Koodi-puhelin
Kesä yksin mökillä
Hans

Kesä yksin mökillä 1.

(Jatkoa tarinalle Kalareissu)

Syyslukukausi koulussa oli yhtä myllerrystä. Soittelimme Jussin kanssa toisillemme viikoittain. Silti koin ikävää. Koulussa tunneilla en kyennyt keskittymään opetukseen, kokeet menivät huonosti. Kotona läksyjen teko oli takkuilevaa. Kerta toisensa jälkeen havahduin siihen,että haaveilin yhteisestä hetkistä Jussin kanssa. Käänne tapahtui kun Jussi joululomalla tuli käymään luonani. Hän saapui joulupäivänä ja viipyi vuoden vaihteeseen. Tapanin päivänä vanhempani lähtivät käymään sukulaisten luona koko päiväksi ja me jäimme Jussin kanssa kahdestaan kotiin. Jussi oli juuri eilen saapunut ja meillä oli paljon kerrottavaa toisillemme. Istuimme huoneessani melkein koko päivän. Halusin olla hänen lähellään,mutta Jussi tuntui olevan hieman pidättyvämpi. Olimme kyllä syksyn aikana jutelleet kouluasioistakin. Jussilla tilanne oli vähän helpompi. Hänellä koulumenestys ei ollut laskenut kuten minulla. Nyt tavatessamme otimme asian vakavaan keskusteluun. Mitä tilanteen korjaamiseksi oli tehtävissä. Jussi takoi minulle järkeä päähän. Eihän suhteemme ollut sen ihmeellisempi kuin aikaisempina vuosinakaan. Ennen olimme olleet erossa koko talven ilman suuria ongelmia. Nyt viimeistään oli pakko tunnustaa,että olin rakastunut. Jussi vähän naurahti asialle,koska hän koki suhteemme enemmänkin kaveruutena. Kun olimme juttua käsitelleet useita kertoja , minullekin valkeni,ettei nyt kannattanut ottaa suhdettamme niin vakavasti. Vähitellen oma innokkuutenikin laimeni ja pystyin suhtautumaan Jussiin kaverillisesti. Tajusin,että olosuhteet olivat nyt sellaiset,että oli jatkettava kuin ennenkin. Kumpikin kävimme vielä tahoillamme koulun loppuun. Vaikka koinkin pudotuksen haaveistani maan tasalle , joululoma Jussin kanssa oli hauska. Kävimme paljon ulkona , näytin hänelle kaupunkiamme ja iltaisin meillä oli mukavia keskusteluja. Uuden vuoden aattona olimme ulkona juhlimassa yhdessä muutaman luokkakaverini kanssa. Sinä yönä sain sitten Jussin viereeni nukkumaan vaikkemme jaksaneetkaan mitään harrastella. Sain tuntea hänen läheisyytensä ,vartalonsa omaani vasten ja hänen tuoksunsa,jota olin muistellut kesästä asti. Kun Jussi sitten tammikuun toisena päivänä lähti kotiinsa junalla , hän asemalla vielä vannotti minua huolehtimaan koulun käynnistä. Hän ei missään tapauksessa sallinut,että ystävyytemme vuoksi (=minun haaveideni vuoksi) minun koulun käyntini kärsisi. Lupasin korjata tilanteen ja niin myös tapahtui.

Kevätlukukausi meni nopeasti. Alkoi kirjoituksiin valmistautuminen. Pystyin jälleen keskittymään ja menestys koheni samaan tahtiin. Kirjoitukset menivät odotetusti – ei mitään huippusuorituksia, mutta olin tyytyväinen arvosanoihin. Koulun päästötodistuskin oli kohtalainen.

Pääsin yliopistoon suoraan ilman kokeita todistusten perusteella (siihen aikaan se oli vielä mahdollista) matemaattis-luonnontieteelliseen tiedekuntaan. Ilmoitin kuitenkin meneväni ensin suorittamaan asepalvelukseni ja aloittaisin opiskelun vasta seuraavana syksynä.

Kesäkuussa lähdin sitten armeijaan. Emme ehtineet edes Jussin kanssa tavata ennen lähtöäni. Soittelimme kuitenkin viikoittain. Jussi oli myös päässyt yliopistoon kotikaupunkiini ja oli lähtenyt saman tien armeijaan. Olimme kuitenkin eri varuskunnissa. Sopeuduin nopeasti armeijan tapoihin ja elämänrytmiin. Fyysinen kuntoni koheni nopeasti runsaan liikunnan vuoksi ja olin myös alkanut käydä kuntosalilla. Muu vapaa-aika piti käyttää lepäämiseen – sen verran rankaa touhua se oli. Koulutuksen edetessä jäi enemmän aikaa muuhunkin. Aloin opiskella kieliä. Koulussa olin lukenut pakkoruotsin lisäksi saksaa ja englantia. Minua kiinnosti kovasti myös romaaniset kielet ranska ja espanja. Ostin espanjan kielikasetit ja kirjan. Omatoiminen opiskelu oli kuitenkin melko vaikeaa. Kasetit auttoivat kyllä ääntämisen oppimisessa. Eihän tuon talven aikana uutta kieltä vielä puhumaan oppinut kunhan muutamia sanoja ja sanontoja jäi mieleen. Sain ryhmästäni muutaman hyvän ystävän , joiden kanssa vietimme iltoja usein yhdessä. Hekin käyttivät aikansa enimmäkseen opiskeluun koska olivat pyrkimässä seuraavana keväänä jatko-opiskelemaan. Melko usein nuo hetket kääntyivät keskusteluun kunkin opiskeluaiheesta ja sitä kautta kukin sai rikastetuksi omaa yleistietouttaan. Lomilla kävin kotona ja tapasin kavereita. Soittelimme edelleen Jussin kanssa. Tuolloin ei ollut vielä kännyköitä , joten soittelimme vain kotoa käsin. Viikonloppulomamme ei aina osuneet yhteen – siksi yhteydenpito jäi melko satunnaiseksi.

Vihdoin koitti kevät ja eräänä aamuna herätykseksi soi kasarmin käytävillä ” Ohi on ”-marssi. Se tuntui todella juhlalliselta. Tupamme kunnioitti sitä seisaaltaan kuunnellen ja sen jälkeen hurraten. Se tiesi taas myös jäähyväisiä kavereista , joita ehkä ei enää koskaan tapaa. Vaikka päällimmäisenä oli suuri ilo ja ylpeys palvelun suorittamisesta , jossain mielen sopukoissa kalvoi myös haikeus. Tämä oli nyt toinen kerta kun koin saman tunteen. Silloin totesin, että koko elämähän on kohtaamisia ja eroja – joskus ne ovat huomaamattomia ohimennen tapahtuvia ja joskus taas enemmän tunteita kuohuttavia riippuen ihmisten välisistä suhteista. Armeijakavereita kohtaan ei minulla ollut mitään erityisiä tunteita joten ero oli täynnä riemua vapautumisesta. Samalla riemuitsin myös siitä , että tulevan kesän voisin viettää Jussin kanssa maalla. Olin saanut kesätyöpaikan paikallisesta osuuskaupasta apulaisena ja sain asua Jussin luona.

Vietin pari viikkoa kotona intistä päästyäni. Hengailin kaupungilla ja tapailin muutamia koulukavereitani. Heidän kanssaan istuttiin baareissa ja muisteltiin kouluaikoja, haaveiltiin tulevista, parannettiin maailmaa ja juotiin kaljaa – siis kevyttä ajanvietettä.

Matkustin sitten maalle. Vanhempani tulisivat sinne vasta loppukesästä. Isä oli ostanut mulle käytetyn Ford Cortinan. Pääsin liikkumaan siis melko vapaasti. Ajoin ensin mökillemme. Purin tavarat sisälle ja olin lähdössä Jussin luo. Jussi oli kuitenkin havainnut saapumiseni ja tuli minua portailla vastaan. Seisoimme hetken parin metrin päässä toisistamme ja kuin yhteisestä sopimuksesta syöksyimme toistemme kimppuun. Rutistin Jussia itseäni vasten kaikin voimin ja samaa teki Jussi. - Voi vittu Jussi … mulla on ollut sua ikävä , sain vihdoin soperretuksi lähes itkun sekaisella äänellä. - No hitto … samoin mulla sua , murisi Jussi

Seisoimme siinä rapuilla varmaan vartin toisiamme halaten ennekuin älysimme mennä sisälle. Istuimme tuvan sohvalle päätyihin vastakkain kietoen jalkamme toistemme ympärille. Olimme kumpikin pakahtua uteliaisuudesta kuulemaan toistemme kuulumisia. Kerroimme makeimmat intti-kokemukset ja kaikenlaista kuluneen vuoden varrelta. Jussi kertoi pysyvänsä kotona koko kesän ja mulla oli työt osuuskaupassa maanantaista perjantaihin. Lauantait olivat vapaat. Tämä viikonloppu ennen työni alkamista meillä oli aikaa toisillemme. Kun rauhoituimme kiihkeimmän keskustelun jälkeen, jäin tuijottamaan Jussia suoraan silmiin. Istuin siinä sohvalla pää kallellaan ja katselin edessäni olevaa nuorta miestä rinnassani pakahduttava tunne. Nousin hitaasti polvilleni ja lähestyin Jussia. Otin hänen kasvonsa käsieni väliin ja painoin huuleni hänen huulilleen. Suutelin hänen kasvojaan joka puolelta,kaulaansa ja niskaansa. Käteni hapuilivat hänen vartaloaan,hartioitaan, käsivarsiaan, selkäänsä …. Olin aivan onnesta sekaisin. Jussi vastasi hellyyden osoituksiini yhtä kiihkeästi. Hän vei kätensä paitani sisään ja hyväili rintaani ja selkääni. Hän availi paidan napit ja veti paidan pois päältäni. Tein hänelle samoin. Kierähdimme sohvalta lattialle pehmeän maton päälle. Minä jäin alle ja Jussi kierähti päälleni hajareisin lukiten käteni hartioideni sivuille. Jussi istui lantioni päällä suudellen kaulaani ja rintojani. Olin saada sätkyt joka kerta kun hän imi rintojani. Housuissani oli ahdasta. Tunsin Jussin shortseissa myös tungosta kun hän kumartui ylleni. Jussi vapautti käteni ja aloin kiskoa hänen housujaan alemmas samalla vetäen omia shortsejani nilkkoihin. Jussi nousi sen verran päältäni,että sai heitetyksi housunsa nurkkaan. Jussi asettui makaamaan päälleni. Tunsin kivikovat kyrpämme välissämme. Jussi alkoi liikehtiä kiemurrellen rintaani vasten. Luonnolliset liukasteet helpottivat lantion seudun liikkeitä. Jussi alkoi tehdä naintiliikkeitä lantiollaan. Hänen kyrpänsä liukui kiihottavasti vatsaani vasten. Työntelin lantiollani vastaan. Huulemme hamuilivat toisiaan. Puristin lujasti käsilläni Jussia itseäni vasten. Sitten silmissä sumeni ja korvissa hiljeni. Tunsin vain kuinka lantion pohjasta lähti mieletön hyökyaalto ,joka kouraisi muniani ja kyrpäni syöksi laavansa ulos väliimme. Jussin vartalokin jähmettyi päälleni. Lantio nytkähteli kouristuksenomaisesti ja tunsin vatsallani ja rinnallani lisää kuumaa laavaa. Läähätimme kumpikin mielettömästi. Vähitellen palasimme nykyhetkeen. Jussi hyväili kasvojani käsin ja suudelmin. Minä silittelin hänen vartaloaan käsin. Vähitellen oli pakko nousta ylös. Kävimme suihkussa pesulla vaikka käytettävissä olikin vain kylmää tai haaleaa vettä. Se ei tunteitamme saanut jäähtymään. Jussi kertoi , ettei hänen vanhempansa olleet juuri nyt kotosalla,joten voimme viettää täällä iltaa kahdestaan.

Emme edes pukeneet päällemme kun aloimme touhuilla. Laitoimme ensin iltapäiväkahvit ja söimme sen kanssa hillomunkit,jotka olin tuonut mukanani. Lähdimme saunalle ja panimme kiukaan lämpiämään. Istuskelimme pihassa jutellen ja nautimme alkukesän kauniista illasta hörppien samalla hiljalleen olusia. Vajaan tunnin kuluttua sauna oli valmis. Siirryimme löylyihin. Makoilimme lauteilla rentoina jalat vastakkain. Hivuttauduin vähitellen Jussiin päin. Varpaani olivat jo hänen kainaloissaan ja kun olin polvet koukussa , peppuni oli hänen haarovälissään – pylly vasten pyllyä ….pum pum. Kuin varkain vein käteni Jussin munille ja aloin hiplata niitä. Hän ei aluksi reagoinut mitenkään – juttu jatkui kuin ei mitään . Sitten tartuin kyrpään tiukalla otteella ja aloin lypsää sitä. Jussin lause katkesi kesken. Kuului syvä huokaus. Kädessäni oleva paksu elin alkoi turvota ja kovettua. Se kasvoi pituutta. Pidin siitä edelleen tukevasti kiinni ja painoin sen pään pakaroitteni väliin. Liikuttelin sitä siellä samalla kun työnsin itseäni lähemmäs. Intin aikana olin kuullut kaikenlaisia juttuja miesten välisestä seksistä. Peppuun paneminen oli ollut mulle suurin ihmetys. Olin joskus runkatessa kokeillut peppuani sormella ja se oli tuntunut kiihottavalta. Nyt teki mieli kokeilla Jussin kanssa oikeata panoa.

- Taitaa jätkä haluta kyrpää sisäänsä ? kysäisi ääni jalkopäästäni - Ähhh … haluaisin kokeilla miltä se tuntuu ,vastasin hieman epäröiden .Ootko sä koskaan kokeillu? - En oo vielä päässyt kokeileen kun ei oo nähty sitten vuoteen. - En mäkään oo kokeillu kuin sormella , mutta hitsi kun tuntu hyvältä. Mitenkähän se onnistuis kyrvällä? - Pitää panna jotain liukastetta varmaan , eihän se sormikaan sinne mee ihan itekseen. - Mennäänkö tonne pesuhuoneen puolelle?

Nousimme ja siirryimme pesuhuoneeseen. Sieltä löytyi kaapista erilaisia voiteita,jotka oli viime kesältä unohtuneet. Oli aurinkovoidetta ja käsivoidetta,myös pullo aurinkoöljyä. Otin öljypullon ja haistoin sitä. Ei pahaa. Kaadoin öljyä kämmenelleni ja voitelin sillä pakaravakoni ja työntelin myös suoleeni. Jussi otti myös öljyä kämmeneensä ja voiteli sillä kyrpänsä. Nojauduin seinään ja työnsin takapuoleni Jussille. Hän seisoi takanani ja asetteli terskan reiälleni. Hitaasti työnsin lantiotani taaksepäin samalla kun Jussi työnsi kyrpäänsä sisääni. Olin kuullut,että sisään meno sattuu kamalasti. Pyysin Jussia olemaan varovainen. Paine reiälläni kasvoi ja venytys lisääntyi. Tuntui kuin olisin työntänyt monen päivän vanhaa ummetusmassaa sisältäni. Osasin onneksi rentouttaa itseni. Työnsin aukkoani Jussin kyrpää vastaan ja samalla sulkija rentoutui. Kuin varkain terska solahti sisääni. Samassa pahin paine helpotti vaikka se olikin tuntunut vähän kivuliaalta. Läähätin ja yritin entisestään rentouttaa itseni. Olimme hetken hiljaa. Sitten Jussi alkoi työntää elintään sentti sentiltä syvemmälle. Jussin kyrpä on terskan jälkeen hieman kapeampi ja paksuuntuu sitten tyveen päin. Hetken päästä tunsin jo Jussin karvoituksen pakaroillani. Siitä tiesin,että kohta ollaan kahvaa myöten sisälläni. Haukoin henkeäni ja yritin olla rauhallinen. Tunsin Jussin lantion pakaroitani vasten. Nyt hän oli pohjassa. Olimme muutaman minuutin aivan liikkumatta.

Jussi kyseli miltä tuntuu. Vastasin,että on kauhea paskahätä. Yritä vain olla ihan rentona - kyllä se kohta helpottaa, hän lohdutteli. Ja todella se helpotti. Reikäni tottui yllättävän nopeasti Jussin kyrpään. Nyt hän alkoi liikkua hitaasti ulos ja sisään. Hän veti aluksi melkein kokonaan ulos ja työntyi taas hyvin hitaasti pohjaan asti. Paine tuntui alamahalla asti. Sisään mennessä kyrvän kärki painoi mukavasti suoleni etuseinää ja siitä lähti kutkuttavia sähköiskuja munilleni. Vähitellen Jussi kiihdytti tahtiaan ja suoleni oli jo täysin rentoutunut. Kipua ei enää tuntunut. Tunsin pelkkää kiihkoa. Välillä tuli perseeseeni tahattomia supistuksia kun ilmeisesti suoli yritti saada vierailijan ulos – vai halusiko se pitää sen sisällään ? Se aiheutti minulle taas niitä sähköiskuja ja ilmeisesti myös Jussille samaa tunnetta, koska samalla hän kiihdytti vauhtia ja alkoi pumpata kyrpäänsä sisälläni oikein kunnolla. Tunsin sen entisestään turpoavan ja samassa kuuma suihke syöksyi suoleni perukoille. Tunsin myös oman lastini lähtevän liikkeelle pusseista valtavalla ryöpyllä. Se lensi pesuhuoneen seinälle. Jussi puristi minut tiukasti itseään vasten kunnes olimme kumpikin täysin rentoutuneet. Jussin pehmennyt kyrpä luiskahti ulos suolestani ja hänen mehunsa valuivat lattialle. Huuhtelimme ne suihkulla ja menimme sitten terassille jäähyille ja kaljalle.

Kävimme vielä muutaman kerran löylyissä ja sitten peseydyimme ja palasimme mökkiin. Jussi jäi luokseni yöksi. Kiipesimme ullakolle, jossa huoneeni on. Nukahdimme toistemme kainaloon raukeina ja onnellisina. ”Meillä on koko kesä aikaa toisillemme” oli viimeinen ajatukseni ennen nukahtamista.

Jatkuu...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute