle ja sen jälkeen halusinkin mennä makuilemaan mahalleni, jalat yhdessä ja mies tuli päälleni. Muutaman minuutin mies pani minua voimakkain vedoin ja tunsin kuinka kalu alkoi sykkimään ja mies sai upean orgasmin. Makasin hetken aikaa sängyllä ja mies ei voinut olla sinäkään aikana sormeilematta minun takapuoltani. Kiitin kivasta panosta ja sen jäkeen ei olla nähty, nyt haluaisin saada munaa toisen kerran. :) Jos olet ison omaava top -mies, niin laita minulle mailia ja kerro itsestäsi! :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute