Koodi-puhelin
Tarjoilijana
joutava

Avasin oven, miehiä oli huone täyteen, mietin että mitäköhän tästäkin tulisi. Olin lupautunut ystävälleni auttamaan eräiden juhlien tarjoilussa. Ystävä vei minut muiden tarjoilijoiden sekaan, kaikki olivat miehiä mutta asusteina oli peruukki, stayupit, korkkarit, käsineet ja jonkinlainen minihame. En tiennyt tästä mutta on aina tehnyt mieleni kokeilla noita vaatteita joten tuumasta toimeen. Muutama " tarjoilija " tuli auttamaan pukemisessa. Annoinpa vielä laittaa itselleni piikillä jotain liuosta rintoihini " kun muillakin oli " ja ne kyllä suurenivat huomattavasti.

Sitten pieni meikki ja vilkaisu peiliin, juma! Kävely oli hieman vaikeaa kun en ollut korkkareilla koskaan kävellyt, vaikka ei se korko kovin iso ollut. Ei muuta kuin tarjoilemaan juomia.

Juhlijakunta oli miehiä ikä 40 - 60 v. Alkuilta meni rauhallisesti ja mukavaa oli. Muutamia kertoja joku vähän koplasi mutta ei enempää.

Minä jo luulin että näistä kehkeytyisi kunnot orgiat mutta eipä siltä näyttänyt, mua jo vähän panettikin kun oli tällaisissa vaatteissakin keikistellyt koko illan. Sitten eräs vatsakas mies kysyi aika humalassa että voisinko stripata hänelle yksityisesti? Vastasin jotta toki ja menimme yhteen tyhjään huoneeseen.

Aloin pyöritellä peppuani ja hyväillä miestissejäni kun mies veti housunsa alas ja aloitti runkkaamaan, sen enempää ajattelematta menin miehen luo ja tartuin munaan ja hyväilin sitä, muna tuntui käsineiden läpi jotenkin epätodelliselta. Otin kullin suuhun ja imin sitä hitaasti. Mies innostui ja pyöräytti minut sängyn päälle. Otin käsilaukustani kumin ja liukkarin ja ojensin ne miehelle. Käännyin kontilleni, vedin hameen ylös ja nostin perseeni pystyyn. Humaltunut mies ähelsi tovin liukkarin ja kumin kanssa. Sitten ohjasin kullin reikäni suulle ja mies alkoi tunkeutua sisääni. Hetken naimisen jälkeen huoneeseen tuli yllättäen toinen tarjoilija kahden miehen kanssa. Talossa kuulemma ei enää ollut vapaita huoneita. Tarjoilija aloitti suutelemaan kiihkeästi toisen miehen kanssa kun taas toinen miehistä tuli eteeni ja veti kullinsa ulos housuistaan ja minä aloin imemään tuota ihanaa kullia toisen vielä pumpatessa perseessäni. Lihava mies sai tarpeekseen, pumppasi kumin täyteen spermaa ja veti kullin ulos, heitti kumin pois ja nuoletti vielä kullinsa puhtaaksi suullani ennen lähtöään. Mies jonka kullia äsken imin hyppäsi taakseni ja alkoi panemaan. Hetken päästä polveni eivät enää kestäneet ja pyysin asennon vaihtoa, menin selälleni sängylle ja mies hyppäsi uudestaan päälleni, hän nussi kovaa, näykki kaulaani, puri huultani, puristeli nännejäni, mies oli todella kiimassa ja niin olin itsekin. Sitten mies nousi, otti kumin pois ja antoi spermansa suihini. Kun mies lähti huomasin että huoneeseen oli tullut lisää kaksi miestä, molemmat runkkasivat ja lähestyivät nyt munat tanassa minua kohti, pelkäsin pahinta ja aloin anelemaan ettei enempää. Polvistu sanoi toinen miehistä. Polvistuin ja epätoivo valtasi minut, mutta miehet olivat herrasmiehiä, miehet asettuivat kasvojeni eteen ja toiselta alkoi tulla, minä otin kullin suhun ja imin lopun sperman mitä sieltä vielä tuli, sitten alkoi toinenkin miehistä tulla ja ruikkasi mällinsä minun päälleni, sitten miehet lähtivät. Toinen tarjoilija sai juuri hommansa päätökseen ja mies kipusi pukilta ja lähti, olimme huoneessa kahden tarjoilijan kanssa, kollega oli vielä kontallaan ja spermaa alkoi valua perseestä. Eivätkö kumia käyttäneet? kysyin. No ei kuului vastaus. Lähestyin peppua ja maistoin limaa joka sieltä valui, mmm spermaa, nuolin ja kaivoin lisää pyllystä ja nuolin loputkin.

Lähdimme vessan kautta huoneesta yhdessä katsomaan missä vaiheessa juhlat olivat, mutta se on toinen juttu se...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute