Koodi-puhelin
Kaverin mökillä
tre-bi-boy

Olin 19v kun ekan kerran harrastin seksiä miehen kanssa, olin tosin jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut asiasta ja tiesinkin että joskus vielä ainakin kokeilen.

Olin siis kaverin mökillä e-pohjanmaalla. Olimme olleet jo muutaman päivän mökkeilemässä, mökillä oli kaverini vanhemmat sekä sisarukset, myös kaverini tuttavia ja sukulaisia kävi mökillä. Yhtenä iltana saunottiin ja juotiin ”jonkin verran” kaverin sukulaisia oli myös paikalla. Katseeni harhaili väkisin välillä myös miesten haaroihin, ja ilmeisesti kaverini yks sukulaismies myös huomasi sen. Hän oli hieman yli 50v ”timo”. Joskus aamuyöstä aloimme tehdä nukkumaan menoa, itse nukuin saunarakennuksen pukutilassa levitettävällä sohvalla. Ajatukseni harhailivat ja taisin olla jonkin verran humalassakin.

Jossain vaiheessa ilmeisesti nukahdin kuitenkin sillä havahduin kun huomasin että joku oli vieressäni suukotteli kaulaa ja hyväili pakaraani. Timo oli tullut viereeni. Timo kuiskasi että oli huomannut ilmeistäni että miesten haarovälit kiinnosti ja ajatteli tulla tarkastamaan oliko oikeassa.

Haluaisitko miestä? ”haluan” vastasin hieman pelokkaasti. Timo otti housut ja paidan pois ja riisui minulta bokserit. Oletko aivan varma? Olen. Timo ohjasi käteni haaroihinsa. Kulli oli jo valmiiksi kovana, itselläkin rupesi seisomaan. Timo oli minua isokokoisempi ja karvaisempi mies. Yli 190cm ja muutenkin lihaksikas, itse olin aika pienikokoinen ja poikamaisempi 178cm 65kg ei rintakarvoja tai partaa/viiksiä.

Mene mahallesi makaamaan ja avaa jalkoja! Tottelin. Timo laittoi kätensä pakaroille, hyväili ja suukotteli niitä. Sitten Timo levitti pakaroita ja rupesi nuolemaan pyllyreikää. Voihkin aika äänekkäästikin kun tuntui niin hyvältä. Välillä Timo pisti vähän sormeakin sisälle, ei tosin kovin syvälle.

Mennäänpä lattialle hetkeksi Timo komensi! Ota tyyny lattialle ja mene sen päälle polvillesi!

Tein niin kuin sanottiin. Timo tuli eteeni seisomaan kulli pystyssä ”maistapas tätä pikkuisen” timon kulli oli huomattavasti kookkaampi kuin itselläni, suonikas, ei niin pitkä mutta suhteellisen paksu. Varovasti tartuin kädellä siitä ja otis terskan suuhun. Runkkasin kalua samalla kun nuolin terskaa enkä ottanut juurikaan terskasta pidemmälle suuhun. Timo tarttui minua takaraivosta toisella kädellä ja työsi kullia syvemmälle suuhun. Pidin käsillä kiinni reisistä, kun Timo ”pani” suuhun. Onneksi Timo ei työntänyt ihan kokonaan, koska pelkäsin tukehtuvani. Toivottavasti ei haittaa jos laukean suuhun? En vastannut mitään. Tiesin kyllä miltä sperma maistuu, olin välillä nuollut omaa spermaa käsiltä runkattuani. Timo alkoi hengästymään. Tunsin kun kulli alkoi nykimään suussani ja maistoin sperman maun. Sperma valui suupieliä pitkin ja mietinkin jo että kuinka paljon sitä oikein tulee. Nielin osan mutta suurin osa valui suusta ulos.

Mennäänpä takaisin sängylle, mene siihen kontillesi. Timo haki jotain saippuaa tai rasvaa, levitti pakaroille ja pyllyreiälle. Timo runkkasi mun pyllyä hetken yhdellä sormella ja sitten kahdella. Noniin nyt se alkaisi olemaan panovalmis, laitan vaan kumin koska tätä ei viitsi tehdä ilman. Timo laittoi kumin ja hieroi rasvaa kalulleen. Tunsin kun kalu kosketti jo pyllyä, hiljaa ja varovaisesti Timo rupesi työntämään kalua sisälle, ensin se ei meinannut mennä millään mutta lopulta se meni. Tunsin pientä vihlovaa kipua ja voihkaisin hiljaa. Hiljalleen Timo rupesi liikuttamaan kalua ees taas, ja hitaasti kokoajan syvemmälle. Lopulta rentouduin ja kalu pyllyssä rupesi tuntumaan hyvältä, juuri siltä mitä olin kuvitellutkin kun joskus olin itse työntänyt teko kalua pyllyyni. Timo piti pakaroista kiinni ja lisäsi tahtia. Vaihdetaanpa asentoa välillä.

Timo otti kullin ulos, käänsi mut selälleni ja nosti mun jalat hartioilleen. Tällä kertaa kalu upposi helposti pyllyyn. Timo lisäsi tahtia kokoajan. Lopulta Timo otti kullin ulos ja kumin pois. Tuli päälleni ja laittoi kullin suuhun ja rupesi panemaan suuhun. Olin selälläni ja Timo työnsi nyt kullia niin syvälle suuhun kuin pystyi. Pidä suu auki kokoajan timo sanoi ja otti kullin suusta ja alkoi runkkaamaan suun yläpuolella. Ei mennyt montaakaan sekuntia kun kullista alkoi tulemaan spermaa, osa lensi otsalle ja hiuksille mutta suurin osa tuli suuhun Timo valutti vielä loputkin suuhun. Nyt suu kiinni ja nielaise. Timo painoi leukani kiinni. Nielin Timon spermat ja aukaisin suuni. Hyvä poika Timo sanoi nuolepa tämä vielä puhtaaksi. Timo veti esinahan taakse ja pisti kullin suuhun. Nuolin ja imin vielä hetken. Sitten Timo nousi ylös alkoi pukeutumaan ja totesi että nyt on aika mennä hetkeksi nukkumaan ennen kuin muut heräävät. Huomasin että oli jo lähes aamu. Mutta otetaan joku yö uudestaan Timo sanoi hymyillen, vaikkapa vastasin.

Timo lähti saunalta nukkumaan. Itse valvoin vielä hetken ja mietin mitä oikein tapahtuikaan, mutta olin kyllä ihan iloinen ja helpottunutkin. Teimme saman uudestaan vielä kahtena yönä ja olemme tämän jälkeenkin tavanneet muutaman kerran, tapaisimme varmaan useamminkin mutta välimatkaa on kuitenkin melkein 300km. Tällainen siis kuitenkin oli mun ekakerta!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute