Koodi-puhelin
Uusi sarja
Robertin rakas

Kertomukseni ovat melko lyhyitä eivätkä sisällä pornoa ja seksiakti kuvauksia kovinkaan paljon, tai saatan laittaa niitä tuonnempana ja jutut ovat lähinnä rakkaudella väritettyjä lyhyitä tapahtumakohtauksia sekä kuvalinkkejä ja videoita, samat kuvat jutut saattavat löytyä myös kuvapalstalta hieman lyhennettynä.

Kohteeni on suurin rakkauteni Robert jonka jotkut saattavat ehkä tunteakin jostain ;) Ja se on täysin lukijan oman mielikuvituksen varassa haluaako jutut nähdä fiktiona vai aitona tapahtumana oikeasta elämästä.

Lauantai ilta siellä jossakin sykkivän metropolin sydämessä...

Meillä oli Robertin kanssa todella ihana lauantai-ilta. Olimme ensin kuntosalilla pari tuntia rehkimässä. Kovasti tuli treenattua ja ennen kaikkea Robertille on tärkeää pysyä kondiksessa jo ihan työnsäkin takia koska se on melko fyysistä. Kävimme myös saunassa ottamassa hyvät löydyt, itse rakastan saunassa käyntiä todella paljon etenkin viileimmillä ilmoilla ja Robertkin nautti siitä silmin nähden ja heitteli vettä kiukaalle oikein olan takaa.

Kuntosalin jälkeen Robert ajelutti minua sen autolla kaupungilla illan jo hämärtyessä, kaupungilla oli melko hiljaista, mutta ajoreissut Robertin kanssa ovat ovat melkoisen hauskoja. Robert saattaa innostua joskus laulamaan autossa kun stereoista tulee joku hyvä biisi, luoja, että se poika tykkää todella laulaa enkä laita pahakseni lainkaan koska Robertin ääntä on ilo kuunnella kun se on niin monisävyinen ja korkeat äänet etenkin ovat erittäin hillittömiä ja joskus ne saavat aivan kylmät väreet kipunoimaan pitkin selkärankaani, eli pakko tunnustaa, että ääni Robertilla on melkoisen mahtava.

Loppu iltamme jäikin kahdestaan oloon melko lyhyeksi koska Robertin täytyi lähteä laulamaan niiden keikalle kun niitten bändi on niin hillittömän suosittu. Tietenkin olen aina jos mahdollista mukana katsomassa Robertin esityksiä ja videolle niitä tallentamassa niin paljon kuin mahdollista. Alla video meidän lauantai illasta. Loppu yön tapahtumat ovatkin sitten toinen kertomus kokonaan...

http://www.youtube.com/watch?v=ki3TpFZY7cU

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute