Koodi-puhelin
Porukkapano
TV Saija

Fantasiani on, että laitan ilmoitukseni seksitreffipalstalle tv Saijan nimimerkillä, jossa haen panomiehiä. Saan vastauksen ilmoituksen perusteella joltain mieheltä nimeltään Mara, joka haluaa tällaisen tv nartun luoksensa nussittavaksi. Epäröinnin jälkeen otan kutsun vastaan ja kerään asusteet sekä meikit mukaan.

Saavun Maran luokse, joka ohjaa minut kylppäriin, jossa puen itseni tv Saijan rooliin. Tulen kylppäristä ulos, jolloin Mara tulee vastaan ja laittaa minut kontalleen eteen ottamaan suihin. Aloin imeä kyrpää, mutta yhtäkkiä Mara otti päästäni kiinni ja alkoi painaa kyrpäänsä yhä syvemmälle suuhuni…samalla sanoi ”lutka ota kyrpä syvälle suuhusi”. Tuntui, etten saa kunnolla henkeä, mutta Mara veti kyrpänsä ulos suustani ja työnsi samalla uudestaan syvemmälle. Olin Maran armoilla ja sitten hän alkoi takoa kyrpää suuhuni tiuhaan tahtiin. Mara kiroili minulle ja läpsi kämmenellä poskeeni.

Sitten Mara otti minua käsistä ja veti ylös lattialle vieden makuuhuoneeseen sitoen minut käsistä ja jaloista kiinni. Olin sängyssä kiinni selällään jalat kohti kattoa. Ollessani sidottuna, Mara soitti jonkun puhelun ja sen jälkeen hän tuli makkariin sanoen ”nyt opetan lutkaa tavoille ja sen jälkeen tajuat, että suusi ja peppusi kuuluu nussittaviksi, joten en siedä vastustelua”. Kuka olet? Mara kysyi. Sanoin tv Saija. Mara huusi ”olet hemmetin lutka” ja samalla löi avokämmenellä pakaroilleni useasti ja kysyi uudestaan ja uudestaan, jolloin lopulta tunnustin itseni lutkaksi.

Mara tuli kasvojeni eteen ja sanoi, että muistatkin sen lutka ja läpsäytti kämmenellä poskilleni, mutta sitten ovikello soi ja Mara meni aukaisemaan ovea. Kuului puheen sorinaa ja kuulin, että jotain porukkaa tuli sisään. Oloni tuntui epämiellyttävältä ollessani sidottuna ja aika tuntui pitkältä odottaessa, että mitä tapahtuu. Mara tuli makkariin ja sanoi ”nyt tuli lisä seuraa lutkalle”. Sieltä tuli kolme kaveria sisään. Mara kysyi ”yllätyitkö lutka”? Mutta sieltä tuli vielä neljä kaveria lisää. Olin ihan kauhuissani, kun tajusin olevani sidottuna ja kahdeksan kaverin käytössä. Mara kysyi minulta ”mikä olet?”. Sanoi hiljaa olevani tv lutka. Mara sanoi ”sano kovempaa”. Huusin kovempaa ” oon tv lutka”. Mara sanoi kavereilleen, niin siinäpä kuulitte, joten ei muuta kuin kyrpää sisään. Kaverit alkoi nussia paljaaltaan suuhun ja peppuun minun rimpuillessani, mutta sitten vain alistuin olemaan lutkan roolissa ja annoin kaverien vapaasti nussia. Yksi kavereista kuvasi kaiken videolle vaihdellen osia. Huusin ”nussikaa lutkaa ja roiskikaa spermalla”. Kaverit oli ihmeissään ja irrottivat minut sidoksistaan kääntäen minut kontalleen jatkaen nussimista. Ratsastin kaverien kyrvillä ihan kiiman vallassa. Lopuksi kaverit siirsi minut lattialle ja pääni oli sängyn päällä, jossa oli muovia alla. Kaveri roiski spermaa kasvoille ja suuhuni härskisti. Spermaa lensi suuhuni ja kasvoilleni sekä silmilleni…valuin ihan spermassa ja kaverit jatkoivat treenaamista suuhuni, että alan oppia ottamaan syväkurkku imuja. Sen jälkeen kaverit saavat minusta vakilutkan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute