Koodi-puhelin
Nöyryytystä
Alistuja

Olin jättänyt ilmoituksen nettiin, jossa hain miestä tai useampaa nöyryyttämään ja hyväksi käyttämään minua. Olin jo pitkään haaveillut tällaisesta kokeilusta ja nyt rohkaistuin kokeilua tekemään. Vastauksia sain muutaman, joista mielenkiintoisin ja pervoin oli kahdelta viisikymppiseltä mieheltä. Nyt olin vapisevin jaloin matkalla heidän luokseen.

Saavuin sovittuna aikana oven taakse ja pienen hetken epäröityäni rohkaistuin painamaan ovikelloa. Oven avannut mies käski tulla sisään. Mies esitteli itsensä Makeksi ja sisällä odottanut toinen kaveri sanoi olevansa Juha. Yritin esitellä itseni, mutta minun käskettiin olla hiljaa. Make käski riisuutumaan, joten aloin heittämään vaatteita pois. Minulle huudeltiin ohjeita ja rivouksia, käskettiin kääntyilemään ja pyllistelemään. Lopulta olin alasti miesten katsellessa ahnaasti minua. En oikein tiennyt miten olisin.

Juha käski minun kääntyä ympäri ja esittelemään oikein kunnolla pyllistämällä ja levittämällä millaista reikää heille olisi tarjolla. Olin punainen kuin krapu kun tein käskyn mukaan. Reikää tökittiin sormella ja persettäni läpsittiin. Lopulta Make lähti kohti kylpyhuonetta ja käski konttaamaan perässä. Tiesin jo mitä olisi luvassa. Olinhan juuri heidän pervoihin ehdotuksiinsa sähköpostissa ihastunut. Minulle annettiin naisten pikkuhousut ja sukkahousut ja käskettiin pukea ne päälle. Tein käskyn mukaan miesten naureskellessa ja pilkatessa vieressä. Sain käskyn kyykistyä ja kusta ja paskantaa housuihin. Olin pidätellyt aamusta asti, joten kumpikin käsky oli helppo täyttää jännityksestä huolimatta. Pinnistin ja tunsin kuinka lämmin suihku alkoi kastella housuja ja valumaan pitkin lahkeita. Pikkuhiljaa myös tiukkana oleva housujen takaosa alkoi pullistumaan ja lämmin paska rusentui persettäni vasten. Make käski katsomaan samalla häntä silmiin ja tunsin itseni todella nöyryytetyksi miesten nauraessa ja haukkuessa minua. Pian olin aivan märkä ja housut täynnä paskaa. Juha käski istumaan wc-pytyn kannelle ja tein työtä käskettyäni. Paska musertui ja tursui joka suuntaan. Sitä nousi housuista selkääni ja valui lahkeisiin.

Seuraavaksi oli miesten vuoro tehdä tyhjennys. Minut käskettiin lattialle polvilleen ja pian kaksi kusisuihkua kasteli minua joka puolelta. Kun suihkut hiljenivät hiukseni valuivat kusta ja sukkikset olivat läpimärät. Minut käskettiin selälleni lattialle. Tunsin kuinka nyt niljakkaaksi muuttunut paska litsaantui selkäni ja perseeni alla. Make käski vetää housuja sen verran alas, että kyrpä tulee näkyviin ja kävi sitten kyrvän päälle kykkimään. Juha taas kävi kasvojeni päälle ja käski avaamaan suun. Pian tunsin kuinka kyrpäni päälle alkoi valumaan lämmintä paskaa ja samalla suuni alkoi täyttymään kamalan makuisesta pötkylästä. Miehet olivat selvästi pantanneet tätä varten sillä paskaa tuli valtavasti. Pian oli suu täynnä ja naamallani iso keko paskaa. Samoin koko alapääni oli paskan alla. Make käski vetää housut takaisin ylös. En ollut luvannut niellä paskaa ja miehet tuntuivat pitävän sopimuksesta kiinni. Sen sijaan Juha käski tunkemaan suun niin täyteen paskaa kuin mahtuu ja pitämään ne suussa kunnes toisin sanotaan. tämän jälkeen sain käskyn hieroa loput paskat vartalooni ja sitten käydä hieromaan housujani edestä ja takaa niin että paska kunnolla möyhentyy kyrpääni ja perseeseeni. Minua alkoi jo kuvottaa ja viimeinenkin kiihottumisen merkki oli tiessään. Olin todella nöyryytetty.

Lopulta miehet saivat tästä huvista tarpeekseen ja minun käskettiin riisua housut pois ja käydä kontalleen. Make otti letkun ja suihkutti kovalla vesisuihkulla perseeni ja vartaloini puhtaaksi paskasta. Suuni jäi edelleen täyteen paskaa enkä saanut lupaa sitä sylkäistä poiskaan. Juha kävi hakemassa kylppäriin keittiöstä tukevan tuolin ja minun käskettiin käydä tuolin päälle mahalleni. Jalkani ja käteni sidottiin kiinni tuolin jalkoihin. Olin todella epämiellyttävässä asennossa enkä pystynyt liikkumaan. Make rasvasi persettäni ja Juha otti kaapista leluja ja asetti ne kauhistuneiden silmieni eteen lattialle. En pystynyt protestoimaan suuni ollessa täynnä paskaa, joten yritin vain riuhtoa. Lattialla oli kolme dildoa, joista pieninkin oli isompi kuin keskimääräinen miehen kyrpä. Suurin oli varmaan 6-7cm paksu ja lähes 30cm pitkä. Eli valtava.

"Alan nyt työntelemään näitä perseeseesi ja saat ennen jokaista dildoa mahdollisuuden perua työntämisen nielaisemalla suun tyhjäksi.", Make sanoi. "Haluatko nielaista?" Ravistelin päätäni, ja pienin dildo napattiin käteen ja lähti työntymään perseeseeni. Sekin oli niin iso, että työntäminen sattui valtavasti. Make ei tuntenut armoa vaan työnsi dildon perille asti ja alkoi työnnellä sitä edes takaisin. Kyyneleet valuivat silmistäni miesten nauraessa tukalalle ololleni. Pian sain uuden mahdollisuuden niellä paskat suustani, mutta en suostuisi siihen ikinä. Niinpä dildo vaihtui jo keskikokoiseen, mikä tuntui venyttävän perseeni jo äärirajoille. Ihmettelin miten selviäisin suurimmasta. Make nussi dildolla persettäni rajusti välillä vetäen sen pois kokonaan vain survaistakseen sen takaisin. Lopulta dildo nykäistiin pois ja asetettiin paskaisena eteeni. Tunsin kuinka reikäni jäi hieman auki. "Saat hieman mietintä aikaa viimeiseen kysymykseen, sillä kun tuo monsteri on käynyt perseessäsi, siinä ei ole enää mitään nussittavaa", Juha sanoi ja tunsin hänen työntävän oman kyrpänsä sisään. Se tuntui dildon jälkeen pieneltä, vaikkei mitenkään pieni ollutkaan. Helpotus vaihtui tuskaksi Juhan päästessä kunnolla vauhtiin. Pano oli todella rajua ja tunsin kuinka perseeni todella raiskattiin rikki. Välillä nussi Make ja taas vaihdettiin. Perseeni oli ammollaan ja odotin vain milloin tästä tulisi loppu. Lopulta miehet ruiskivat spermat vuorotellen naamalleni.

Nyt tuli kohtalokas kysymys. Perseeni oli jo niin polttavan kipeä, etten enää halunnut sinne mitään, niinpä yritin nielaista paskaa suustani, mutta paha olo voitti joten yökkäsin sen ja muut suussani olevat paskat lattialle. "Homma selvä. seivästetään pikku paska", Make sanoi. Yritin huutaa vastaan ja riuhtoa itseni irti, mutta miehet vain nauroivat Juha nappasi valtavan dildon ja alkoi ujuttaa sitä hellään reikääni. Ihme ja kumma kyllä se sinne upposi, vaikka sattuikin kamalasti. Itkin miesten työnnellessä dildoa sisälläni. Lopulta dildo vedettiin sisältäni ja tunsin, että reikäni oli ammollaan. Make työnsi kyrpänsä reikään ja aloitti kusemaan. Tunsin perseeni täyttyvän kusella. Juha teki vielä saman tempun ja painoi lopuksi reikääni ison anustapin.

Sitten minut käskettiin suihkuun ja pukemaan. Tappia en saanut ottaa pois. Saisin kuulema koti matkan muistella tapahtumia kusta ja tappi perseessä. Ei siinä muu auttanut. Kävely oli hankalaa, mutta yritin parhaani mukaan selviytyä kotimatkasta.

Kotona vedin todella kipeästä reiästäni tapin pois ja istahdin pytylle itkemään ja paskantamaan persettäni tyhjäksi nöyryyttäjien kusesta.

Tarina ei ole totta, mutta haluaisin tällaisen kokea todella. Laittele viestiä, mikäli olet kiinnostunut nöyryyttämään hoikkaa 28-vuotiasta kaveria.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute