Koodi-puhelin
Merellä
mikko

Olin jälleen risteilemässä Ruotsiin kaverieni kanssa. He makasivat sammuneina jo hytissä kun lähdin vielä vähän rilluttelemaan. Menin laivan keulabaariin seuraamaan menoa. Tilasin drinkin ja menin pöytään istumaan. Eräs mies käveli ohitseni ja kysyi saako istua seuraan? Totesin hänelle että mikäs siinä. Mies alkoi selittämään että hän oli nähnyt minut aiemmin baarissa. En tajunnut heti mitä hän tarkoitti mutta sitten hän rupesi selittämään tarkemmin kuinka oli nähnyt minut eräässä Helsingin homobaarissa pitämässä hauskaa.

Hän ei tuolloin ollut uskaltanut tulla juttusille koska pelkäsi reaktiotani mutta nyt hän oli ottanut vähän alkoholia eikä ollut muita hinttejä apajilla. Naurahdin ja niin teki myös hän. Mies esitteli itsensä Martiksi ja sanoi käyvänsä välillä rentoutumassa sekä baarissa että risteilyllä. Hänestä oli hämmästyttävää että kohtaamme näin samoissa paikoissa. Selitin hänelle olevani kaverieni kanssa matkassa (jotka tosin makasivat sammuneena mutta en halunnut ottaa riskiä) ja halusin pitää salaisuutena koko homojutun. Hän nyökytti ja sanoi ymmärtävänsä. Kysyi kuitenkin sen jälkeen lähtisinkö hänen hyttiinsä pitämään hauskaa.

Sydämeni pamppaili. Pitäisikö sitä lähteä vai ei. Kysyin miehen hytin numeron ja hänen sanottuaan sen, tajusin ettei se ollut edes samalla kannella. Kehotin häntä lähtemään sinne edeltä ja vinkkasin silmää. Martti nousi pöydästä ja taputti olkapäätäni kävellessään ohi. Odotin viisi minuuttia ja suuntasin tieni hissille joka vei Martin kannelle. Etsiskelin hetken aikaa tietä hytille sillä niitä oli vieri vieressä. Lopulta löysin oikean hytin, se oli aivan käytävän perällä. Koputin oveen ja odotin. Koputin uudelleen ja Martti kurkkasi oven raosta. Nähtyään minut, hän levitti ovea jotta mahduin sisään. Martti sulki oven.

Havaitsin hytissä toisenkin miehen, hän esittäytyi Esaksi ja kaatoi minullekin juotavaa. Istuimme alas sohvalle ja Martti kysyi mitä tuumaisin siitä jos hän ja Esa panisivat minua yhdessä? Suutani alkoi äkkiä kuivata ja sydän pamppaili entisestään. En tiennyt mitä sanoa mutta Martti jo nousi ylös ja ojensi kätensä. Hän nosti minutkin ylös ja Esakin oli jo seisaallaan. Miehet alkoivat riisua minua ja en voinut vastustella. Himo vei vallan.

Martti nuoli ja suuteli minua samalla kun Esa jo kosketteli kulliani ja palleja sekä nuoleskeli persettäni. Kosketin Martin kalua ja havaitsin sen olevan jo yhtä kovana kuin omanikin oli. Esan kivikova kullikin kosketti jo pakaroitani. He työnsivät minut pedille selälleni ja perseeni nuoleminen jatkui. Esan runkatessa kaluaan hieman kovemmaksi, Martti nuoli ja venytti ryppyreikääni työntäen sinne ensin sormeaan ja sen jälkeen toistakin, kolmatta. Voihkin ja tunsin kuinka kipeää se aluksi teki mutta vähitellen perseeni taisi venyä ja tottui. Oli neljännen sormen aika ja Martti pystyi jo työntämään kämmenensä perseeseeni, vain peukalo jäi ulos. Hän sanoi eiköhän tämä ala jo olla.

Tiesin että seuraavaksi saisin kyrpää sisääni. Esa veti minut ylös, Martin käydessä sängylle selälleen. Esa pyysi minua asettumaan Martin kullille. Varovasti siirryin sen päälle ja työnsin persettäni sitä kohti. Aah, voihkaisin kun se upposi sisälleni. Martti ojensi kätensä ja veti minut rintaansa vasten. Halasimme ja Martti kuiskutti korvaani että Esa tulee mukaan. En heti tajunnut mitä hän tarkoitti mutta Esan kulli kosketti jo Martin kyrpää ja seuraavaksi tunsin sen jo perseelläni. Esa työnsi kyrpäänsä sisään ja huusin tuskasta. Martti peitti suuni jottei meitä häirittäisi. Kuinka ollakaan, miesten kyrvät olivat molemmat jo sisälläni kun tunsin niiden liikkuvan ja miehet kiimaisina voihkivat niiden hangatessa perseeni lisäksi myös toisiaan. Tunsin olevani todella haluttu.

Yritin liikuttaa persettäni parhaani mukaan ja lypsää miesten kulleja. Siinä hieman onnistuinkin kunnes Esa alkoi nussimaan oikein kunnolla. Hän pani reikääni kiihtyneeseen tahtiin ja ruiski lastit perseeseeni kunnes veti kullinsa ulos. Loput lensivät alaselkääni ja perseelleni. Martti alkoi myös nussimaan spermaisena valuvaa hanuriani ja ruiski itsekin lopulta lastit syvälle sisälleni. Tämän jälkeen he pukivat päälle ja lähtivät tupakalle.

Makasin sängyllä leväten ja tunsin kuinka perseeni oli aivan märkä ja valutti avonaisena spermaa ulos. En välittänyt enää sillä olin niin kiimoissani etten edes ehdottanut niiden käyttöä. Tahdoin vain saada miesten kyrpää sisääni mutta en arvannut saavani niitä samaan aikaan. No, kokemus tämäkin. Makasin edelleen alasti jalat koulussa kun miehet tulivat takaisin. He riisuivat itsensä alasti. Esa istui rintani päälle varoen polvilleen ja työnsi munan suuhuni. Imin sitä ahnaasti. Martti levitti jalkani ja tunsin taas kyrvän perseessäni. Martti nytkytti ja nussi rakoani Esan antaessa kulliaan suuhuni. Mmm..

Miehet vaihtoivat paikkaa ja Martti toi spermaisen kalunsa nuoltavaksi. Imin sitäkin ahnaasti kiimoissani samalla kun Esa nussi reippaasti reikääni poraten. Sitten miehet nousivat kimpustani ja pyysivät polvilleen lattialle. Kävinkin. He toivat kullinsa kasvojeni eteen ja runkkasivat. Vaistomaisesti avasin suuni ja pian sain spermaa naamalleni, suuhun ja jopa silmääni. Tukkanikin sotkeutui. Miehet kehuivat minun näyttävät todella irstaalta ja katsoin itsekin peiliin. Tosi mahtava näky.

Tohkeissani aloin runkata ja vatkasin kaluani. Miehet istuivat alas eteeni ja avasivat suunsa. Runkkasin kovempaa ja kovempaa kunnes laukesin. Roiskin suuret lastit kummankin kasvoille. Lopulta kävimme yhdessä lepäämään ahtaalle pedille ja nukuimme pitkään. Aamulla heräsin ja katsoin kelloa. Hitto, kaverit ovat varmaan jo heränneet sillä kello oli paljon. Perseeseeni sattui ja siistin itseäni hätäisesti pukiessani päälleni. Sitten juoksin hytistä ulos ja suljin oven. Miehet jäivät nukkumaan.

Suuntasin omaan hyttiini ja kaverit olivat juuri heränneet. He kysyivät missä olin ollut, sainko? Vastasin olleeni yötä toisessa hytissa ja saaneeni - useaan kertaan!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute