Koodi-puhelin
Liftari
pojupojunen

Oli kuuma kesä päivä ja olin jo hetken suunnitellut matkaa tampereelle. Minulta vain puuttui kyyti olin rahaton, nuori suomenkiertäjä. Sitten keksin että menen moottoritien rampin lähelle Tampere-kyltti kädessä. Eikä aikaakaan kun tämä pelkillä shortseilla kulkeva nuorukainen saikin kyydin.

Vanhempi mies avasi oven ja sanoi "hei mul on sama päämäärä hyppää kyytiin". Pääsimme matkaan ja mies tiedusteli minulta kaiken näköistä, sitten hän kysyi "onks sul heittää bensa rahaa? silleen tasapuolisuuden vuoks." Katsoin häntä. Aurinko paistoi sivusta ja hänen blondit hiuksensa kiilsivät... Vastasin pikasesti "ei mul oo penninhyrrää, mut mä varmaa saan Tampereelta jostain."

Mielessäni vain ajattelin oih kuinka seksikäs. Mies vilkaisi nopeasti minua kokonaisuudessa, vetäydyn äkkiä taakse päin ikään kuin hän ei olisi jo nähnyt seisokkiani. " hei relaa " kuului käsky ja mies laittoi kätensä reidelleni. Hän hieroi hetken ja katsoi minua silmiin nopeasti, otti kädestäni kiinni, hän asetti käteni haaruksiinsa.

"Jos maksat mulle eri taval bensaa " mies kuiskasi samalla kun avasi housunsa. Tungin käteni aukinaisten housujen sepaluksesta ja tunsin lämpimän puoli kovan kyrvän. "Mmmh nouse vähä", kiskaisin housut polviin. Nyt tuo iso suonikas kyrpä oli tavoitettavissa. Avasin vyöni jotta ylettyisin paremmin. Kumarruin häntä kohti ja otin tiukan otteen kyrvästä. Vedin pitkin vedoin ylös alas pari kertaa, sitten päästin irti ja nuolin kyrvän vartta. Lopuksi nostin terskasta kyrvän suuhuni. Annoin pusun terskalle ennen kuin otin sitä vähän syvemmälle.

Minulla oli nyt terska suussa ja toisella kädellä runkkasin samalla. Mies voihki "syvemälle horo". Käskystä otin nyt jo puolet kyrvästä ja imin nopeasti. Lopetin hetkeksi, mutta jatkoin nopeaa runkkausta. "Ooksä lähel? " Mies hymyili. Otin kyrvän kokonaan kurkkuuni ja tunsin kuinka mies laukesi. Sperma täytti koko suuni, ja nielasin nopeasti ja jatkoin kyrvän imemistä hetken. Annoin pusun vielä terskalle nousin omalle penkille, pyyhin suupielet. Paras matka ikinä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute