Koodi-puhelin
Taidetta
mikko

Eräässä homolehdessä mies haki ilmoituksella seuraa. Siinä luki lyhyesti "alastomuutta vanhemman miehen kanssa kaihtamaton noin kolmekymppinen mies, tule valokuvattavaksi päivän ajaksi. Maksan palkkion." Alla oli numero ja soitin siihen. Vanhempi miesääni vastasi ja kertoi paikan edelleen olevan avoinna. Kyseli minusta ja millainen olen - sillä ei ollut kuulemma edes väliä, hän vain tahtoi tietää muuten vain. Kysyin mitä hän tahtoo tehdä ja sain vastaukseksi että hän tahtoo kuvata minua itsensä kanssa eroottisissa asennoissa omiin kokoelmiinsa, toki ilman kasvoja. Suostuin sillä en nähnyt asiassa mitään sen kummempaa.

Tapasimme parin päivän kuluttua hänen kotonaan. Mies asui toisessa kaupungissa joten vajaan tunnin köröttelyn jälkeen olin perillä navigaattorin osoittamassa paikassa. Soitin ovikelloa ja ovi avautui. Mies kysyi olinko Mikko? Vastasin olevani ja hän pyysi peremmälle. Hänen olohuoneensa oli kuin jokin valokuvastudio. Mies lupasi minulle 100 euroa jos olisin päivän ajan hänen käytettävissään. Suostuin.

Hän pyysi minua riisuutumaan ja itsekin hän riisuutui aivan alasti. Mies kertoi minulle että valokuvaus alasti kiihotti häntä ja valokuvaus oli hänen lempiharrastuksensa. Vähän pervoa, ajattelin mutta ajatus miellytti minuakin. Kun olimme riisuneet, mies ihasteli minua selvästi hetkisen ja näytti sitten aiempia napsimiaan kuvia. Niissä erikokoiset ja mittaiset miehet poseerasivat kiihottavissakin asennoissa. Osa pyllisti, osa suorastaan kysyi kyrpää sisäänsä kuvissa mutta kenenkään naamaa ei näkynyt. Mies kysyi tahtoisinko olla seuraava? Nyökkäsin.

Poseerasin ja vaihtelin asentoa miehen kuvatessa minua. Olin osin peiton alla ja päällä. Tunsin kuinka kamera ahmi minua itseensä ja minulla alkoi seistä. Kamera kävi ahnaammin kiinni ja kuvaajallakin heijari oli jo kovana. Keskeytimme hetkeksi ja mies siirsi kuvat koneelle. Katsoimme niitä ja mukavilta näyttivät kunnes lipsahti pari kuvaa joukkoon jotka olivat ilmeisesti edellisen mallin aikana otettuja. Siinä miehen huulet lähes koskettivat kuvaajan kovana seisonutta kyrpää ja toisessa kuvista oli kalu melkeinpä koskettamassa ryppyistä persereikää. Kolmannessa kuvassa kiimatipat valuivat kullin päästä.

Sanoin miehelle että minua kiinnostaisi juuri tuollaiset kuvat. Hän ilahtui ja kertoi että oli tahallaan sotkenut ne joukkoon jotta hän näkisi oliko minulla kiinnostusta. Jatkoimme kuvauksia ja kuvaajalla alkoi jälleen seistä. Otimmekin lähikuvaa suustani ja hänen kullistaan kun miehen yllätykseksi imin hänen kovan kalunsa syvälle suuhuni. Hän huokasi syvään ja oli pudottaa kameran. Mies kysyi tahdonko tätä todella? Kulli suussani mumisin kyllä ja jatkoin sen imuttelua. Katsoin anelevasti ylöspäin kun salama räpsyi. Minullakin seisoi kivikovana sillä tunsin alistuneeni ja pidin siitä.

Seuraavaksi pyllistelin kameralle ja levitin pakaroitani. Mies toi kullinsa perseeni lähelle ja kuvasi sitä. Peilistä näin kuinka lähellä se oli koskettaa minua. Olin kontillani ja työnsin persettäni vaivihtaa taaksemmas. Miehen kulli osui persvakooni ja hän säikähti hieman mutta äkkiä hän laski kameran alas ja siirtyi sivullemme. Hän laittoi videokameran asemiin ja varmisti että kuvakulma on paras mahdollinen. Se kiihotti meitä molempia.

Tämän jälkeen hän tuli jälleen luokseni muna kovana pystyssä ja otti lantioltani kiinni. Mies asetti ison suonikkaan kyrpänsä vakooni ja tuli sisääni kokonaan. Peilistä näin kuinka hän nautti hanuristani ja voihkin itsekin aivan kiimoissani. Oma kullini seisoi aivan kovana jalkovälissäni. Mies kairasi persettäni pitkin työnnöin ja vedoin hyvän aikaa kunnes vetäytyi ulos. Hänen kiimaiselta näyttänyt kullinsa seisoi edelleen kovana. Minua hymyilytti koska mies oli onnistunut likaamaan sen perseessäni. Hups.

Hän haki kameran ja käännyin selälleni. Hän asetti sen kuvaamaan niin että kamerasta näkyi kun hän nussii minua perseeseen edestäpäin. Mies tuli päälleni ja asetti likaisen kyrpänsä peräreiälleni jonka jälkeen alkoi kunnon kiimainen pano. Hän työnsi ja veti kyrpäänsä rajustikin ja tätä jatkui pitkään. Pian mies murahti ja sain spermaiset terveiset perseeni sisuksiin. Aah mikä ihana tunne.

Lepäsimme vierekkäin hieman kunnes aloimme katsomaan filmin tuotoksia. Siinä näkyi ihanasti kuinka perse sai kunnolla kyrpää ja lopuksi kyrvän sukeltaessa sinne viimeisiä kertoja, se pumppasi lastit sisään jotka valuivat vedon kera osin jo ulos. Kyrpä sukelsi uudelleen spermaiseen reikään, vain laskeakseen sinne lisää ihanaa spermaa. Kaluni kovettui uudelleen ja runkkasin sitä katsoessani videota. Nousin seisomaan ja laukesin lähes saman tien vieressäni olleen miehen kasvoille ja rinnuksille.

Hän hymyili ja ojensi minulle 100 euroa. Olisin tehnyt saman ilmaiseksikin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute