Koodi-puhelin
Mökillä jessen kanssa
jape88

Sain tädiltäni puhelin soiton eräänä kesä iltana. Hän tarjosi minulle töitä mökiltään jossa pitäis tehdä pientä remonttia. Kiinnostuin heti asiasta koska tiesin tätini maksavan hyvin. Raha totta kai kelpasi 21-vuotiaalle opiskelija pojalle,koska kesätöistä ei ollut tietoakaan. Sitten täti kertoi että saisin mökille avuksi hänen uuden miehensä pojan Jessen. Olin nähnyt Jessen pari kertaa aiemmin. Semmoinen ylimielinen 18w nulikka. Sanoin tädille että täytyy miettiä asiaa... Täti heitti heti kehiin porkkanan ja lupasi laittaa heti tilille 500 euroa. No ei siinä auttanut ku suostua. Seuraavana aamuna lähdin hyvissä ajoin ajelemaan tätini mökille koska matkaa oli melkein 300 km. Olin perillä ennen tätiä ja ajattelin siinä käydä uimassa ennen ku ne tulee. Olin juuri kuivaamassa itseäni kun he tulivat perille.

Jesse nousi autosta ja olin heti että wau. En muistanutkaan miten hyvän näköinen se olikaan: tummat hiukset pituutta ehkä 170 cm painoo 50kg ja aivan ihanat siniset isot silmät. Kietaisin äkkiä pyyhkeen lanteilleni että seisokkini ei olis näkynyt uimapöksyistä. Katseltiin siinä remppakohteet ja täti täytti jääkaapin ja jätti meille käyttörahaa että voidaan käydä kaupassa.

Minä asetuin aittaan asustelemaan ja Jesse mökkiin. Oltiin oltu jo pari päivää mökillä ja tehtiin ulkomaalausta. Yhtäkkiä Jesse huutaa: Jape voitko tulla kaveriksi. Menin sitten mökin toiselle nurkalle ja kysyin että mitäs nyt? Voitko sä pitää mun jaloista kii ku nousen tohon tellingin päälle ja maalaan laipion? Pelottaa että puton alas. No totta kai voin pitää, vastasin. Jesse nousi tellingille ja pitelin sitä jaloista kii. Sitten käännyin ylös päin ja huomasin taas että miten hyvännäköinen perse Jessellä oli. Iltaisin aitassa olin runkannut ja aatellut Jessen ihanaa persettä... No totta kai mulla alko heti seisomaan ku siinä kattelin Jesseä... Saatiin sitten siltä päivältä maalausurakka tehtyä ja illalla laitoin saunan lämpiämään. Kannoin saunalle vedet ja kävin vastat tekemässä. Hain sitten meille kylmät oluet ja menimme sanalle. . Rupesin heittämään vaatteita pois ja olin jo heittänyt kaikki muut vaatteet pois enää päällä oli t-paita. Käännyin ympäri ja huomasin Jesse n katselevan minua hymyillen. Tiesin kyllä että mulla on hyvä kroppa, oon hoikka painoo ehkä 60 kg ja pituutta semmoiset 177 cm. Blondit pystyt hiukset, pari läväriä ja pari tribaalitatskaa. Karvat sheivannu pois joka kohdasta.

Viskasin paidan penkille ja painuin oluen kanssa saunaan... Kerkesin viskellä löylyä jo jonkin aikaa ennen kuin Jesse tuli naama punaisena saunaan. Istuttiin siinä sitten rinnakkain pitkän aikaa hiljaa löylyä viskellen... Jesse vilkaisee minua ja alkaa änkyttämään ettäs sori se äskönen. Mut sulla oli vaan niin seksikäs kroppa. Olin vähän aikaa hiljaa ja kysyin että ootko sä homo? No kai mä oon. Mä menin täysin sanattomaksi siinä ja Jesse luuli et suutuin. Jesse hyppäs lauteelta alas ennen ku kerkesin sanoa mitään järkevää. Menin Jessen perään ja näin ovelta Jessen olevan jo mökin ovella ,ajattelin jatkaa saunomista ja käydä myöhemmin juttelemassa Jessen kaa.

Olin jo menossa mökille mutta matkalla tuli mieleen että haen oluet meille perunakellarista. Koputin mökin oven mutta vastausta ei kuulu. Käänsin oven kahvaa ja aukaisin oven. Huhuilin Jesse ä ovelta ja menin sisälle etsien katseellani Jesseä. Kundia ei näy missään ja suuntasin hänen ovelleen. Koputin oveen ja menin sisään huoneeseen, näin lattialla pakatun matkalaukun ja Jessen istumassa sängyn laidalla ja itkemässä. Menin Jesse n viereen istumaan ja kysyin mikä on? No ku sä suutuit mulle ku kerroin sulle että oon homo. Mä lähden aamulla täältä mökiltä helvettiin niin saat olla täällä ihan rauhassa. Ei tartte pelätä että tämmönen hintti sua katselee. Istuin vähän aikaa hiljaa siinä Jesse n vieressä... Älä lähde, jää tänne mun kaa. Mua ei haittaa vaikka sä katselet mua. Niin mäkin kattelen sua. Jesse katseli mua ihan hölmistyneenä siinä mun vierellä minä naama punaisena häveten äskeistä purkausta. En olis ikinä uskonut että kertoisin mitään tuommoista noin vaan. Siirsin käteni varovasti Jessen reidelle ja puristin hellästi. Siirryin Jesseä lähemmäksi ja suutelin Jesseä varovasti. Vedin äkkiä pääni pois ja pyysin anteeksi. Älä pyytele anteeks vaan suutele mua uudelleen. Suutelin eka hellästi sitten vaativammin hellästi huulestä näykkien. Jesse nousi ylös ja laskeutui syliini istumaan hajareisin, tarttuen paitaani kiinni ja ottaen sen pois päältäni. Hitaasti hän alkoi suudella minua korvasta samalla näykkien siirtyen siitä suutelemaan kaulaani jatkaen matkaa hitaasti rinnalleni. Menin aivan sekaisin ja kippasin Jesse t sängylle selälleen makaamaan. . Nostin varovasti Jesse ä ylöspäin ja heitin paidan pois. Suutelin Jesse n ihania nännejä siirtyen koko ajan alaspäin kunnes olin ko menossa navan alapuolella... Vilkaisin Jesseä kysyvästi ja Jesse nyökkäsi antaen luvan siirtyä alemmas. Tartuin varovasti verkkareiden vyötäisiin kiinni ja riisuin Jesse ltä housut jättäen pienet bokserit jalkaan. Aloitin suutelemalla Jesse n varpaita siirtyen ylöspäin. Kuulin kuinka Jesse huokaili mielihyvästä. Pääsin boksereitten kohdalle ja painoin huuleni kankaan läpi Jesse n kalulle joka oli jo kovana kiimasta. Otin Jesse n kalun hieman pois boksereista ja aloitin hellän suihin oton... Kuulin kuinka Jesse huokaili ja läähätti nopeutin suihin ottoa ja ei mennyt pitkään ku Jesse alkoi tärisemään alkoi huutamaan että mä tulen ja siinä samassa suuhuni ruiskahti ihanaa maukasta spermaa. Jatkoin vielä kyrvän imemistä hetken aikaa ennen kuin siirryin suutelemaan Jesseä...

Tarinaan tulee jatkoa jos haluatte kuulla miten jatkuu...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute