Koodi-puhelin
Jälleen doggailemassa
Lutkapoika

Vaikka toistankin itseäni, haluan kertoa taas yhden doggailutapauksen. Tämä tapahtui viime talvena Keravan levarilla.

Oli ilta, kello 21 ja pakkasta oli noin 5 astetta ja ajattelin että ei varmaan ole paljoa liikettä, mutta kun mieli teki taas, niin liikkeelle oli päästävä.

Pukeuduin kotona melko sovinnaisesti; paksu talvitakki, lyhyt sellainen ja tiukat farkut ja bootsit.

Farkkujen alle nahkaiset biket rotsin alle ei mitään. Autossa oli kuitenkin lämmin ja pystyisin ajan tappamiseksi vetelemään nännejäni kun ei olisi paitaa esteenä.

Kun pääsin levikkeelle, oli parkissa kaksi autoa, rekka ja henkilöauto.

Henkilöauto oli käynnissä.

Nousin ulos ja pistin tupakaksi. Huomasin että pikkuauton kuski katsoi taustapeilistä minua. Käännyin ympäri, kouraisin persettäni ja kävelin metsään.

Metsässä lähdin kiertämään puiden takana kohti rekan nuppia nähdäkseni, olisiko siellä lämmintä syliä tarjolla. Samalla huomasin henkilöauton kuskin tulevan perässäni polkua pitkin. Olin jo rekan sivuikkunan kohdalla noin viiden kuuden metrin päässä rekasta. Pysähdyin, sammutin röökin ja aloin riisua farkkujani. Laskin farkut puolireiteen ja mies takanani alkoi muitta mutkitta hivellä pakaroitani. Itse aloin kouria hänen housuetumustaan ja tunsin kovettuvan kalun. Näin kasvot rekan sivuikkunassa. Ensin nopea vilkaisu, sitten toinen ja lopulta hetki tuijotusta. Sitten kuski nousi seisomaan hytissä ja esitteli seisovaa kyrpäänsä. Nuolin huuliani ja mies avasi rekan oven. Nostin farkkujani ja lähdimme molemmat kohti rekkaa. Kiipesimme sisään ja ovi ja verhot kiinni.

Rekkakuski puhisi kiimaisena ja hänen varsin komea kyrpänsä valutti limaa. Otin takkini taskusta poppepullon ja laitoin sen kojelaudalle. Sitten riisuin nopeasti itseni jättäen vain biket. Rekkakuskikin riisui t-paitansa ja muuta hänellä ei ollutkaan. Olin polvillani keskellä hyttiä ja maistoin kuskin munaa. Suolainen kiimalima kiihotti ja tunsin taas kädet pakaroillani. Nousin seisomaan pitäen kalua edelleen suussani ja takanani oleva mies alkoi nuolla pakaroitani ja vakoani.

Pyysin rekkamiestä käymään selälleen sängylle. Kävin hänen päälleen mahalleni ja toinen mies tuli vielä selkääni. Yritin liukua kuskin päällä ja hangata kyrpiämme vastakkain mutta asento oli hankala.

Vaihdoimme asentoa. Riisuin biket pois ja kävin kuskin kanssa kuusysiin. Kummallakin oli muna suussa ja otin popen kojelaudalta, avasin sen ja aloin nuuskuttaa.

Voi vittu taas mikä himon aalto jysähti lävitseni.

Pyysin kuskia levittämään persettäni kolmannelle miehelle. Tämä ymmärsi vinkin ja toi naamansa takaisin vakooni. Mies nuoli vakoa ylös ja alas ja kasteli kielellä reikääni. Uskomaton tunne kun saa palvoa suussaan isoa aikuisen jässikän limaista kyrpää ja puristella ja hyväillä karvattomia palleja samalla kun oma kulli liukuu saman miehen suussa ja persettä imetään ja levitellään ja nuollaan ja valmistellaan nussittavaksi.

Tykkäsin tästä asennosta. Hyväilin kuskin palleja, reisiä ja välillä työnsin käteni hänen vatsalleen, väliimme, hyväillen karvaista vatsakumpua.

Kuski päästi hetkeksi kyrpäni ulos suustaan ja otti toisen miehen kullin suuhunsa. Hetki näin ja pakarani levitettiin aivan levälleen neljän käden toimesta. Kullini liukui kuski suuhun ja tiesin mitä olisi tulossa. Otin poppea ja rentoutin reikääni.

Värähdin kun tunsin märän terskan kiimareiälläni.

"Sisään, paina sisään", huokaisin ja mies painoi.

Mies piti kiinni lantioltani ja alkoi naida. Pyysin miehiä hakkaamaan pakaroitani. Otin taas poppea. Panijani jatkoi rytmikästä nussimista ja alkoi läiskiä avokämmenellä kankkujani. Vähän aikaa hakattuaan tunsin pakaroillani ihanan kihelmöivää kuumotusta ja aloin huohottaa lähestyvää orkkua.

"Multa tulee kohta", varoitin miehiä.

Kuski päästi kullini ulos suustaan ja alkoi nuolla pallejani. Itse otin munaa suuhun imien niin kovaa kuin pystyin ja puristelin reikääni yrittäen saada sen supistumaan ja lypsämään panomiehestä mehut irti.

Kuski alkoi taas imeä ja vain hetken päästä mumisin muna suussa, että tuleeeeee!

Laskin liemeni kuskin suuhun ja supistelin ja imin minkä jaksoin ja pystyin.

Kuski sai ekana. Hän tuli suuhuni voimalla ja nielin joka pisaran, niin hyvältä hänen spermansa maistui.

Ja alta minuutin panijani karjaisi ja laski spermansa sisääni lysähtäen päälleni makaamaan.

Makasimme hetken, minulla edelleen kuskin kulli suussa ja omani hänen suussaan. Panomies veti ekana itsensä ulos ja alkoi etsiä paperia. Nousimme sitten kaikki ylös ja kiiman viimeisenkin aallon haihduttua pukeuduimme (paitsi kuski) ja meidän kaksikkomme poistui autosta takaisin parkkikselle.

Toivoteltiin kiitokset ja moit ja lähdettiin liikkeelle. Parkkiin ei onneksi ollut tullut ketään panomme aikana, koska se olisi saattanut kuulua auton ulkopuolellekin:)

Palasin siitä kotiin taas yhtä spermantuoksuista kokemusta rikkaampana ja aion käydä vastakin pääkaupunkiseudun levähdyspaikoilla leväyttämässä reisiäni...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute