Koodi-puhelin
Venäläisessä homosaunassa
mikko

Eräs venäläinen ystäväni kutsui minut tutustumaan paikalliseen yöelämään. Tapasin hänet aikanaan täällä Suomessa, ainoassa homosaunassa. Vietimme paikallisessa saunassa mukavia hetkiä yhdessä sekä myös sen jälkeen. Nussimme yön ylikin, pumpaten lastit toistemme sisuksiin useaan kertaan. Hän tahtoi nyt palauttaa palveluksen ja näyttää minulle venäläisiä paikkoja.

Homous oli venäjällä vielä suurempi tabu kuin täällä kotimaassa. Päästyäni junasta, tunnistin tuttavani juna-asemalla. Tervehdimme sanomalla käsipäivää sillä miliisi olisi saattanut tulla ja hakata molemmat jos olisimme vaikkapa suudelleet. Kävelimme hänen autolleen ja ajoimme pitkän matkan toiseen kaupunkiin. Kävimme hänen kämpillään ja päästyämme sisään suutelimme intohimoisesti. Meinasin jo riisua vaatteeni kun ystäväni pyysi malttamaan. Illan tullen nimittäin olisi aika tutustua hänen kotikaupunkinsa salaiseen homosaunaan. Kiinnostuin heti mutta ystäväni edelleen pyysi malttamaan mielensä. Hän teki meille ruokaa ja söimme hyvin iltaa odotellessa.

Muutamien tuntien kuluttua matkasimme erään isonpuoleisen talon eteen ja nousimme autosta. Ystäväni soitti ovikelloa ja ovelle tuli iso venäläismies. Hän esitteli meidät venäjäksi toisillemme ja puhui jotain muutakin pitkään miehen kanssa. Sanaakaan en ymmärtänyt mutta ystävälliseksi osoittautunut mies pyysi meidät sisään. Ystäväni maksoi sisäänpääsymaksun ja mies antoi meille pyyhkeet. Kävelimme toiseen huoneeseen jossa oli pukukoppeja. Se oli todella ahdas ja kaappejakaan ei ollut kuin 18. Niistä neljä näytti olevan kiinni.

Riisuimme vaatteemme ja jätimme ne vierekkäisiin kaappeihin. Pyyhkeetkin laitoimme kaappiin. Avasimme seuraavan oven ja siirryimme rappusia pitkin alakertaan, tai pikemminkin kellarikerrokseen. Siellä oli isohko pesuhuone suihkuineen ja pari saunaa. Höyrysaunassa oli pari tyyppiä kahdestaan jotka mulkaisivat ikävästi joten menimme toiseen. Siellä tapasimme tukevan vanhemman miehen ja nuoremman. Hekin olivat venäläisiä mutta puhuivat myös vähän englantia. Ystäväni tulkkasi tarpeen mukaan.

Saunoimme kaikessa rauhassa kunnes nuorempi venäläismies alkoi imemään vanhempaa. Ystäväni kyrpä sekä omani kovettui hetkessä ja seisoi uljaasti pystyssä. Levitin jalkojani jotta vanhempi mies näkisi tämän ja huomatessaan hän nyökkäsi ja hymyili. Ystäväni alkoikin yllättäen imemään minua ja nautimme ison miehen kanssa molemmat imuhoidosta. Tukeva kaveri vastapäätä siirsi nuoremman kaverin sivuun ja viittoi minut mukaansa kylppäriin. En tiennyt mitä hän meinasi mutta läksin mukaan. Ystäväni virnisti.

Päästyämme pesuhuoneeseen, tukeva kaveri viittoi minut pöydälle ja sanoi jotain venäjäksi. Ystäväni saapui saunasta ja kertoi että olin salaa tietämättäni antanut hänelle suostumuksen ja kiinnostukseni häntä kohtaan ei jäänyt epäselväksi miehelle. Siksi tämä kai nyökkäsi ja hymyilikin minulle. Mies tahtoi antaa minulle muiston itsestään. Tartuin miestä kaulasta ja suutelimme. Istuin pöydälle joka oli pehmustettu ja käännyin vatsalleni. Mies tuli taakseni ja otti kiinni lantioltani, työntäen samalla kulliaan sisääni. Hän nussi minua pöytää vasten ja sain ensimaistiaisen venäläisestä homosaunasta.

Höyrysaunan homot näkivät mitä tapahtui ja tulivat katsomaan kuinka antava kiimaperseeni sai kullia sisäänsä isolta mieheltä. He runkkailivat kalujaan samalla. Takanani työskentelevä mies kiihdytti tahtia ja nussi ahteriani tiuhempaan tahtiin. Tiesin miehen olevan lähellä tulemista. Hän ruiski satsit venäläistä spermaa sisääni ja tuli päälleni hetkeksi lepäämään ja kuiskasi korvaani jotain venäjäksi. Sitten hän nousi päältäni, hymyili ja lähti. Nuorempi mies tuli saunasta ja painui samantien pukuhuoneeseen. Kai oli katsonut ja runkannut samalla ja suuttui kun ei itse saanut.

Höyrysaunan miehet tulivat luokseni ja toinen kävi suoraan taakseni. Ystäväni katsoi vierestä kulliaan runkaten. Mies tuli sisääni ja toinen työnsi kullinsa suuhuni. Sain imeä mahtavaa kyrpää mutta takanani työskenteli toinen yhtä mukava. Sain imettäväni olevan kyrvän laukeamaan suuhuni ja nielin minkä pystyin. Ylimääräiset valuivat suupielistäni. Mmm. Mies takanani nussi edelleen ahnaasti persettäni. Lopulta hänkin laukesi ja ruiski uudet mällit perseeseeni. Voi kuinka irstas tunne. Hän veti kyrpänsä ulos ja perseestäni alkoi valua spermasekoitus reisiä pitkin viemäriin.

Kysyin ystävältäni että onko täällä aina tällaista? Hän vastasi että joskus on, yleensä ei. Seuraavaksi oli hänen vuoronsa. Kävin selälleni ja levitin jalkani. Hän tuli taakseni ja survaisi kyrpänsä spermaiseen rakooni ja nussi sitä kiimassa. Aah, tekeepä hyvää ja olo on irstaista irstain. Ovi kolahti ja kaverini katsoi olkansa yli kuka sieltä oikein tuli. Se oli tiskin takana ollut mies. Tuli katselemaan oliko täällä vielä joku sillä hän oli sulkenut jo ulko-oven. Hän näki meidän naimassa ja riisui vaatteensa. Sitten hän painui löylyihin.

Kaverini oli jo hiestä märkä kunnes hän viimein laski lastit sisääni ja suutelimme ihanasti. Mies tuli saunasta luoksemme ja sanoi ystävälleni jotain venäjäksi. Hän tulkkasi miehen sanoneen saisiko hänkin? Nyökkäsin. Se oli paras ja toistaiseksi ainoa saunareissu rajan takana, homosaunassa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute