Koodi-puhelin
Pariskunnan lelu 2
CrossDresser27v

Jaana painoi vihjaavasti minua olkapäistä alaspäin ja Olli seisoi odottaen edessäni, menin polvilleni pesuhuoneen lattialle ja nyt suuni edessä oli miehen patukka. "Mitä tykkäät kalustani, jos mittoja mietit niin ainakin 19 ja 5 senttiä on", Olli kysyi ja katselin ympärileikattua sojottavaa kyrpää. En ollut niin isoa vielä saanut ja halusin sitä, vaikka edelleen hävetti kuinka olin joutunut tirkistelystä kiinni. Jaana katseli minua ja kehui vartaloani oikein kauniiksi, hän kosketteli hyväillen selkääni ja liu'utti kätensä alaspäin. Kostutin huuleni ja nuolaisin Ollin terskaa, se valui runsaasti kiimalimaa ja pidin sen mausta, sovitin huuleni terskan ympärille ja pyöritin kieltä terskan alapinnalla. Olli piti työskentelystäni ja kurotti suutelemaan Jaanaa, olin heidän välissä polvillani ja katsoessani ylös pyöreät rinnat hyllyivät Ollin puristellessa niitä.

"Tyttöhän imee hyvin, ei taida ujostuttaa enää niin paljon?" Olli kysyi, "ei niin paljon enää" vastasin vaimeasti hänen kyrpä kädessäni. Päätimme, tai oikeastaan he päättivät että siirrytään pukuhuoneen puolelle, nousin ylös ja lähdin Ollin perään kun Jaana pysäytti minut ja suuteli minua, hän hyväili peppua ja reisiäni kun kielemme pyörivät toisiaan vasten. "Suutelet ihanasti" Jaana kuiskasi, sain hänen rintansa käsiini ja puristin niitä hellästi, kosketin nännejä sormillani jolloin ne kovenivat välittömästi. "F on kuppikoko, kiinteät kuitenkin eikö?", nyökyttelin myöntävästi ja huomasin myös että Jaana oli Ollin tavoin ajanut posliinin itselleen.

"Mitä jos te tytöt aloitatte jo, minä taidan käydä vielä pikaisesti saunassa ja suihkussa" Olli kysyi ja Jaana ilahtui ehdotuksesta, hän istui penkille puristellen rintojaan ja pyysi minua eteensä polvilleni, tottelin ja Jaana avasi muhkeat reitensä paljastaen turpean pillunsa. "Nyt nähdään kuinka hyvin osaat pillua nuolla tyttö" hän sanoi ja levitti häpyhuulensa sormillaan auki, pillu näytti jo erittäin märältä ja kun maistoin sitä kielelläni se suorastaan valui mehuja. Pyörittelin kieltä huulien ympärillä pitkään, vasta kun Jaana huokaili ja vaativasti painoi pääni kiinni kosteuteen nuolin hänen klitorista, voihke lisääntyi ja työntelin kieltä sisään kiusaten klitorista sormillani. Reidet pääni ympärillä tärisivät ja kovaäänisesti Jaana sai orgasmin, Olli katseli ovensuusta meitä ja sanoi jotain sen tyylistä että nyt olisi minun vuoroni olla nuoltavana, hänen lausahdus meni hieman ohi koska Jaanan reidet olivat vieläkin puristuneina pääni ympärille. Nuolin pillumehuja siihen asti kun minut käskien pyydettiin nousemaan ylös ja menemään pienen pöydän päälle selälleni, ujostelin hieman paljastaa oman klitorikseni, joka oli Jaanan ansiosta paisunut. Tajusin Ollin painaessa jalkani koukkuun päälleni, ettei klitorikseni kiinnostanut, Olli veti hipsterini pois posliinin peppuni päältä ja kumartui kielineen lähemmäs, tuntui todella hyvältä kielen hitaasti leikitellessä pakaroillani ja etsiytyessä yhä lähemmäs, huoahdin kun Olli alkoi nuolemaan vakoani pitkin nuolaisuin ja katsoessani Jaanan suuntaan hän astui seisomaan pääpuoleeni roikottaen rintansa kasvojeni päälle.

Imin ja näykin paisuneita nännejä Ollin kastellessa syljellään reikääni, onneksi olin myös pessyt peppuni koska tunsin sormen kokeilevan tiukkuuttani. "Tämä tyttö onkin tiukka, sattuiko meille tulemaan liukuvoidetta mukaan?" Olli kysyi Jaanalta joka poistui tutkimaan kassia, "on meillä, meinaatko kyrvällä nussia uutta leluamme?" Olli naurahti ja voiteli sormensa, hitaasti hän alkoi työntämään sitä sisääni pitäen pieniä taukoja välillä, ynisin kiimaisena kun Jaana piti jalkani koukussa ja Ollin nussi sormellaan tiukkaa reikääni. "Kohta taidatkin olla valmis saamaan toisenkin sormen, vai haluatko kulliani?"

"Haluan kulliasi, annathan mulle" vastasin henkäisten ja terska painui reikääni vasten, lisää liukastetta väliin ja syvemmälle, Jaana veti minun hipsterit pois ja kosketti kädellään turvonutta klitoristani. Melkein tärisin kiimasta Jaanan hivellessä etupuoltani ja Ollin paksun kyrvän upotessa sisääni uudestaan ja uudestaan, en edes kortsua ollut muistanut pyytää käyttämään. "Ihanan tiukka reikä, tyttö osaa vielä oikein imeä lihaksillaan kulliani" Olli ähisi lykkiessään reikääni Jaanan käden tehdessä klitoriksellani nopeampaa liikettä. Huohotin ja terska tuntui kutittelevan sisälläni juuri oikeasta kohdasta, en ollut kaukana orgasmista ja Jaana huomasi sen. "Tyttö ei saa tulla vielä, saat ensin siemenet sisääsi jonka jälkeen puhdistat kyrvän suullasi. Ymmärrätkö?"

"Ymmärrän kyllä" huohotin vastauksen Jaanan kysymykseen hänen lopettaessa tyydyttämiseni ja Olli tikkasi kyrvällään itseään kohti laukeamista, kulli tuntui paisuvan entisestään sisälläni hänen laukeamisen lähestyessä. Olli veteli muutaman kerran vielä ja hänen vartalonsa jännittyi sitten, spermaa ryöppysi syvälle sisääni Ollin murahdellessa matalalla äänellä. "Hyvä pano olet, nyt putsaat kullini" Olli tokaisi ja veti itsensä sisältäni, hän tuli pääpuoleeni seisomaan ja työnsi kyrpänsä vasten huuliani, nuolin sitä puhtaaksi Jaanan mennessä reisieni väliin. Maistaessani oman kiimani ja Ollin suolaisen sperman maun, en kestänyt kauaa kun Jaana otti klitorikseni kuumaan suuhunsa imien sitä voimakkaasti. Vapisin orgasmissa maaten pöydällä vielä kun he menivät suihkuun peseytymään, odotin mitä seuraavaksi. "Tuossa on meidän numero, nähdään joskus toiste kun kaipaamme seuraa taas" Jaana kirjoitti numeron tussilla reiteeni kadoten taas suihkuun.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute