Koodi-puhelin
Salaista kirjeenvaihtoa
mikko

Olin kaapissa elänyt homona jo vuosia. Vihdoin itseni rohkaisin ja löysin itseni alasti vanhemman miehen seurassa, hänen kotonaan. Tutustuimme netin chatissa, vaihdoimme sähköposteja kunnes vihdoin ehdotin tapausta. Jaakko oli ymmärtäväinen mies ja nytkin minua ujostutti valtavasti. Istuimme tuoleilla vierekkäin. Jaakko teki aloitteen ja laski kätensä reidelleni. Hän hivutti sitä pikkuhiljaa reiden sisäpinnalle ja tunsin kuinka kaluni alkoi kovettua. Hänkin havaitsi tämän ja taputti reidelleni.

Sitten hän käveli kaapille ja haki liukuvoidetta. Hän kävi eteeni sängylle voidellen karvaista persettään ja työnnellen sormeaan perseeseensä. Tuo akko sai minut valtavan kiimaiseksi. Kyrpäni seisoi kivikovana kun Jaakko pyysi minua peremmälle. Hän levitti persposkiaan ja käski minua työntämään. Miettimättä sen pidempään, terskani kosketti hänen pakaraansa ja pian se sukelsi jo liukkaaksi voideltuun reikään. Tilanne oli hyvin eroottisesti latautunut. Tunsin kuinka Jaakon perse otti kyrpäni syleilyynsä, vangiten sen puristuksellaan sisäänsä.

Vaistomaisesti aloin nussia hänen persettään ja olin niin kiimoissani että en kestänyt minuuttia kauempaa. Äkkiä kyrpäni alkoi sylkeä spermaa ja vedin sen ulos häpeissäni. Jaakko pettyi ja lohdutti että kaikille käy niin joskus. Hänkin on lauennut useasti ennen aikojaan. Häpesin asiaa silti, varsinkin kun morkkis iski. Ei olisi sittenkään pitänyt. Aloin pukemaan päälleni ja lähdin.

Jaakko pisti viikon päästä sähköpostin jossa toivotti hyvää huomenta ja kyseli joko olin järkytyksestä toipunut. Hän tarjosi myös vastapalvelusta joka oli jäänyt antamatta viime kerralla. Vastasin myöntävästi ja seuraavana perjantai-iltana tapasimmekin Jaakon kotona. Hän pyysi minut vuorostani sängylle ja voiteli persettäni liukkarilla. Sitten hän kävi itse sängylle selälleen kyrpä pystyssä ja voiteli kullinsa. Hän pyysi minua istumaan sille omaan tahtiin. Varovasti toin perseeni sen ylle ja Jaakko auttoi asettamaan sen persettäni vasten.

Aloin istumaan hiljalleen ja tunsin terskan peräreiälläni. Se antoi hieman persiksi ja työnsin vastaan. Pian kullin pää oli melkein sisälläni mutta nousin hetkeksi pois koska se teki kipeää. Jaakko lisäsi liukkaria ja yritin uudelleen. Sain terskan pään sisälleni ja Jaakko veti minut lantiolta alaspäin. Tunsin kalun kokonaan sisälläni ja tuskaa joka helpotti aika pian. Istuin Jaakon kyrpä perseessäni jonkin aikaa ja oma kyrpänikin seisoi kivikovana. Ihana tunne, niin eroottinen ja alistunut. Jaakko kehotti minua nousemaan ja istumaan uudelleen. Niin teinkin ja kun perseeni valui alas asti, tunsin kuinka kyrpä kutitti eturauhastani. Aah, mahtava tunne. Jatkoin samaa rataa ja sain aina vain ihanamman tunteen.

Jaakko ehdotti että vaihdamme asentoa ja niin teimmekin. Olin hänen allaan selälläni jalat levällään sekä perse pystyssä. Hän tuli päälleni ja upotti kullinsa suloiseen reikääni. Hänen nussiessaan minua, kullini hankautui kehojemme välissä, pian laueten mällit väliimme. Olin niin kiihottunut että en välittänyt enää. Jaakko nai ja kairasi persettäni ja nautin siitä. Hänkin laukesi hetken päästä, ruiskien sisääni lastit kuumaa spermaa. Hän veti kullinsa ulos ja tuli viereeni. Makasimme siinä aamuun asti, kunnes heräsin siihen että kyrpääni imettiin. Jaakko imi aamumaidot suihinsa ja lähdin kotiin tyytyväisenä pitkän päivän päätteeksi.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute