Koodi-puhelin
48 h
Miksu

Seisoin syrjäisessä kadunkulmassa oottelemassa Markun bemaria ja aattelin, että mä olin varmaan täysi kahjo. Hermostutti perkeleesti ja mieli teki häipyä vähin äänin. Entä jos joku tuttu näkis kenen kyytiin mä lähen? Se saattas ainakin ihmetellä mikä mies mut kyytiin otti. Ehkä se jopa tuntis Markun, ehkä se jopa tietäis että Markku oli homo. Tuntu, että tässä kaupungissa kaikki tunsi toisensa.

Ja eikö samassa yks mun pelikavereista pullahtanu ulos vieresestä talosta. Ja totta kai se huomas mut heti ja tuli kyselemään, mitä mä siinä seisoksin. Samassa mä näin Markun bemarin lähestyvän korttelin päässä ja mieli teki kirota raskaasti. Toteutu just se, mitä olin pelänny.

Selitin kaverille jotain mökkiviikonlopusta työkavereitten luona ja seurasin helpottuneena, miten Markun bemari lipu ohi. Sentään se älys olla pysähtymättä, kun näki, että mä en ollu yksin! Ja tottahan se oli, että Markku oli mun työkaveri. Oltiin tutustuttu, kun olin saanut kesäduunin yheltä isolta huoltoasemalta, jossa satunnaisesti yhä tein keikkaa nyt talvellakin, jos niillä tuli tilapäistä työvoiman tarvetta.

Voi jeesus, että sillä mun pelikaverilla riitti juttua. Markku ajo jo toisen kerran ohi, enkä mä vieläkään päässy eroon siitä. Kaveri ehotti että mä lähtisin sen kanssa kaljoille perjantain kunniaksi, ja mun teki mieli suostua ja unohtaa koko Markku. Perkele, oliko mitään järkee mun riskeerata hyvässä mallissa olevaa elämäntilannetta joittenkin riettaitten mielihalujen takia! Voin vain kuvitella, mitä mun pelikaverit aattelis ja sanois, jos kuulis mun homoiluista. Tai perhe. Tyttöystävästä nyt puhumattakaan.

Vihdoin se kaveri lähti ja jäin tähyilemään Markun bemaria. Sitä ei näkyny missään. Ei vittu, oliko se luovuttanu ja lähteny yksin mökilleen? Just äsken olin ollu valmis unohtamaan koko mökkiviikonlopun ja nyt iski kauhea hätä. Ei jumalauta jos tää homma meni nyt karille sen takia, että se yks idiootti ilmesty kuin tyhjästä paikalle.

Aloin olla jo ihan hermona, kun tuttu auto viimein ilmesty kadun päähän. Nyt Markku pysäytti kohdalle, ja mä hyppäsin sivuilleni vilkuillen kyytiin. Huh, ei tuttuja näkyvissä.

- Ajoin ohi, kun sulla oli juttuseuraa, Markku kommentoi.

- Huomasin, mä huokasin. - Hyvä juttu että et pysähtyny. Se oli meiän joukkueesta.

- Sä taidat tosiaan pelätä, että tää meidän juttu paljastuu, Markku hymähti. - Oot vieläkin ihan vauhkona.

---

Ihan alusta asti siellä työpaikalla olin huomannut, miten Markku katteli mua. Samaten musta tuntu, että se jotenkin varta vasten haki mun seuraa. Ensin tietysti aattelin, että mä vaan kuvittelin, ja vähän hävettikin, kun aattelin, että Markku varmaan loukkaantuis, jos kertoisin sille luuloistani. Se vaikutti mukavalta tyypiltä ja oli valmis neuvomaan uutta tulokasta, jos en älynny miten joku homma oli tarkoitus tehä. Sitten toiset työkaverit alko vihjaileen mulle Markusta. Joku ihan suoraan varottikin mua. Pidä kuule poika varas ton Markun kanssa, se on homo ja taitaa tykätä nuorista kundeista.

Mä en oikein tienny, miten suhtautua asiaan. Mulla ei ollu mitään kokemuksia homoilusta, mutta asia oli kyllä pyöriny mielessä. Olin käyny netissä homosivuilla ja miettiny, millasta olis joskus kokeilla. Ja niissä kuvitelmissa mulla usein pyöri just joku vanhempi mies, jonka haluille mä antauduin. Markku oli puolet vanhempi kuin mä.

Mä aloin kuvitella, että Markku alkais lähennellä mua. Ne kuvitelmat sai mut kiihottumaan. Mä kuvittelin mitä tapahtuis, jos mä en panis vastaan. Mulla oli joskus aika vaikeeta olla töissä, jos Markku oli samassa vuorossa. Pelkäsin, että Markku todella yrittäis jotain. Ja välillä suorastaan toivoin, että se yrittäis.

Sitten yhtenä iltana oltiin Markun kanssa kahestaan lähdössä töistä pois ja vaihettiin vaatteita pukuhuoneessa. Näin miten Markku katteli mun vaatteiden vaihtoo. Mulla oli vaikee olo. Aavistin, että nyt tapahtuisi jotain.

- Onko sulla kiire mihinkään, Markku kysy multa. Sydän alko laukata rinnassa kun yritin huolettomasti sanoa, että ei.

- Aattelin ehottaa että lähtisit mun luo, Markku sano. - Voisin tarjota vaikka kaljat. Me ollaan ne ansaittu rankan päivän jälkeen.

Tässä se nyt sitten oli, Markku yritti iskeä mua! Vai yrittikö? Missä tässä oikein mentiin? Pakokauhu mielessä käski kieltäytymään kutsusta, mutta jokin toinen tunne kuiski korvaan, että lähe sen kanssa. Kato mitä tapahtuu.

Siellä pukukopissa ei ollu ketään muita kun me kaksi, mä pohdin kuumeisesti. Kukaan ei sais ikinä tietää, jos Markku lupais pitää suunsa kiinni. Ja eihän sitä paitsi tähän mennessä ollu vielä ees tapahtunu yhtään mitään.

- Voisinhan mä vaikka lähtee, mä viimein sanoin.

Sinä iltana oli mun eka kerta miehen kanssa.

---

- Etkö sä pääsis joku viikonloppu mun kanssa mun mökille, Markku alko ehottelemaan. - Mä haluaisin saada panna sua 48 tuntia yhteen menoon.

Se nyt oli vaan sellasta läpän heittoo, jota aina sillon tällön jatkettiin, kun oltiin Markun kanssa kahestaan, tai muuten varmoja, ettei kukaan kuullu. Nyt mä viimein olin Markun mökillä, ja mulla pyöri ne Markun jutut mielessä. Ei kai se nyt tosissaan aikonu sitä toteuttaa?

Me ei loppujen lopuksi oltu montaa kertaa tavattu työn ulkopuolella. Markku tietysti ois halunnu enemmän, mutta mä sanoin ei. En mä mikään homo ollu. Mulla oli mukava tyttöystävä ja seksi sen kanssa oli - no, mukavaa. Ehkä se oli vähän arka kokeilemaan juttuja, mutta parhaimmillaan meillä meni sängyssäkin ihan hyvin.

Mutta sitten välillä mulle tuli sellanen selittämätön halu, suorastaan tarve tavata Markkua. Saatto mennä useempi viikko, kun en ajatellu asiaa ollenkaan. Sitten se pulpahti mieleen, käväsi siellä ja katos. Tuli uudestaan. Alko nousta ajatuksiin yhä useemmin ja useemmin. Sitten se tuntu jo sellasena levottomuutena koko kehossa. Lopulta mun oli sitten pakko ottaa Markkuun yhteyttä.

Markku ilahtu joka kerta kun vinkkasin, että halusin tavata. Yleensä ne oli aika pikasia panoja Markun kämpillä. Ja joka kerta Markku muisti ehottaa, että tulisin sen mökille, ja että voitais viettää siellä 48 tuntia sängyssä.

- Perjantai-illasta sunnuntai-iltaan. Ei tehtäis mitään muuta kuin oltais sängyssä kahestaan. Tai no, voitais välillä saunoa, ja hätäsesti syödä jotain ja sitten taas sänkyyn. Naitais koko viikonloppu!

Joskus, kun olin taistellu mielihalujani vastaan, enkä ollu tavannu Markkua pitkään aikaan, saatoin lipsahtaa kuvittelemaan niitä 48 tuntia. Niinä hetkinä kai synty se ajatus, että mä halusin joskus kokeilla sitäkin. Se ajatus synty ja jäi itämään, ja nyt se ehkä toteutuisi.

---

Jos tuli halu saada seksiä tyttöystävältä, mä nimitin sitä tunnetta, että mua panetti. Se ei ollu ihan samanlainen tunne, kun jos halusin seksiä Markun kanssa. Sitä mä saattasin nimittää, että mua halutti rietastella. Panettaminen on sitä, että haluaa panna. Rietastelu oli mulle enemmänkin sitä, että halusin olla pantavana.

Ja nyt mä halusin olla pantavana. Markku lämmitti saunan ja me saunottiin, eikä vielä ollu tapahtunu mitään. Oltiin vaan juteltu työpaikan asioista ja otettu pari saunaolutta. Ja mua halutti rietastella. Mä jo aloin pelätä, että Markku oli enemmän puhetta kuin ite toimintaa. Eikö se halunnu ollenkaan panna mua?

Toisaalta mä näin miten se mua katto. Pitkään ja kiinteesti ja päästä jalkoihin. Niinkuin peto saalistaan. Kyllä se mua halus, ja oli kyse vaan siitä, että hetkellä millä hyvänsä se vinkkaisi mulle. Ja sitten mentäisiin. Mutta jäisikö se nytkin vaan pikapanoksi, vai aikoko Markku toteuttaa sen 48 tunnin panosession? Viimein Markku sano ne sanat, joita olin jo kuumeisesti oottanu.

- Eiköhän siirrytä tonne sängyn puolelle?

Markku puristi mua itteään vasten ja alko suudella ja kouria mua. Ei helvetti, miten hyvältä se tuntu. Mä unohdin kaikki pelot paljastumisesta ja pelikaverien ja perheen ja tyttöystävän maholliset reaktiot. Oltiin vain mä ja Markku, ja Markun isot kourat mun perseellä ja haaroissa ja kuuma suu mun kaulalla. Mun kalu suorastaan ampas pystyyn. Illan rauhallinen tunnelma oli yhtäkkiä muuttunu kiihkeeksi huohotukseksi. Markku paino mut kontalleen sängyn reunalle ja työnsi sormiaan mun perseeseen. Se osas tehä sen niin, että multa jo melkeen tuli. Sitten se alko tunkea kaluaan mun sisälle. Mä tunsin tutun kivun ja paineen, kun Markku työnty syvemmälle. Tätä mä olin oottanu ja kaivannu, ja se tuntu perkeleen hyvältä.

Mä olin jo ihan hurmiossa. Markku hallitti ittensä vähän paremmin. Se alko panemaan mua ja samalla se kouri yhellä kädellä mun haaroja. Se osasi kiihottta mut ihan äärimmilleen. Just kun mä meinasin tulla, Markku veti kätensä pois. Se kai olis halunnu pitkittää mun laukeemista. Mutta mä huohotin, että se jatkais, ja tunsin taas Markun sormet mun terskalla. Sillon multa tuli.

Markku jatko mun panemista, ja mä hytkyin kuin räsynukke sen käsittelyssä. Sitten se alko kiihyttää tahtia entisestään ja voihkimaan nautinnosta. Kohta siltäkin tuli.

Se oli aika lailla meidän normaali pikapano, ehkä vähän tavallista kiihkeempi. Me jäätiin hikisinä huohottamaan sängylle. Olikohan tää nyt tässä, mä pohdin. Toisaalta oli mukavan raukea olo, kun oli saanut himot tyydytettyä. Toisaalta tuntu, että jos mitään muuta ei seuraisi, niin mä olisin kyllä vähän pettyny.

- Tästä se nyt lähti, meidän 48 tuntia yhtämittaa sängyssä, Markku kähisi mun korvaan ja kieto kätensä mun ympärille. Markun sanat tuntu musta yllättävän kiihottavilta. Mulla meinasi alkaa seisomaan heti taas uudestaan.

---

Markku makas mun päällä ja suukotteli ja hyväili mua. Se paino huulensa mun huulille, ja sen kieli tutki varovasti mun suuta, löysi mun kielen. Se silitteli mun hiuksia, puraisi mua korvasta, nuoli mun kaulaa. Se sipisi mun korvaan, kuinka komee poika mä olin.

Se kaikki tuntu uudelta ja erilaiselta. Tähän asti oltiin aina suudeltu vaan himokkaasti, nopeena esileikkinä ennen panoa. Hyväilyt oli ollu rajuja, vaativia, kiihkeitä. Tällanen hellyys tuntu oudolta, erikoiselta, mutta jollain lailla myös todella hyvältä.

- Mä en päästä sua pois tästä sängystä ennen kuin sunnuntai-iltana, Markku hyrisi mun korvaan. Se tuntu erityisen kiihottavalta. Mulla seiso taas.

- Nuorella miehellä on nopee palautuminen, Markku naurahti. Se kouri ja suukotteli mun vartaloa, käsivarsia, rintaa, vatsaa. Meni alaspäin koko ajan. Kohta se oli mun haaroissa. Tunsin sen näykkivän huulillaan mun seisovaa kalua, tunsin sen kädet puristelemassa mun reisiä, pakaroita, hyväilemässä mun palleja. Sitten se otti mun kalun suuhunsa ja alko imeä. Se tuntu todella hyvältä, varsinkin, kun tunsin sen kädet puristelemassa mun pakaroita.

Markku osas taitavasti kiihottaa mua, härnätä mut melkein laukeemaan ja sitten lopettaa. Ja hetken päästä se jatko taas. Oli varmaan kolmas tai neljäs kerta, kun luulin laukeevani, ja Markku taas lopetti ratkasevalla hetkellä. Mä en enää kestäny sitä.

- Älä lopeta, mä vikisin. - Älä jumalauta lopeta. Samassa tunsin Markun tarttuvan kaluuni ja alkavan hellin ottein lypsämään mua. Multa tuli melkein heti.

---

Markku tykkäs olla mun päällä, ja hyvä niin. Kahen laakin jälkeen mulla ei enää ois riittäny intoa ja energiaa kovin aktiiviseen rooliin. Markku tykkäs myös suudella. Musta alko tuntuu että huulet oli kuivat ja kohta varmaan verillä, mutta Markku vaan työnsi kieltään mun kitalakeen. Sen lanteet liikku hitaasti mun lanteita vasten ja tunsin, että nyt se oli vuorostaan kiihottunu.

- Ihanaa nauttia susta kaikessa rauhassa, se kähisi mun korvaan. Välillä se meni hyväilemään ja kourimaan mun vartaloa. Sillon huomasin ensimmäisen kerran, että mun keskittyminen alko herpaantumaan. En enää jaksanu innostua Markun touhuista ja huomasin aattelevani, mitä pelikaverit mahtais tuumia, jos näkis mut nyt. Mielessä kävi sekin, että 48 tunnista oli vasta kulunut pari kolme. Ekaa kertaa tuli mieleen, että eessä saatto olla aika pitkäveteinen ja puuduttava viikonloppu, nyt kun kiihkein himo oli saanu tyydytyksen.

Markku ei näyttäny aattelevan sillä lailla. Se tuntu todella nauttivan. Eikä sillä ollu mihinkään kiirettä. Se kävi taas mun päälle ja alko suuteleen ja hiero seisovaa kaluaan hitaasti mun haaroihin.

- Tää on herkkua, se hehkutti mun korvaan.

Se alko voihkasta nautinnosta joka uloshengityksellä. Nyt se ei enää suudellu mua, se hiero poskeaan mun poskea vasten ja liikutteli rauhalliseen tahtiin lanteitaan mun haaroissa. Musta tuntu, että sitä hinkkaamista kesti tuntitolkulla, eikä Markku osottanu mitään laukeemisen merkkejä. Se oli kuin jossain nirvanassa, ei puhunu enää mitään, voihki vaan mielihyvästä ja hinkkas ja hinkkas.

Viimein se alko huohottaa ja voihkia yhä kovemmin, ja mä koitin käsillä hyväillä sitä. Ei sen takia, että mä oisin vieläkään yhtään kiihottunu tai oisin nauttinu sen hyväilemisestä. Yksinkertasesti sen takia, että mä toivoin, että se olis viimeinkin lauennu.

Ja laukeshan se! Sen suusta pääsi tyytyväistä ulinaa ja tunsin, miten jotain lämmintä nestettä ruikki mun haaroihin. Markku kellahti pois mun päältä, ja nukahti melkein heti ponnisteluistaan uupuneena. Muakin nukutti. Vilkasin kelloa. Oltiin hädin tuskin lauantain puolella, ja tunteja oli jäljellä vielä yli 40.

---

Heräsin kahvin tuoksuun. Katselin hetken hämmentyneenä ympärilleni. Makasin alastomana yksin oudossa sängyssä, vieraassa makuuhuoneessa. Sitten ovesta ilmesty Markku tarjottimen kanssa, ja olin taas kartalla.

- Tein meille aamupalaa. Saat sen sänkyyn, Markku hymyili hyväntuulisena. - Ei tarvitse senkään takia nousta pois sängystä välillä.

Olin aika pyörällä päästä. Väkisin muistelin iltaa ja yötä. Päällimmäisenä oli hyvä olo ja muistot kiihkeestä naimisesta ja laukeemisesta. Mukaan tuikki muistikuvia Markun loputtomasta hinkkaamisesta. Tästä saatto olla tulossa pitkä päivä.

Me jäätiin aamupalan jälkeen sänkyyn, mutta ei Markkukaan ees yrittäny mitään ihmettä. Korkeintaan välillä vähän kädellään hipaisi ja muutaman kerran puristi syliin. Sen sijaan me juteltiin. Markku kyseli mun perheestä ja opiskeluista ja tyttöystävästä, ja oli yllättävän helppo puhuu sille kaikesta. En yhtään kierrelly sitäkään, millaisia kauhukuvia mulla oli, jos Markun ja mun suhde paljastuisi.

Markkukin kerto omasta elämästään. Oikeastaan siinä vasta alettiin tutustua toisiimme oikein kunnolla. Aika kulu yllättävän nopeesti, Markku rupes laittamaan ruokaa, ja mäkin vähän jalottelin. Markku oli laittanu aamutakin päälleen, mutta mua se kielsi pukemasta. Se perusteli sitä sillä, että mä olin kaunis alastomana, kun taas omasta mielestään se ei ollu.

Syömisen jälkeen torkuttiin hetki ja sitten jatkettiin jutustelua. Markku alko kysellä meiän joukkueesta.

- Katotko ketään teidän pukuhuoneessa sillä silmällä? se kysy multa. Mä kielsin. Markku sano, että siitä oli erittäin kiihottavaa kuvitella, että pääsisi kattelemaan, mitä meidän pukuhuoneessa tapahtu treenien tai pelin jälkeen. Huomasin, että se oli totta, sillä Markku alko pyrkiä läheisempään kontaktiin mun kanssa ja sen kalu oli heränny pystyyn.

- Kaikki ne komeet pelaajat siellä! se huokaili. - Ne riisuu vaatteita pois päältään, joka puolella on paljaita ylävartaloita. Ne ottaa housuja pois. Vetää alushousut jalasta. Paljaita seksikkäitä perseitä! Heiluvia kaluja!

Markku kiihottu lisää puhuessaan ja paino mua taas jo alleen.

- Etkö sä muka yhtään kattele sun komeita pelikavereita?

- No, ehkä vähän, mä myönsin, ja muistin yhtäkkiä Eetun. Kerroin Markulle Eetusta, joka mun mielestä oli porukan komein. Markku oli käyny kattomassa muutaman meidän matsin, ja sano muistavansa Eetun.

- Ootko koskaan kuvitellu, että sä ja Eetu tekisitte jotain? Markku kysy multa, samalla kun se kouri mua. Mä taisin vähän punastua, sillä kyllä mun ajatukset joskus oli eksyny siihen suuntaan.

Markku suukotteli mua ja alko samalla kiusaamaan mua Eetusta. Se kyseli, mitä mä haluisin tehä Eetun kanssa. Mä sanoin, että kyse oli enemmän siitä, mitä mä halusin Eetun tekevän mulle. No mitä? Markku kysy. Haluisit sä, että se suutelis sua? Näin?

Mulla oli aamulla käyny mielessä epäily, mahtaisko seksi innostaa mua sinä päivänä enää ollenkaan. Nyt tiesin, että olin epäilly turhaan. Markku kuiskutteli mulle Eetusta, ja ehotti että mä panisin silmät kiinni ja kuvittelisin, että se oliskin Eetu. Se toimi ällistyttävän hyvin. Seisokki pärähti päälle.

Markku oli jo pitemmällä. Se käänsi mut mahalleen sängylle ja alko touhuta mun perseen kimpussa, samalla kun se kähisi, että kuvittelisin, että mun kimpussa olis Eetu. Mä kuvittelin, ja kiihotuin. Kyllähän mä tiesin, että se oli Markku, joka alko panna mua perseeseen, mutta kun suljin silmät ja aattelin Eetua, se jotenkin lisäsi sitä kiihotusta.

Kohta Eetu, tai siis Markku, oli jo mun sisällä, alko panna mua ja kouria mun kalua. Nyt meistä kumpikaan ei ollu niin kiihkoissaan kuin edellisenä iltana, ja akti kesti selvästi pitempään. Mulla tuli taas ensin, sitten Markku ikään kuin lopetti pidättelemästä ja laukesi sekin kohta.

---

Oltiin puolessavälissä urakkaa, eli 24 tuntia jäljellä. Markku oli menny lämmittämään saunaa, ja munkin teki mieli vähän liikkua. Aattelin mielessäni, että 24 tuntia olis riittäny tavoitteeksi.

Markku ilmesty takasin makuuhuoneeseen hunajapurkki kourassa ja ilkikurinen ilme kasvoilla.

- Rupes tekeen mieli jotain makeaa, Markku sano. - Voit sitte pestä sen saunassa pois.

Mun ei tarvinu kauaan ihmetellä, mitä Markku aiko. Se alko levittämään hunajaa ensin mun naamalle, ja alko sitten nuoleen sitä pois. Se tuntu ensin jotenkin sottaselta ja epämiellyttävältä, mutta kun Markku levitti sitä hunajaansa mun nänneille ja vatsalle ja alko nuolla, mä yhtäkkiä huomasin pitäväni siitä.

Seuraavaksi Markku laitto hunajaa mun reisille ja alko nuolla sieltä. Kun se työnsi päätään mun jalkojen väliin ja nuoli reisien sisäpintaa ylempää ja ylempää, mä tunsin kalunikin taas paisuvan.

Sitten Markku siveli hunajaa mun palleille ja alko nuolla. Nyt olin jo täysin kovana, ja Markku näytti ilahtuneelta.

- Hunajapatukkaa mä oikeastaan halusinkin, Markku kähisi. Tunsin hunajan kalullani ja terskallani ja sitten Markun kielen sitä nuolemassa. Hetken päästä tuntui, että Markku halusi niellä koko patukan ja minulta tuli.

- Saitko tarpeeksi makeaa? kysyin Markulta. Se suuteli mua tyytyväisenä ja vakuutti patukan maistuneen hyvältä.

- Kokeile säkin, se ehotti mulle. Mä vähän pelästyin. En ollu kauheen innostunu ajatuksesta, että mun pitäs antaa suuseksiä Markulle. Toisaalta olin saanu ite siltä jo pari mojovaa imua, niin että kai mä olin vastapalvelun velkaa. En ollu ikinä ollu suineni miehen kalulla, ja mulle oli jonkinlainen kynnys voittaa luontainen vastenmielisyys asiaan. Kokemattomuuttani olin myös kömpelö, ja Markku joutu aika lailla neuvomaan, mikä tuntu hyvältä, ja mikä ei. Mutta vähitellen se alko sujua paremmin, ja Markku alko voihkia nautinnosta. Loppujen lopuksi alko tuntua mukavalta, kun toinen nautti siitä mitä mä tein. Tuntu upeelta saada Markku laukeemaan.

Sen jälkeen kyllä pesu ja sauna tuntu taivaalliselta. Tuntu että olin yltä päältä hunajassa ja Markun spermassa. Saunapuhtaina mentiin taas sänkyyn. Markku otti mut syliinsä, ja tuntu, että sille riitti ihan vain sylikkäin olo. En mäkään mitään seksiä enää siinä vaiheessa kaivannu, mutta mua alko vähän tylsistyttämään se pelkkä makoilu. Katoin kelloa. 22 tuntia vielä jäljellä.

---

Heräsin yölliseen stondikseen ja siihen, että joku muukin oli huomannu sen. Markun sormet puristeli mun terskaa ja mä jäin puoliunessa nauttimaan siitä. Taitavasti Markku kiihotti mut laukeamaan. Melkein samassa nukahdin. Olinko nähny vaan unta?

---

Sunnuntaiaamuna musta tuntu ylivoimaselta vaan maata sängyssä. Tuntu, että oli pakko päästä ulos ja vähän liikkumaan. Markkukaan ei vastustellu, kun sovittiin, että lenkin jälkeen palattaisiin takasin sänkyyn.

36 tunnin sängyssä makaamisen jälkeen ulkoilu tuntu tosi hyvältä. Mulla alko ajatukset jo karkailemaan muihin asioihin, kotiin, opiskeluun, harkkoihin, tyttöystäväänkin. Jos olisin kehannu, olisin ehottanu Markulle, että lopetettaisiin viikonloppu siihen ja lähettäisiin kaupunkiin. Toisaalta tuntu itestäkin, että halus viedä sen puhutun 48 tuntia loppuun, eikä luovuttaa kesken.

Multa oli kyllä seksihalut jo aika lailla kadonneet, mutta Markku oli yhä innokas. Kun mentiin takaisin sänkyyn, se pyysi, että saisi riisua mut. Se riisuminen kestikin varmaan tunnin, kun Markku samalla hyväili ja kähmi mua ja vaatteitten alta paljastuvaa ihoa.

Sen jälkeen Markku taas kävi mun päälle ja alko sama suuteleminen ja lanteitten hinkkaus, joka jo perjantai-iltana oli puuduttaa mut. Nyt en ollu senkään vertaa mukana, vaan aattelin pitkät pätkät ihan muita asioita ja vastailin Markun suudelmiin mekaanisesti. Markku tuntu nauttivan, eikä se mustakaan nyt epämiellyttävää ollu. Kunhan vaan olin siinä ja annoin Markun touhuta.

Alko tulla nälkäkin, mutta Markku vaan jatko ja jatko. Kun se viimein laukesi, katoin kelloa. Vielä kuusi tuntia jälellä!

---

Viimeiset tunnit maattiin sylikkäin. Välillä Markulle tuli kuin hätä ja se puristi mua itteään vasten.

- Mä en haluis päästää sua vieläkään pois. Mä en haluis että tää loppuu, se supatti mun korvaan. Välillä se julisti, että tää oli ikimuistonen viikonloppu, eikä se ollu ikinä ennen kokenu mitään lähellekään vastaavaa. Sama kyllä päti totta vieköön muhunkin.

Välillä se taas kyseli, olinko mä tykänny. Mä vakuutin vilpittömästi, että varsinkin alkupuolella olin nauttinu tilanteesta valtavasti. Mutta tunnustin senkin, että mulle sessio oli sittenkin vähän liian pitkä.

Oli enää tunti jälellä, kun Markku kysy, saisiko se vielä kerran panna mua lähtiäisiksi. Se kai aisti ja ymmärsi, että mä en ollu enää kovin innostunu, mutta en mä viittiny ruveta kieltämäänkään ja pilaamaan muuten ihan hyvin sujunutta viikonloppua riitaan. Niinpä antauduin vielä kerran Markun himoille.

Tosin näytti siltä, että Markunkin suurin into oli jo menny ja se joutu suorastaan pinnistelemään että sai kalunsa seisomaan. Viimeinen pano oli enää vaimea kajastus viikonlopun alussa hurjana riehuneesta liekistä.

- Otetaanhan joskus uusiksi, Markku aneli, kun viimeset minuutit 48 tunnista kulu kellossa.

- Ehkä 24 tuntia riittäs mulle, mä sanoin.

---

Markku pysäytti bemarinsa samaan kadun kulmaan, mistä oli mut noukkinu kyytiinsä yli kaks vuorokautta aikasemmin. Vilkasin auton ikkunasta, että tuttuja ei näkyny ja pujahdin ovesta kadulle. Vaikka oltiin just oltu 48 tuntia yhtämittaa - tai ainakin melkein yhtämittaa - sängyssä kahestaan, niin erotessa moikattiin, niin kuin kyse ois ollu sattumakyydin tarjoomisesta.

Tuntu, että mä olin palannu takasin tuttuun maailmaan jostain ihme retkeltä vieraalle planeetalle.

Aloin kävellä kohti kotia. Kuinka ollakaan sama pelikaveri, joka oli jututtanu mua perjantai-iltana, kun olin oottanu Markkua, tuli hetken päästä mua vastaan. Tajusin, että se tais asua siinä talossa, mistä se oli tullu, ja päätin, että jos joskus vielä Markun kanssa sovittaisiin tapaamispaikka, niin sitä pitäisi vaihtaa.

Pysähdyttiin taas vaihtamaan pari sanaa. Kaveri ihmetteli, olinko mä vasta nyt tulossa viikonlopun vietosta, ja kyseli, oliko ollu hauskaa. Mun mielikuvissa rupes viikonlopun tapahtumat kulkemaan kuin elokuvan traileri.

- Joo, oli se ihan jees viikonloppu, mä sanoin. Ja toivoin ettei kaveri huomannu, miten punastuin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute